Drie dagen tsunami aan fascisme…

Het is me godverdomme het weekje wel zeg! We zijn amper halverwege, en eerst hebben we haatblog GeenStijl dat zonder enige gêne de meest idiote rassenleer à la Joost Niemöller verkondigt. Vergat ik nog bijna de gast van afgelopen zaterdag in Youri’s witwas machine voor fascistische ideeën, De Balie: Wim Rietdijk.

Vervolgens treedt Diederik Samsom, nog leider van de partij waar men absoluut niet aan cliëntelisme doet, in de voetsporen van wijlen Hans Janmaat als het gaat over de vraag slechts 250 van de miljoenen in doodsnood verkerende Syriërs in dit steenrijke land extra op te nemen (ook dat is fascisme: mensen in zo’n afschuwelijke situatie hulp weigeren, wetende dat het hun dood kan worden) en vandaag pleit de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars andermaal voor niks anders dan een etnische zuivering: wederom openlijk en zonder enige schaamte.

Het ergste: het blijft stil! De stilte is oorverdovend. Natuurlijk: veel leden van de Tweede Kamer zijn natuurlijk even plichtmatig geschokt – ook die wellicht die gewoon schrijven op nazi-blogs zoals die hysterische gek Sybrand Buma – maar zullen verder gewoon doorgaan met het vissen in dezelfde bruine vijver als de nazi’s van Wilders.

Kan ook moeilijk anders gezien het feit dat de massamoordverheerlijkers en racisten al lang niet meer alleen tot de groep horigen van die geblondeerde nazi behoren. Kan ook moeilijk anders gezien het feit dat het Nederlandse parlement hele bevolkingsgroepen collectief wegzet als ‘probleem’ om vervolgens als eerste en enige parlement ter wereld sinds Adolf Hitler er een vertoning over op te voeren.

Wellicht dat er nog wederom met veel tam tam een ‘beste Geert brief’ van Pieter Klein van RTL komt maar ook die zal net als de vorige keer geen fuck voorstellen en compleet eraan voorbij gaan dat het de media zijn die de tweedekans nazi’s van dit land groot hebben gemaakt. Door ruim anderhalf decennium lang de nazi’s een platform te bieden. Vanwege de ‘vrijheid van meningsuiting’, vanwege dat ‘de problemen benoemd moeten worden’, vanwege ‘niet de andere kant opkijken’, vanwege ‘dat ze een punt hebben’, vanwege dat ‘ze het er naar gemaakt hebben‘, vanwege onze superieure cultuur, vanwege dat het not done is en zelfs een regelrechte schande om een schedelmetende klootzak die de Neurenberger Rassenwetten bezig is af te stoffen als zodanig te bekritiseren op straffe van het mobiliseren van de bruine hooivorkenbrigades….vanwege… Verzin maar een kutsmoes om niet in actie te hoeven te komen tegen de hedendaagse nazi’s omdat je het er eigenlijk wel roerend mee eens bent.

Wat morgen? Want de week is nog lang niet om. Een pleidooi voor het moslims verplicht laten dragen van een grote ‘M’ op de kleren? De aanbesteding voor de bouw van de eerste concentratiekampen en gaskamers? Ik houd mijn hart vast terwijl mijn maag zich omdraait.

2013-03-06 Tweet de Roon islam als virus

2013-04-04 Agenda TK Marokkanen

2014-08-16 Propstra

2014-11-26 Via de baarmoeder

Als de hedendaagse nazi’s – met Kees van der Staaij die je trouwens net zo goed tot die zwijnen kan rekenen – van mening zijn dat ‘problemen’ ontstaan ‘via de baarmoeder’, zou ik bijna gaan pleiten voor een sterilisatieplicht van al diegenen die het zover hebben laten komen met het nazisme in dit land als het vandaag is gekomen. Dat is dan absoluut niet slechts het PVV stemmende deel van dat tokkie-kalifaat.

Het enige goede nieuws vandaag was dat de minister van schedelmeetzaken en Wilders’ mannetje in Bruin II – waar die andere gek zo’n fan van is – vandaag meer dan terecht op zijn lazer kreeg vanuit Turkije.

1 gedachte over “Drie dagen tsunami aan fascisme…”

  1. Pingback: ‘Vrijheid van meningsuiting': holle frase in een gelijkgeschakeld land | Krapuul

Reacties zijn gesloten.