Net als je dacht dat het niet hypocrieter en walgelijker kon worden…

Er is al het een en ander gezegd over de nazi’s en joodse-begraafplaatsvernielers die wederrechtelijk een moskee in Leiden korte tijd bezet hebben.
De daders zijn niet zoals Omroep West bagatelliserend bericht ‘activisten’ maar gewoon nazi-tuig.
Overigens, zei ‘de premier aller Nederlanders’ niet ooit toen hij met nazi’s ging regeren dat je ongewenste bezoekers best met een paar ferme tikken mag verwijderen?
Maar goed, waar ik het even over wil hebben is wat ik maar zal noemen ‘de moeder der huichelachtigheid’ die namelijk in reactie op die schanddaad van gisteren dit zei:

2015-02-07 Marcouch extreem rechts identiair verzet

Als hypocriete zakken stront als Ahmed Marcouch van de partij van het etnisch monopolie en het vernederen voor de eigen groep, van de partij van schedelmeters en Ariër-verklaring 2.0, het ‘vol is vol’ a la fascist Janmaat en het voortdurend stemming trappen jegens Turken en Marokkanen in ons land en niet te vergeten het steunen van nazi’s elders niet voortdurend hadden lopen janken dat moslims ‘afstand moeten nemen’ en hadden lopen flirten met allerlei nazi-media in dit land om maar vooral als ‘bruintje’ bij het boze blanke baasje wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken in het gevlei te komen, waren er wellicht helemaal geen nazi’s gisteren met een spandoekje in de weer geweest.
Als er morgen bij een dergelijk iets doden vallen, komt hier onvermijdelijk de vraag naar voren wat gewetenloze opportunisten als Marcouch, die zeikerd uit Rotterdam en de overige schijtkonijntjes uit de club van die twee al of niet hebben bijgedragen aan het creëren van het klimaat waarin zoiets kan gebeuren.

Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed
Ook de excuus-Marokkaan van de Partij van etnisch monopolisten vindt altijd tijd voor een gezellig praatje met zijn nazi-vrienden van POWNed

Sinds op zijn laatst 2009, toen de de geblondeerde Führer aller tokkies voor de Deense televisie (gelukkig) openlijk en zonder enige terughoudendheid en gêne zijn plannen ontvouwde voor etnische zuivering, heb ik PvdA’ers eigenlijk alleen maar horen janken over ‘afstand nemen.’ Aan het adres van moslims uiteraard. Verder niets, noppes, nada! Ik heb ze wel heel vaak gezien met een roze kabouter-Plopmicrofoon onder hun tronies. Ginnegappend.

Ik zeg het niet gauw maar ik vind opportunisten als Marcouch en zijn maten heel wat gevaarlijker en weerzinwekkender dan dat stelletje losers dat gisteren in Leiden flink dacht te zijn.
Dat nazi’s – dus ook uiteraard de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars waar Marcouch ooit stemadvies over gaf – uit zijn op het ontwrichten van de samenleving is een inzicht dat de meeste normale mensen zich al heel lang geleden eigen gemaakt hebben.
Daar hadden ze het betekenisloze gebral en gejoel van degene die in onderstaande Tweet zijn ware sympathieën etaleert niet voor nodig.

2010-06-13 Ahmed de PVV'er

1 gedachte over “Net als je dacht dat het niet hypocrieter en walgelijker kon worden…”

  1. Pingback: Nederland heeft een huichelaarsprobleem | Krapuul

Reacties zijn gesloten.