Romadeporteerster gaat iets aanpakken, ook de jeugdwerkloosheid, zegt ze

Bij de medewerkenden aan een kabinet dat etnisch registreren en Participatiecontracten de hoogste prioriteit geeft mag Mirjam Sterk toch eigenlijk niet ontbreken, ook al heeft zij de verkeerde partijkaart. Iemand die zich sterk (jaja! nomen est omen!) maakt voor het deporteren van Roma moet inzetbaar zijn, uiteraard tegen een hogere vergoeding dan het wachtgeld. En wel als Ambassadeur Jeugdwerkloosheid – in welke functie zij gaat praten met “gemeenten” [is weer eens iets anders dan een feestneus die langskomt om te zeggen dat je jezelf moet opheffen].

Dat de onbedaarlijke geur van corruptie wel om zo’n benoeming moet heenhangen dondert niet. Bruin II grossiert nu eenmaal in onbeschaamdheden.

8 gedachten over “Romadeporteerster gaat iets aanpakken, ook de jeugdwerkloosheid, zegt ze”

 1. Een weerzinwekkend bruin-rechts wijf die Sterk met inderdaad een geur van corruptie op de koop toe om zich heen.
  Was zij het niet die ook tijdens het eerste fascistische regime sinds Mei 1945 voortdurend de toch al grijs en stukgedraaide plaat liet jengelen van ‘keuhard misbruik van bijstandsuitkeringen aanpakken’? Over de corruptie en zwendel van haar eigen ‘Genossen’ en de banken was ze een heel stuk zwijgzamer.
  Wat ik al zei: dat wijf deugt niet.

 2. Een “ambassadeur” om de luie jongeren van hun bankstel te krijgen. Hoe verzinnen ze het.

 3. @2, Het past wel in een tijd waarin een proletenbende in verkliezingstijd overal ongestraft posters kan ophangen met leuzen die suggereren dat uitkeringsgerechtigden allemaal luie uitvreters zijn en zieken niet moeten zeuren omdat ziek zijn een keuze is.
  ’t Is misschien niet netjes dat ik het zeg maar wat mij betreft mogen ze lieden die dergelijke zaken als waar die Sterk zich ook mee onledig houdt geheel metaforisch verzuipen. Wat een schorem.

 4. Ik dacht dat ik de enigste was toen deze muts, met een chronisch empatisch ernstige tekort en ernstig fascistische ideeën, deze job kreeg gepresenteerd. Maar vergeten doen we niet Mirjam. S …

  was getekend,
  Rob Swinkels
  (oud sjd-stagiaire Roma-team Veldhoven)

 5. Was er destijds niet ook al eens een ‘Taskforce Jeugdwerkloosheid’ (alleen de naam al) met aan het hoofd ervan een riant betaalde graaier met navenant grote bek?
  Was ook al zo’n daverend succes. Drie jongelui geloof ik aan het werrk geholpen terwijl er in diezelfde tijd 5000 anderen werkloos werden.
  Daarom stel ik voor dat Roma-deporteerster en steunpilaar van het eerste fascistische regime in Nederland sinds Mei 1945 juffrouw Sterk pas een vergeoding krijgt voor haar inspanningen als ze aantoonbaar een groot aantal jongeren aan voor die jongeren zinvol en bevredigend werk heeft geholpen.
  Niet eerder. Verder stel ik voor dat Roma-deporteerster en steunpilaar van het eerste fascistische regime in Nederland sinds Mei 1945 juffrouw Sterk haar inspanningen ten behoeve van die jongeren in haar vrije tijd gaat verrichten opdat zij op normale tijden met een gigantische trap onder d’r fascistische achterste de dwangarbeid bij slavendrijversbedrijf Orionis ingemieterd wordt.
  Laat zij zelf eerst maar eens leren wat werken is zou ik zo zeggen.

 6. Voorlopig ,is het eerste wat zij aanpakt is een vorstelijk salaris .En ook de bruine bende zorgt goed voor gelijk gestemden .

 7. @2, tegenwoordig moet alles zeer “chic” klinken alsof het uit SBS6 komt met alle fratsen en lantaren. Daarom ook “ambassadeur”.

  Chronisch empathisch tekort is waarschijnlijk de beste omschrijving voor deze soort zelfingenomen politici met autistische vertoning.

Reacties zijn gesloten.