Nederlandsche volkschbruine stem onvoldoende vertegenwoordigd in EP

Het Nederlands contingent van rabiaathatende onderbuikstemmers moeten het voorlopig met één zetel minder doen in het Europees Parlement dan waar ze recht op hebben. Dat komt omdat Geert Wilders weer eens iets wil wat niet mag maar het desondanks wil doorzetten, namelijk zowel in het nationaal als Europees parlement zitting nemen.

Het kan zijn dat dat is omdat anders de getroebleerde islamoloog Hans Jansen die plaats moet bezetten, en dat dat zelfs Wilders te ver gaat. Maar zolang ze daar niet uit zijn bij de PVV blijft de vierde zetel dus onbezet.

Hans Jansen lijkt zelf overigens niet van enthousiasme over te lopen voor deze toch zo eervolle functie. Als Jansen namelijk nèt in een interessant hoofdstuk bezig is van zijn volgende onzinnige boek doet-ie het niet, zo laat hij ons weten. Hij moet daar dan eerst een kwartier over nadenken. Zo belangrijk is het vertegenwoordigen van ’s lands rioolbruine gedachtengoed in het Europees Parlement blijkbaar voor Jansen, en de man borrelt dusdanig over van energie dat hij dat kwartier denken niet alvast nu kan doen, zo lijkt het.

“Ga ik niet, dan is dat geen verlies voor volk en vaderland.” Nou precies, that’s the spirit, nietwaar?

 

13 gedachten over “Nederlandsche volkschbruine stem onvoldoende vertegenwoordigd in EP”

 1. “Ga ik niet, dan is dat geen verlies voor volk en vaderland.’ (is het niet fantastisch dat deze mannetje uiteindelijk zelf inziet hoe totaal obsolete is zijn aanwezigheid in de politiek geweest)

  Inderdaad zou dit het beste epitaaf voor PVV kunnen zijn, zodra opgeheven.

 2. Eigenlijk nog een raatje die aanstalten maakt om het zinkende schip te verlaten.

 3. Hans Jansen:
  “… Ik vond het leuk een keer op mezelf te kunnen stemmen…”

  Verder geen woorden..

 4. Wanneer houd deze pvv klucht eens op?
  Werkelijk beschamend dat deze theatrale vertoning van leugens,ophitsing,fraude,overheids belachelijk makende en europese unie voor schut zettende clown nog steeds bezig is.

  Ik ben altijd voor de eu geweest…nog steeds,maar nu ik dit weer lees denk ik aub doe serieus,hoe moet men nog geloven in de overheid regering en de unie op deze manier?
  Een volksklucht op de buis is er niets bij,werkelijk goedkope en lage gedraging

 5. Als een gek `minder Europa`roepen, niets moeten hebben van het Europese recht…en dan ineens zielig met goedbetaalde topadvocaten een beroep doen op de Europese rechter om zijn dubbelmandaat met dubbeldik belegde boterham er toch door te slepen. Mocht hem dat lukken het, dan kan Europa eindelijk ook eens volop van hem `genieten` in het zog van de oude le Pen.

 6. Ik las net op twitter van onze schrijver Huib Riethof dat Europarlementariërs in beginsel immuniteit genieten voor rechtsvervolging, en dat dat wellicht een reden voor Wilders is om het EP in te willen. Die immuniteit kan opgeheven worden maar is wel gedoe.

 7. Daar maak je zeker een punt, Laurent. Maar gaat dat ook op voor nu nog lopende en/ of startende zaken?

 8. Achh,laurent,
  Daaaaaar komt de aap uit de mouw!

  Uitgekookt die pvv.zou hij dat nu allemaal zelf bedenken?wie helpen hem hiermee er moet wel een zeer slimme doordachte grote denktank achter staan.

  Nog nooit in tientallen jaren of beter gezegd een eeuw,is een vvd medewerker zo groot geworden,met ontastbaar gedrag.
  Het wordt saai en een sleur,niets maak je meer verontwaardigd over de pvv alles kan en is mogelijk,tegen zon supermacht als geert kan je niet tegenop niemand.hoe vervelend de pvv ook is,accepteer het over een jaar is hij de voorzitter van de europese unie!

 9. Neel, natte, nee, dat bedenkt Wilders zeker niet ‘alleen’. Zo bleek alreeds meermalen vanuit de voortkomende ‘ex-PVV’ers’. De “Landveraajers” die wel degelijk relevante informatie over het reilen en zeilen binnen de PVV weer (eens) gaven, en geven.

  Fractievergaderingen die louter gaan over het bedenken van ‘one-liners’? Kom op zeg!

  Ik begrijp o.a. via https://twitter.com/Johan_Driessen dat Wilders zijn Amerikaanse suikertante vol met koffers met geld ‘de overdrachtelijke Joodse wacht'[*] heeft aangezegd?

  [*]
  duh

 10. De verbindende factor in de voorbereidingen op een evt. Minder, minder-zaak en het opzetje voor het dubbele mandaat is de op strafrecht gespecialiseerde Geert-Jan Knoops. Toeval? I think not …
  Het OM moet maar snel zijn met het vormen van een zaak tegen Wilders, de aangevraagde versnelde procedure bij de EU duurt zes maanden tot een jaar.

 11. “Toeval? I think not …”

  Mediakrakers (ahum) zijn er altijd te vinden, ook onder (al dan niet bekende) advocaten. Wat het OM verder “moet” is persoonlijk en derhalve irrelevant. Voldoende popcorn voor Greet aanwezig, zo ook voor jou en mij. Zelfs ook wanneer GJK evt. terug zou treden. Waartoe er verder geen enkele reden is, m.i.

  Afgezien van het ondersteunen van een fascistoïde, ahum, “beweging”.

  Aluhoedje geneuzel is volstrekt ongepast.

 12. En waarom gaat een strafrecht-advocaat zich opeens met bestuursrecht bemoeien?

Reacties zijn gesloten.