Pro Wilders en anti Brulsoptocht in Nijmegen, zaterdag a.s.

potten
WEG MET WILDERS OLE OLE OLE OLE OLEEEEE

Of wat het ook moge zijn. Maar ze zijn weer eens boos. Hoe dúrft men aangifte te doen tegen Wilders, en dat nog wel met burgemeester Bruls voorop. Zoals ik eerder al schreef, van mij hoeft het  niet dat gedoe met die aangiftes . Maar verder moet iedereen dat maar zelf weten, het zal me eerlijk gezegd worst wezen.

Patricia Brozzu uit Nijmegen:

Wij willen aangifte doen tegen de burgemeester. Wegens machtsmisbruik. Hij heeft zijn ambt misbruikt om zogenaamd namens de Nijmeegse samenleving aangifte te doen tegen Wilders. Maar hij sprak zeker niet namens ons. Is dat democratie?

Zelfs Wilders overweegt te komen. Het wordt dus leuk. Komt dat zien. Neem je potten en pannendeksels mee, laat van je horen. Verzamelen zaterdagmiddag om 13.00 uur in het Kronenburgerpark en dan in een stoet naar het politiebureau.

Update: Hier het actieprogramma van deze griezels. Tegen Bruls, voor Wilders, en ook maar even de doodstraf. Wat een griezels.

38 gedachten over “Pro Wilders en anti Brulsoptocht in Nijmegen, zaterdag a.s.”

 1. Ik kan me er wel in vinden, een burgervader blijft toch een vader
  en als hij zich gaat bemoeien met de vriendjes val dochterlief
  dan komt dochterlief in opstand, daar kun je op wachten
  Nou en ik kan je wel vertellen wie DIE strijd wint!

 2. Ik vraag me af of het een 1 april grap is. Die dame is in ieder geval zo borderline als een deur.

  Erg geinig ook om op de site van De Gelderlander allemaal racisten zonder enig gevoel voor ironie te zien vertellen dat ze met 19 man uit Zutphen naar Nijmegen komen om aan te tonen dat de burgemeester van Nijmegen niet namens de Nijmegenaren spreekt.

 3. Tokkies of niet. Wij zijn er voor het tegengeluid. Geen vrije doorgang voor fascisten hier.

 4. Ik deed er net wat cynisch over maar het is volkomen juist wat LeRoi over die aangiftes zei en ook Peter Storm heeft een uitstekende analyse ter zake waarvan ik iedereen aanraad daar eens goed over na te denken.

 5. Wilders heeft niets verkeerds gezegd. Het drama met de twee dode Marokkanen bewijst zijn gelijk. Zie vooral de reacties op Marokko.nl De Marokkanen zijn 30% crimineel. Nederlandse jongeren 10% dat is een aardig verschil. De werkloosheid cijfers zijn nog hoger.

 6. @Ralph:

  Ja, dit is de voorspelbare dynamiek en strategisch daarom niet zo slim.

 7. Tegendemo jongens! Lekker “fascistuh!!!” en “Racistuh!!!” roepen. En natuurlijk “Hitlurrrrr!!!” Dat zal ze leren die nazi’s. En dan ’s avonds op de bank onder de Che Guevaravlag de beelden op het NOS journaal terugkijken. En dan zul je weer zien dat WIJ weer van relschoppen en agressie beschuldigd worden, terwijl die nazi’s in de slachtofferrol kunnen kruipen.

 8. Nee lekker vanaf de bank toekijken hoe deze geluiden genormaliseerd worden. Blijven wegkijken en zien hoe zelfs de mensen die je toch waardeerde dingen gaan zeggen als dat Wilders ook wel een paar goede dingen zegt. Als je die pagina bekijkt zie je wat de kern van het verhaal is. Zwijgen is instemmen en geen tegengeluid is de ruimte bieden aan dit virus om zich verder te verspreiden.

 9. @rikus, “De Marokkanen zijn 30% crimineel.”

  Jahoor, en 40% van de Nederlanders zijn uiterst xenofoob.

  Dat is een aardig verschil.

  Xenofobie is CRIMINALITET, maakt niet uit dat de collaborateurs Teeven, Opstelten, Rutte en cohorten proberen dit voor de maatschappij te verhullen.

