PVV’er kan racisme niet meer binnen houden

Ja mensen, het valt ook niet mee om jarenlang omzichtig over islamkritiek en ideologieën te moeten praten terwijl je in feite gewoon geen Marokkaan kunt luchten of zien, en dan gebeurt je  vroeg of laat wat Gerton van Unnik vandaag gebeurde, dan braak je ineens al je vunzige racisme op Twitter eruit, op het moment dat een Marokkaan op onuitstaanbare wijze, en geheel tegen je mongoloïde vooroordelen in, een mooie prestatie levert.

Ineens heb je het dan over een roedel Nasrdin Dchars, als het gaat om een groep Marokkaanse jongens die zich allesbehalve als Nasrdin Dchar hebben gedragen, maar dat maakt niet uit, het zijn toch allemaal van diezelfde Marokkanen, nietwaar Gerton van Unnik?

Update: Oh, maar volgens Hero Brinkman was de verwijzing naar straatterreur onbedoeld. Hoezo, lijdt die Van Unnik soms aan het syndroom van Gilles de la Tourette of zo?

15 gedachten over “PVV’er kan racisme niet meer binnen houden”

 1. Dus Gerton van Unnik beschuldigd Nasrdin Dchars en brengt hem in verband met zaken waar hij niets mee te maken heeft?

  Dit zou de definitie van smaad en laster moeten zijn.

 2. Zullen we Limburgs een Geert W. accent gaan noemen? Of een Maxime Verhagen accent? Kijken of dat leuk is?

 3. Nee, jij mag dat niet, je bent immers bij mijn weten geen politica.. :D.
  En bovendien: je niet verlagen tot het niveau van de ander is niet alleen een cliché,
  maar volgens mij ook gewoon een belangrijke levensles…

 4. Ja maar ben ook maar een mens en moet het wel eens even kwijt. Daarom hier dan maar. 8)

 5. `PVV’er kan racisme niet meer binnen houden’ Als ik dit lees kan ik mijn eten haast niet meer binnen houden 😥

 6. het enkele feit dat koppie-peest Hero “ME” Brinkman de naam Nasrdin Dchar met een s op het eind schrijft geeft wel dat Hero moeite heeft om de intellectuele capaciteiten van een stuk stront te evenaren

  misschien was hij nog niet nuchter toen hij twitterde of valt Korsakov vroeg dit jaar

 7. Nee joh, hij wist niet dat Van Unnik in het meervoud sprak. Zij kennen toch alleen maar enkelvoud? Ik, Geert de Grote Lijder, bepaal.

 8. @6 Van mij mag je, hoor, binnen bepaalde grenzen…
  Hoewel ik persoonlijk me natuurlijk wel steeds weer heel erg diep aangevallen voel, als wij arme Limburgers het weer moeten ontgelden… 😀

 9. TROMGEROFFEL

  bij deze nomineer ik HERO BRINKMAN voor het GOUDEN RUND 2011

  en wellicht gun ik Geert de peroxidepoedelprijs omdat hij zo’n stuk onbenul voor zijn hoogstaande fractie heeft geselecteerd

 10. “Update: Oh, maar volgens Hero Brinkman was de verwijzing naar straatterreur onbedoeld. Hoezo, lijdt die Van Unnik soms aan het syndroom van Gilles de la Tourette of zo?”

  Je bedoelt zeker het syndroom van “Gil d’r ’s één op tweeter”

 11. Zou de gekloonde Duitse Herder , Trark, die de laatste overlevende van het WTC gevonden schijnt te hebben, inmiddels uitgegroeid kunnen zijn tot een PVV roedel met als alpha reu Geert Wilders?

  Jammer , kaaskop, geen poedel.

 12. kaaskop Schreef:

  TROMGEROFFEL
  bij deze nomineer ik HERO BRINKMAN voor het GOUDEN RUND 2011
  en wellicht gun ik Geert de peroxidepoedelprijs omdat hij zo’n stuk onbenul voor zijn hoogstaande fractie heeft geselecteerd

  Gouden varken vind ik toepasselijker. Of gouden rat.

Reacties zijn gesloten.