PVV-verkiezingsprogramma (2)

Zoals jvdheuvel al opmerkte, snijdt het pvv-idee om te snijden in de publieke omroep niet al te veel hout. Nog vileiner is het om te zeggen dat het bespaarde geld naar de zorg zou gaan. Natuurlijk niet omdat de zorg geen geld zou verdienen. Zeker wel. Maar meer omdat het zo niet werkt in de begroting. Ik kan net zo makkelijk zeggen dat de pvv de publieke omroep uitbeent om de hypotheekrente-aftrek van rijken te kunnen betalen. Daar is immers ook geld voor nodig binnen het budget van de overheid. Maar goed, daar win ik geen stemmen mee, althans niet bij de huur-betalende stemmers die via de belasting andermans hypotheekrente betalen.

4 gedachten over “PVV-verkiezingsprogramma (2)”

  1. Groot gelijk heb je. Wilders speelt het gewoon slim m.a.w hij is een slang. Meeste PVV’ers begrijpen het toch niet. In hun ogen kan het allemaal inclusief de grenzen sluiten voor niet blanken, geen EU en hoofddoekenverbod. Zo zie je maar dar Geert een bepaalde bevolkingsgroep wil benaderen. Domme deel van onze bevolking dus..

  2. John, jij denkt écht dat je heel sim bent hé?

    Edit redactie: dit was het laatste commentaar van < 100 karakters op deze site.

  3. Zo arrogant om de PVV stemmer maar in een dombo hoekje te (blijven) drukken. Ik ben blij dat we hier met slimme linkse mensen te maken hebben die er mede aan bij zullen dragen dat een zeer voorspoedige vaderlandse strijd(lees zoiets als burgeroorlog) zal losbarsten.Maar…ik ben dom, ik kan het ook niet helpen hoor:-( Wel duidelijk waar ik op ga stemmen toch?

  4. Daar heb je weer zo’n achterlijke jankert die hier midden in de nacht komt jammeren over een “burgeroorlog” die er zogenaamd aan zit te komen en dat is nog mijn schuld ook.

    Flikker toch op man. 😥

Reacties zijn gesloten.