 10. Mensen die PVV stemmers voor nazi’s uitmaken zijn niet serieus te nemen. Dat zijn vaak mensen met veel frustraties. Vaak voort gekomen uit het feit dat ze zelf nergens succesvol in zijn, en vanuit dat standpunt een hekel hebben aan iedereen die bijvoorbeeld wel werkt, succesvol is en geld verdiend. Uit frustratie gaan ze bomen, dieren en allochtonen knuffelen. Vaak ontpopt zich dat in links extremisme. De meeste gevaarlijke groepering in de samenleving. Enkel hun mening telt. Ik ben een PVV stemmer en dat is mij goed recht. We leven in een democratie. En iedereen die daar commentaar op heeft moet dat zelf weten. Ik lig er niet van wakker. Sterker! Ik lach die kansloze stumpers hard uit!

 11. Beste Pietje, mij uitmaken voor een links extremistische radicale linkse stumper zonder goed inkomen is een aantal missers in een zin 😛 overigens geldt dat hier voor de hele redactie, wij houden allemaal onze eigen broek op. Doen jij en je zielige PVV vriendjes dat ook? Voorlopig zitten jullie hoofdjankerds zonder resultaat van mijn belastingcenten (veel!) in Den Haag mensen dingen wijs te maken en te liegen. Va mij mag je best PVV stemmen hoor, het riool moet ten slotte ook gevuld. Maar wat jij niet wilt, doen wat die links extremisten *kuch* willen dat je doet, is in Nederland nog lang niet aan de hand. Wat er wel aan de hand is is dat die stemmers op Wilders denken dat zij de enigen zijn en dat daardoor de rest van Nederland maar mee moet gaan in hun xenofobische gedachtegoed en daar beste PVV stemmer, ga je de mist mee in. Ik zal nooit meegaan in jullie aangepraatte angsten, fobien en wat nog meer voor blubberige gedachtekronkels. Ga ns voor je zelf denken en loop niet zo achter zo angsthaas als een Wilders en co aan. Heeft nog niks anders gepresteerd dan het hele klimaat in Nederland verzieken.

 12. NRosa, hahahahahahaha, mannen zijn dus crimineel 8| (Of zo dom dat ze zich pakken 😛 )

 13. Pietje kan de redactie of bezoekers van deze site niet bedoeld hebben met zijn insinuatie want daar staat een onmiddellijke permaban op, zie huisregels. Dus ik neem aan dat hij iemand anders bedoelt.

 14. @pietje, ” Ik ben een PVV stemmer en dat is mij goed recht.”

  Tuurlijk, pietje, het is je goede recht. Het is ook het onvervreemdbare recht van de kiezers van Adolf Hitler, Goebbel enz, geweest.
  Het is een recht waar ik voor sta ook. Anders zouden de verschillen tussen ons niet goed kunnen inzien, snap je.

  Of jij pietje, hutu of toetsi stemt is mijn een biet.

  Het ware probleem is dat PVV/Wilders en zijn aanhang proberen steeds Nederland in een hutu-tutsi type etnische oorlog te storten en dit met het directe hulp van de Staatsapparaat en de Schaduwstaat.

 15. Keira, blijf vooral mensen in een hoekje wegduwen!

  Je moet respecteren dat je een ander niet jouw mening kunt opdringen.
  Iedereen in dit land heeft het recht om ergens bepaalde standpunten over in te nemen.

  Ik sta volledig achter het gedachte goed van de PVV, en met mij veel anderen in Nederland.
  En dat is ons goed recht!

  Suc6 nog met je acties tegen de PVV!

  Zolang de problemen met de multiculturele samenleving blijven zal er altijd iemand opstaan in de politiek die dit benoemd. Als het Fortuyn en Wilders niet zijn, dan wel weer een ander.

 16. Ik kan natuurlijk niet mee eens zijn dat mensen als pietje,pvc,wilders ons land in een hutu-toetsi oorlog willen storten.

  Daar mag alles over gezegd worden. Zwijgen is collaboreren.

 17. @nexus m:

  Als je niet op een normale manier kunt schrijven, doe het dan ook niet.

  Daarnaast proef ik hier een bepaalde angst voor de PVV, en zie ik vergelijkingen met zaken die totaal mank gaan.
  Zorg eerst eens dat je op de hoogte bent van de standpunten van de PVV. Voordat je maar wat roept.

 18. @pietje, “Ik sta volledig achter het gedachte goed van de PVV, en met mij veel anderen in Nederland.”

  (deze zin impliceert dat jij indien met weinigen zou zijn, zou het zeker niet durven openbaar te vertellen. Je laffe moed komt door het feit dat je de meute-gevoel sterk in je heb en de lynchmob om je heen voelt, nietwaar? NVU???)

  Tuurlijk: ” Ein volk, Ein Land, ein Fuhrer!”

