Raar smsje van Verhagen aan Wilders

Terwijl hij het congres aan het bezweren was en beweerde dat de samenwerking met Geert Wilders alleen maar zakelijk is en zal zijn, stuurt Maxime een smsje naar Geert om hem succes te wensen in Berlijn.

De opmerking in dit stuk of het als CDA-leider was of als minister van Buitenlandse Zaken doet mij 😯 . Als prive persoon oké, moet hij zelf weten. Als CDA-leider, zou ik als ik CDA lid was niet blij mee zijn, maar moet hij met zijn partij uitvechten. Maar als hij als minister van Buitenlandse Zaken heeft gestuurd, IS HIJ GEK GEWORDEN? 👿 Niet namens mij!

4 gedachten over “Raar smsje van Verhagen aan Wilders”

 1. Het toont weer, nogmaals, ten overvloede, opnieuw, wederom aan dat we in de persoon van Verhagen van doen hebben met een enorm getalenteerde huichelaar.
  Jammer genoeg is de gelovige medemens (nog) niet goed genoeg ontwikkeld om dat soort zaken te doorzien; dikwijls het resultaat van inteelt…

 2. Henk Middelzee Schreef:

  Het toont weer, nogmaals, ten overvloede, opnieuw, wederom aan dat we in de persoon van Verhagen van doen hebben met een enorm getalenteerde huichelaar.
  Jammer genoeg is de gelovige medemens (nog) niet goed genoeg ontwikkeld om dat soort zaken te doorzien; dikwijls het resultaat van inteelt…

  Het is de emanatie van een zeer hypocriete cultuur waarbij je elke keer wordt voorgelogen waar je bij staat.

  (Afgezien van het feit dat er een haremmeid altijd haar liefde voor haar minnaar moet aantonen).

 3. Dit was al heel snel op het NOS journaal, denk dat de propagandamachine Wilders dit ‘gelekt’ heeft naar die verafschuwde linkse media om aan te tonen dat ze dikke vrienden zijn en hij er helemaal bij hoort. Want ondanks dat hij zich tegen alles en nog wat afzet, heeft hij toch een ongelooflijke behoefte om ‘ergens’ bij te horen. Ik zou daar wel eens een psychiater over willen horen.

Reacties zijn gesloten.