PVV Den Haag gedoogt geen homo-ontmoetingsplaatsen

PVV-raadslid Paul ter Linden heeft het College van Burgemeester en Wethouders in Den Haag om opheldering gevraagd over de ontmoetingsplaatsen voor homo’s. Na 14 jaar praten zijn ze het zat, omdat ‘het gedogen van openbare seks zorgt voor onwenselijke situaties, onveiligheid en daarnaast geeft het een verkeerd beeld van homoseksualiteit’.

Ter Linden is zelf homoseksueel, maar hoopt toch dat de homo’s die in de bosjes neuken zich willen aanpassen aan de fatsoensnormen, zoals de PVV die graag ziet. Volgens het raadslid dragen de ontmoetingsplaatsen bij aan een verkeerd beeld van homoseksualiteit en zijn zulke uitwassen een gevaar voor de veiligheid, openbare orde en de goede zeden.

Ter Linden volgde onlangs Sietse Fritsma op, die alleen nog wil lijken op een lid Tweede Kamer. ‘Geweldig om nu deel uit te mogen maken van de PVV-fractie. Ik sta te popelen om in de raad op te komen voor de Haagse homogemeenschap. Ik wil laten zien dat de homo-emancipatie bij de PVV in de meest veilige handen is.’

Bronnen: Gay.nl, CoC en PVV Den Haag

12 gedachten over “PVV Den Haag gedoogt geen homo-ontmoetingsplaatsen”

 1. Tja , er zijn geen hetro-neukbosjes ook hé , en de tippelzones zijn ook gesloten …. daarnaast zijn de bosjes vaak bedoeld als recreatie-voorziening .
  Of misschien stoppen het Homo-ontmoetingsplekken te noemen en een leuke plek maken waar mannen die niet uit de kast durven , kunnen of willen komen elkaar kunnen öntmoeten “???

 2. Ik wil laten zien dat de homo-emancipatie bij de PVV in de meest veilige handen is.

  En dan zeggen dat ze geen gevoel voor humor hebben!

 3. @2
  Ach bij de NAZI’s had je in het begin ook openlijk homosexueelen voordat besloten werd dat dat “Stout” was. Je geaardheid of geloof bepaalt niet wat je politieke voorkeur is en die mensen kunnen ook makkelijk populistische ideetjes opgedrongen krijgen. Daarom zijn ze net zo gevoelig , en misschien als minderheid nog gevoeliger.

  Je had ook, voordat rassenleer er bij kwam kijken, Joodse Nationaal Socialisten.

 4. Ik kijk ook enigszins met een schuin oog naar diverse hetero- en homo-ontmoetingsplekken, maar daarom ga ik het nog niet verbieden. Het is inderdaad maar een klein percentage 2-3% van de homoseksuele mannen die echt losbandig is en/of zo erg in de kast.

  Ik wacht inderdaad op een voorstel om alle tippelzones af te schaffen zodat men niet langer een verkeerd beeld krijgt van de heteroman. Die denkt namelijk heus niet alleen maar aan een ding en betaald er doorgaans ook niet voor. 😀

 5. GJ_ Schreef:

  Sofia van der Linde Schreef:
  … Die denkt namelijk heus niet alleen maar aan een ding …

  Jawel hoor.

  Nee, want jullie halen ook nog adem. 😆

 6. @6
  Maar dat gaat via de hersenstam, dat kun je toch nauwelijks met denken in verband brengen :mrgreen:

 7. Sofia van der Linde Schreef:

  Ik kijk ook enigszins met een schuin oog naar diverse hetero- en homo-ontmoetingsplekken, maar daarom ga ik het nog niet verbieden. Het is inderdaad maar een klein percentage 2-3% van de homoseksuele mannen die echt losbandig is en/of zo erg in de kast.
  Ik wacht inderdaad op een voorstel om alle tippelzones af te schaffen zodat men niet langer een verkeerd beeld krijgt van de heteroman. Die denkt namelijk heus niet alleen maar aan een ding en betaald er doorgaans ook niet voor.

  In den Haag zijn de Tippelzones al weg ..Vlak na het vertrek van Rob Oudkerk .. maar dat kán toeval zijn …

 8. Al Bakrastani Schreef:

  In den Haag zijn de Tippelzones al weg ..Vlak na het vertrek van Rob Oudkerk .. maar dat kán toeval zijn …

  Een hele bedrijfstak ten onder…

Reacties zijn gesloten.