 19. @ K’t Jong.

  Grapjas. Je kunt zelf niet eens Nederlands gezien je bovenstaande postings.

  Ga lekker allemaal met jullie knuffel Marokkaantjes op een onbewoond eiland in de Atlantische oceaan zitten.
  Scheelt ons weer een heleboel uitkeringen en uitschot.

  Tabee en succes met jullie kneuzen bestaan!

 20. NVU, de sterk beschermde etnisch zuiver autochtonen groep in de Achetrhoek.

  Ultrabeschermd door de voormalige burgemeester van Doetinchem, huidig burgemeester van Arnhem en door de plaatselijke politiechef en de verantwoordelijken voor toen BVD nu AIVD met militaire connecties.

  Hoe kan dan Nederland beteren en de Xenofobe oorlog tegen buitenlanders/allochtonen ophouden indien het allemaal zo erg etnisch corrupt is?

 21. Wilders doet hetzelfde als Hitler. Niet de leiding nemen, maar rottende stukken vlees in de arena gooien waarlangs de racistische maden als vanzelf omhoog komen kruipen.

  Het stinkt hier.

 22. Kronenburgerpark is bij mij om de hoek! Ik probeer met een paar vrienden een tegendemo op te zetten tegen dit rasistische gespuis! Wie gaat er mee?

 23. Pietje,

  Nazi’s zoals jij er overduidelijk een bent, moeten mat hand en tand bestreden worden!

 24. En dat terwijl de PVV voortdurend beweert ‘namens het volk’ te spreken. En dan nu ineens aanstoot nemen? Hun inconsequente gedrag wordt wel ontzettend saai, zo langzamerhand.

 25. Aan al die Rikussen en Pietjes die deze site bezoeken wil ik graag 1 ding zeggen.
  Denk er eens goed over na; voor zover jullie nog na kunnen denken; wie deze Marokkanen en andere buitenlanders hier ooit naar Nederland gehaald heeft.
  Dit zijn de werkgevers geweest vertegenwoordigd in; en gesteund door de VVD.
  Mensen die hierheen gehaald zijn door deze werkgevers met steun van deze VVD als goedkope arbeidskrachten.
  Mensen die; toen de vakbonden eisten dat voor het zelfde werk het zelfde loon betaald moest worden; weer uitgekotst werden door die zelfde werkgevers.
  En als je als mens uitgekotst word door de maatschappij en geen werk meer kan krijgen om in je bestaan te kunnen voorzien; een uitkering krijgt waar je nog net je vaste lasten van kan betalen en dan ook nog door allerlei A sociale maatregelen van deze rechtse partijen; beroofd word van je menselijke waardigheden; dan zijn er niet veel wegen meer open dan alleen nog de criminele weg.
  En het is deze Wilders die uit dit nest van deze VVD komt; die door hun jarenlange A sociale beleid deze mensen zelf de criminaliteit in gedreven hebben; nu met zijn islam fobie deze mensen bestempeld als criminelen en ze het land uit zou willen deporteren.
  Begrijp goed Rikussen en Pietjes als het ooit zover mocht komen dat de werkeloosheid onder de autochtonen net zo hoog word als nu onder de allochtonen; de criminaliteit ook onder de autochtone bevolking; proportioneel net zo hoog zal worden als nu onder de allochtonen.
  En ga eens begrijpen dat het niet de linkse partijen geweest zijn; wat deze kleine Hitler ons graag wil laten geloven; maar dat het-het rechtse nest is waar hij zelf uit afkomstig is wat deze problemen veroorzaakt heeft.

 26. Inderdaad mensen die logisch kunnen denken en verstand hebben, zullen altijd doorkrijgen dat de door rechts gepropagandeerde criminaliteit in wezen een diep sociaal probleem is kenmerkend voor de ultraliberalisme en veroorzaakt in ons land door de neoliberalen die tevens geen oplossing hebben behalve fascisten als PVV/Wilders op de buitenlanders c.q. allochtonen te gooien.

 27. Mijnheer Pietje, ik verzoek u met klem te leren spellen.

  Uw beheersing van de Nederlandsche taal is een smet op het blazoen van al die trotse Nederlanders die voor UW heil zijn gevallen aan het Russische Front.

  U mag wat mij betreft best PVV stemmen hoor, en ook achter hun gedachtengoed staan. Maar deel uitmaken van de Germaansche Suprematie zult u nooit. Daar dient u allereerst voor te kunnen spellen in correct Nederlandsch.

  Hou Zee !

  A. Mussert.

Reacties zijn gesloten.