Spekman (PvdA) feest door met Ad Melkert

Voormalig PvdA-leider Ad Melkert gaat opnieuw aan de slag voor de sociaal democraten. Op verzoek van partijleider Hans Spekman wordt Melkert voorzitter van een naar hemzelf vernoemde commissie die ‘linkse oplossingen’ voor de financiële crisis moet bedenken.

In het kader van ‘Hoe werken wij Rechts Nederland optimaal op de zenuwen?’ brengt Hans Spekman na zijn nivelleringsfeestje nu dus Ad Melkert – het acute braakmiddel voor rabiaat-rechts – terug bij de PvdA. Ook die formulering ‘linkse oplossingen’ is goed getroffen door Spekman, en staat waarschijnlijk garant voor galaanvallen, maagzweren, herseninfarcten, delieren en wat dies meer zij bij den Rechtschdenkenden Mensch. Dit zou Pim beslist niet gewild hebben.

17 gedachten over “Spekman (PvdA) feest door met Ad Melkert”

 1. Het startsignaal van de Nationale campagne is goed gegeven:

  ” Hoe werken wij Rechts Nederland optimaal op de zenuwen?”

  Samen werken we ze sterker!

 2. wordt het dan hogere belastingen voor linksige hobbies of een moderne socialistische aanpak= minder regelgeving= meer vryheid voor alle burgers,
  ik heb enig wantrouwen wanneer ik de naam melkert (melkert banen) hoor

 3. Adje is terug. Onze contact gestoorde Ad is er weer. Ik geloof best dat de man zeer slim is, ik vond het alleen voor hem en zijn gezin erg dat na Pim vermoord was, dat zij onder permanente politie bewaking moesten leven. Eigenlijk ging Ad in ballingschap had ik het idee. Dat had hij niet verdiend.

  En het is nog steeds jammer dat Pim er bij wordt gehaald.

 4. Gezien mijn embonpoint is het te opzichtig om een T-shirt te dragen met ” I Love Spekman ” . Maar ik zou het bijna doen.

 5. ” Hoe werken wij Rechts Nederland optimaal op de zenuwen?”

  Nou, Ad werkt mij ook spontaan op de zenuwen. Conclusie: ik ben rechts.

  Afgezien van flauwiteiten, ik hoop dat hij wat doet aan het op een lijn brengen van de sociaal-democraten in de EU aangaande de crisis. Alleen daar in Europa kan de financiële crisis bij de wortel worden aangepakt.

 6. Ik ben eerder bang dat dit weer even een baantje verzorgen is voor een vriendje uit de pvda stal .hij mocht niet te lang zonder inkomsten zitten ,geen wachtgeld en zo ,ja je kan niet verwachten dat zo iemand naar de voedsel bank moet .Word het niet eens tijd dat spekman zich eens druk gaat maken om al die genen die nu werkeloos zijn of worden .Inplaats een van zijn partijgenoten in het zadel te helpen .

 7. @8. Nadat Pim werd vermoord werd Melkert als de kwade genius gezien. Pim Fortuijn wordt nog steeds als een held gezien en zijn minder leuke kanten van zijn karakter worden weggezet. Pim sarde net zo hard terug en met Pim was eigenlijk niet te leven.

  Dat Melkert ook niet kon relativeren is een andere kant van het verhaal. Maar dat hij niet meer in Nederland kon leven omdat ik wel geloof dat hij voor zijn leven moest vrezen. Ik geloof best dat de man kwaliteiten heeft en ik denk dat het interessant is om zijn kant van het verhaal te horen. Maar Melkert is tot op de dag van vandaag daar erg zwijgzaam over.

  Spekman heeft Melkert teruggehaald vanwege zijn kwaliteiten, maar schijnbaar is het nog steeds een open zenuw. En dat terwijl Rutte rustig in zee ging met Greet en men dat hem allang weer heeft vergeven.

 8. Omdat ik het jammer vind dat Melkert altijd geassocieerd wordt met Pim. Eens moet dat over zijn.

 9. Ik vind het leuk dat Spekman gasten als Melkert erbij gaat halen om “linkse oplossingen” te bedenken. De PVDA is al lang niet meer links, kijk naar het regeeraccoord en de maatregelen waar ook Spekman verantwoordelijk is. Is gewoon een afleiding van hetgeen er echt aan de hand is naar mijn idee. De camera’s zijn gericht op de VVD en hun verkiezings beloftes etc. maar wat de PVDA geflikt heeft vind ik vele malen heftiger. Spekman – Samson beuh.

 10. Spielerij voor de Bühne , waarschijnlijk zelfs in overleg met Rutte gedaan .. Afleidingsmanoeuvre om maar niet te hoeven spreken over het asociale beleid …

Reacties zijn gesloten.