Pamela Geller’s blog volgens paypal ‘hatesite’

De website van Pamela Geller, Atlas Shrugs, is door PayPal benoemd tot ‘hatesite’ en werd vorige jaar enige tijd van die inkomstenbron afgesneden. Geller vindt het jammer dat de weinige middelen die ze krijgt voor haar moedige strijd tegen de islam en moslims haar via paypal niet kunnen bereiken en riep haar fans op om actie te voeren tegen PayPal.

Under the Acceptable Use Policy, PayPal may not be used to send or receive payments for items that promote hate, violence, racial intolerance or the financial exploitation of a crime.

Natuurlijk was deze actie van paypal onrechtvaardig volgens Geller en het bewijs van een jihad, die hard bezig is het recht op de vrijheid van meningsuiting te vernietigen om zo te voorkomen dat de waarheid boven tafel komt. Er worden verschillende processen tegen haar gevoerd wegens fraude en laster.

Israel should Nuke Mecca, Medina and Tehran
“And I pray dearly that in the ungodly event that Tehran or its jihadi proxies (Hez’ballah, Hamas etc) target Israel with a nuke, that she retaliate with everything she has at Tehran, Mecca, and Medina……………
Not to mention Europe. They exterminated all their Jews, but that wasn’t enough. Those monsters then went on to import the next generation of Jew killers.”

Het is onduidelijk waarom PayPal de blokkade weer heeft opgeheven.

Wordt vervolgd…

Bron: Loonwatch

Pamela Geller's hut
Ondanks dat ze beweert niet rijk te zijn woont ze niet onaardig

9 gedachten over “Pamela Geller’s blog volgens paypal ‘hatesite’”

 1. @Laurent

  De Europeanen hebben volgens Geller alle Joden uitgeroeid en importeren nu een nieuwe lading ‘Jew killers’.

  Samenzweringsexperts zijn soms onnavolgbaar.

 2. Volgens de regels van Paypal is Gellers blog een haatsite. Ze wordt dus terecht geweigerd volgens die regels.

  Op zich vind ik Paypals regels onrechtvaardig. Paypal wil bijvoorbeeld ook geen zaken doen als je plaatjes van naaktheid op je site hebt. Dat is gewoon ordinair puritanisme. Zolang wat iemand doet legaal is, hoort een financiele instelling niet moeilijk te doen en zaken met je te doen. Ik vind het heel dubieus dat organisaties als Google en Paypal zich als zedenmeesters op het internet gedragen. Deze bedrijven gaan op de stoel van de overheid zitten terwijl we geen democratische controle over ze hebben.

  Als Pamala Geller was veroordeeld voor opruiing, smaad, laster of haattaal dan zou het voor mij een ander verhaal zijn. Zolang de Amerikaanse overheid haar activiteiten als legaal beschouwd moeten financiele instellingen niet moeilijke doen.

 3. Ach ja Pamela Geller, wat moet je ermee, op zich vind ik het plakkaatje van paypal niet verkeerd. Als de buitenwacht aan je financiën begint te morrelen vanwege de baarlijke nonsen die ze schrijft kan het ook als een wake-up call gezien worden. Maar in het geval van Geller, de looniest blogger ooit, is het de vraag of ze dat ooit zo zal zien.

 4. Het gaat mij op het principe.

  Pamela Geller is volslagen gestoord als ze zelf gelooft wat ze schrijft. Het is mogelijk dat ze alleen zo schrijft omdat ze daar een dikke boterham mee kan verdienen net als Ann Coulter. Wilders neemt tegen betaling punten in zijn programma op. Die Klimaat skeptische opstelling komt uit de koker van een of meer geldschieters.

 5. Ik heb haar gezien op video’s die op Loonwatch rondzwierven, en ze is idd knettergak. Ik heb een hekel aan etiketjes maar als ik haar zo zie, dan denk ik aan bi-polaire stoornissen zoals ze dat tegenwoordig zeggen. Ik denk dat ze het niet schrijft omdat ze er een dikke boterham aan verdiend, als is het meegenomen, maar omdat ze oprecht geloofd, maar ja er zijn nog die nog steeds geloven dat de aarde plat is. Op loonwatch is er ergens nog een video waarin ze te zien is in een optreden samen met de kleinzoon van Ronald Reagan. Die man schaamde zich te pletter voor haar. Tuurlijk komt de kilimaat skeptische opstelling uit de ontkenners, want waar moeten ze anders de rotzooi dumpen/

 6. meharis Schreef:

  an denk ik aan bi-polaire stoornissen

  En daar heb je gelijk in! We worden door gekken geregeerd, die aansluiting krijgen in massa’s die vaak varianten van dezelfde psychische beelden vertonen. Het meest verspreide is de paranoïde angstsyndroom. Die door geen enkel antiterreur- of politionele middel verzadigd kan worden.

Reacties zijn gesloten.