Onderscheidingen voor deelname aan Bruin I

Net als je denkt alles gehad te hebben lees je dit: de mensen die zichzelf dusdanig hebben weten te perverteren dat ze deel konden nemen aan Bruin I, het meest rechtse kabinet sinds Seyss-Inquart, worden daarvoor beloond met een lintje.

Het gaat om Maxime Verhagen, Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart, Jan Kees de Jager, Hans Hillen, Gerd Leers, Ben Knapen, Joop Atsma, Henk Bleker, Paul de Krom en Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner.

Gerd Leers, die toch wel het dichtst in de buurt is gekomen van een vermelding in het Guinness Book of Records voor Meest Ongeloofwaardige Politicus Ooit krijgt er een opgespeld. Veldhuijzen van Zanten-Hyllner, die in het begin keer op keer haar dossiers niet kende en later een vergaderingsvoorzitter fysiek het zwijgen op probeerde te leggen, Henk Bleker met zijn Maurobriefje…

Kortom, een gezelschap waarin je nog niet DOOD gevonden wilt worden.

6 gedachten over “Onderscheidingen voor deelname aan Bruin I”

 1. Deze traditie is zeer oud en heet bruderschaft.

  Het komt uit de Oostblok en luidt dat iedereen die in de Top-maffia heeft gezeten krijgt altijd een onderscheiding en een kus op de mond.

  Gewoon ter onderscheiding en eeuwige herinnering.
  Voilà! 😈

 2. Maatschappij ontwrichten, door het faciliteren van fascismen via de PVV, en daar een lintje voor ontvangen…

  W.T.F.

 3. Yep, politiek is een naar soort broederschap. Het maakt niet uit wat je hebt gedaan, als je er maar bij hebt gezeten. Soort Olympische spelen?

 4. Begint het nu pas optevallen dat al die grootgraaiers voor zichzelf of een goedbetaald baantje of een ere voorzittersschap of wat voor titel geven .Kijk naar brussel daar krijgt men voor het veroorzaken van de grootste narigheid in europa een nobel prijs .En ach ook in WO2 kreeg iedereen in de top van dat regime een kruis of een lintje ,wat dat betrefd blijft men in traditie .

Reacties zijn gesloten.