Nazi’s? Naar de vuilnisbelt ermee!

2014-11-26 via de baarmoeder en de scholen

Aldus nazi De Graaf van de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars gisteren in de Tweede Kamer, die vergaarbak van fascisten, racisten en ander moreel volkomen ontspoord geteisem waar een paar leden ervan zich plichtmatig even ‘geschokt’ tonen over de woorden van hun collega maar die het morgen of overmorgen – losgeslagen van de werkelijkheid als ze zijn – gewoon weer hebben over etnische registratie (lees: schedelmeten), Turkse parallelle gemeenschappen of sharia-wijken en jihad-belts en die het gisteren al hadden over het verbieden van niet bestaande politieke partijen ofwel de gedachtenpolitie zoals gewenscht door de hysterische gek die schrijft op een nazi-blog waar mensen voor ‘rifapen’ worden uitgescholden.

Kinderen dus als een ‘bedreiging’?
Ik ken er nog een paar die kinderen als een ‘bedreiging’ zien en er daarom onder luid gejuich vanuit het tokkie-kalifaat (‘ze mikken nou eenmaal beter’) maar bommen op gooien.
Ik heb het over de Israëlische nazi’s die dit geflikt hebben:

2014-07-16 Gedode kinderen Gaza 2

Maar ja, als ik de hersenkronkels van Andries Knevel – van die omroep waar men ‘gasten’ uitnodigt die het, alsof het volstrekt normaal is, hebben over islamitische medeburgers die aan bomen moeten bungelen – zullen ‘ze het er wel naar gemaakt hebben’ nietwaar.

“Es trat an uns die Frage heran: Wie ist es mit den Frauen und Kindern? – Ich habe mich entschlossen, auch hier eine ganz klare Lösung zu finden. Ich hielt mich nämlich nicht für berechtigt, die Männer auszurotten – sprich also, umzubringen oder umbringen zu lassen – und die Rächer in Gestalt der Kinder für unsere Söhne und Enkel groß werden zu lassen.”

(“De vraag deed zich aan ons voor: wat te doen met de vrouwen en kinderen? Ik heb besloten ook hier een hele afdoende oplossing voor te zoeken. Ik hield het namelijk voor niet juist de mannen uit te roeien – zeg: om te brengen of ze om te laten brengen – en de wraaknemers in de gedaante van die kinderen voor onze zonen en kleinkinderen op te laten groeien”)

Aldus Heinrich Himmler op 4 oktober 1943 die net als nazi de Graaf in november 2014 in kinderen een bedreiging zag:

RVG_7383-bewerkt

Ik vraag me af wanneer mensen eindelijk eens in actie gaan komen omdat ze beseffen dat de enige plek die je nazi’s en tweedekans nazi’s mag gunnen die is op de vuilnisbelt van de geschiedenis.

1 gedachte over “Nazi’s? Naar de vuilnisbelt ermee!”

  1. Pingback: De gemankeerden | Krapuul

Reacties zijn gesloten.