Nederlandse regering dikke maatjes met homofobe dictator Poetin

Het was te verwachten: het Kremlin heeft vandaag zijn grote vreugde en waardering uitgesproken over het feit dat Nederland met de zwaarst mogelijke verzameling hoogwaardigheidsbekleders naar de Poetin-show in Sotsji komt. Met de inzet van koning en koningin, minister-president en minister van sport wordt er alles aan gedaan om de hielen van tsaar Poetin zo braaf mogelijk te likken, zodat men straks voor een prikkie het Gronings gas kan inwisselen voor Russisch gas. Dat er her en der homo’s en milieu-activisten van de straat worden geplukt en opgesloten en dat, naar nu blijkt, de huizen van arme streekbewoners als gevolg van de bouw van Poetins Olympische natte droom er nog schever en verzakter bij staan dan de huizen in het Groninger Loppersum en dat zij bovendien een gigantische hoeveelheid afval in hun achtertuin gedumpt hebben gekregen: het kan de Hollandse koopmansgeest niet verstoren.

Het Kremlin meldt bij monde van Dmitri Peskov, een woordvoerder van Poetin, dat de Nederlandse regering ’terecht niet luistert naar slecht geïnformeerde demonstranten’. Onze regering is wél goed geïnformeerd, aldus Peskov, want daarom komen wij met ‘de hele leiding van het land’.

Zoals een kind kon voorzien, wordt de loodzware Nederlandse delegatie nu dus schaamteloos als propagandamateriaal ingezet voor het Russische regime. We zijn een enorm oranje reclamebord geworden voor Poetins homofobe en dictatoriale karretje dat Sotsji heet.
O ja, Rutte gaat morgen met Poetin praten over homorechten. Bent u ook zo ontzettend benieuwd wat dat gaat opleveren?

6 gedachten over “Nederlandse regering dikke maatjes met homofobe dictator Poetin”

 1. Inderdaad, het was te verwachten. En het is niet de eerste keer dat de neo-fascistische bende VVD homoseksuele medeburgers een trap in het gezicht geeft. Was het destijds niet het plasgootje van die club geheten Hennis Plasscheart die hetzelfde deed opdat Bruin I het armzalige bestaan nog wat kon rekken?

 2. Ja mooi he in een land waar je een sportjournaal hebt vlak na het “echte” journaal.

  In Rusland zijn weer homosexuelen afgetuigd en vermoord. In Ghana sterven weer 10000 kinderen van de honger. EN NU NAAR JOUW MART SMEETS…

  Ja hallo mensen… de tandenborstel van Ruud Gullit is zoek…. en Badr Hari mag niet meer kickboxen!! …ohhh WAT EEN ELLENDE OH WAT EEN NEWS…

  En dan dat SBS6 volk dat doorgaans PVV stemt…. jeetje MIEN hoor dat eens… de tandenborstel van Ruud Gullit is weg!… Mien: Ja Kees… als Oranje maar goud haalt in Stotsji….

  Zag op een ander forum iemand die zei dat hij moe werd van al die mensenrechten organisaties en homo belangen groepen…

  Net als Zwarte Piet ziet men niet in hoe fout de Nederlander zelf is als het om dit soort zaken gaat. Maar wel lekker wijzen naar moslims etc…

  Je wordt er doodmoe van dat domme rechtse volk.

 3. Vanmorgen op Radio 1 ook weer een of andere VVD’er die op arrogante toon komt vertellen dat we moeten ophouden met zeuren over die homorechten en dat we eigenlijk heel trots moeten zijn dat al die hotemetoten naar Sotsji afreizen om daar te gaan uitdragen hoe tolerant wij hier omgaan met homo’s. De niet zo slimme verslaggever kwam niet op het idee om op te merken dat de Russen onze aanwezigheid héél anders interpreteren en hem daarover door te zagen.

Reacties zijn gesloten.