Slijmbal Slob blijkt incapabele illegalen offerende clown

Even gloorde er hoop, even leek het erop dat er dan eindelijk eens iemand een fatale spaak in de fiets van het neoliberale, xenofobe monster Rutte Bruin II zou steken.

Wat zei Arie Slob (Christen Unie) namelijk in de Volkskrant op 14 februari, in verband met de door de VVD zo gewenste dreigende strafbaarstelling van illegaal verblijf in Nederland:

Als het kabinet dat wetsvoorstel doorzet, komt de uitvoering van eerder gemaakte afspraken in gevaar. Dat maken wij niet mee. Je kunt niet aan ene kant met ons samenwerken en er parallel zo’n wetsvoorstel met steun van de PVV willen doordrukken’, aldus Slob eerder vandaag tegenover de Volkskrant. Vanavond herhaalde hij dat standpunt bij het NCRV-programma Eén op Eén. (Volkskrant)

Arie Slob (CU)
Arie Slob (CU)

Op 6.52 van de uitzending zegt hij inderdaad dat bijvoorbeeld de WMO alsnog de steun van de CU zou verliezen in zo’n geval;, dat hij zich niet meer verbonden zou voelen aan eerder gemaakte afspraken.

Maar helaas, vandaag beweerde Slob in het programma Dit is de Dag ineens ijskoud dat dat alleen geldt voor nieuwe afspraken.

Arie Slob blijkt dus gewoon een pompeuze pipo, een zwatelende zwamneus, een barre braller, een leuterende lummel, een prekende prietprater, een protserige proleet, een griezelige griffo, een zweterige zwetser, een kneuterig knaagdier, een mekkerende mestkever, een jengelende janknek, een neuzelende nono, kortom: een ordinair politicus.

3 gedachten over “Slijmbal Slob blijkt incapabele illegalen offerende clown”

  1. Hij zal wel door zijn broeders en zusters zijn teruggefloten. Best, als hij zich maar tegen de strafbaarstelling van illegaal verblijf blijft verzetten.

Reacties zijn gesloten.