Rutte bijzonder succesvol…

… in het afknijpen van onze lonen.

Alleen in Griekenland en Portugal zijn de lonen sinds 2010 harder achteruit gegaan dan in Nederland. Dat blijkt uit cijfers van de Britse overheid. Hoeveel wij er in reële termen op achteruit gegaan, meldt het onderzoek niet, wel dat het meer is dan 5,5 procent. (MT)

‘Na het zoet, komt het zuur’, of zoiets, herhaalde J.P. Balkenende telkens. Mark Rutte lost die belofte voortreffelijk in.

4 gedachten over “Rutte bijzonder succesvol…”

  1. Ja,ja, het ene succes na het andere:

    Nog nooit gingen er zoveel winkels failliet als in juli. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  2. Dat gaat alleen over een gemiddelde, en dat zegt dus helemaal niets. Zo moeten we voortdurend aanhoren dat ‘we’ er sinds de komst van de Euro ‘met z’n allen’ toch maar mooi op vooruit gegaan zijn, terwijl in werkelijkheid in de periode 2000-2010 het besteedbare inkomen van de laagste inkomensgroep er bijna 30% op achteruit gegaan is terwijl de hoogste meer dan 30% meer te besteden heeft. Als je dat in 1 klap zou herstellen dan zou ons gemiddelde wrsl. ook dalen, maar voor mensen met een laag inkomen zou dat een zegen zijn.

  3. Rutte de onzichtbare. Rutte de lachende leugenaar. Rutte de Nitwit. Rutte is van alles maar een goede premier zeker niet.

    Maar ja wat wil je van zo een rechtse lolbroek zonder gezin (dus geen idee hoe het is om een kind op te voeden) en met de gouden paplepel is opgegroeid (dus geen idee wat armoede is). En lief hebben kan hij ook niet want vooralsnog weet niemand wie hij liefheeft prive. .. Ja geld en macht zijn zijn ding maar hij weet niks van economie of geschiedenis want hij is het spoor volledig bijster.

Reacties zijn gesloten.