Moordenaars!

Teeven van der Laan

Zie hierboven hoe het mensen verachtende kwaad eruit ziet. Want het kwaad heeft een gezicht. Door het voortdurende gesol met mensen door bovenstaande twee is Nasir Galid (26) uit Somalië dood. Door het voortdurende gesol met mensen door bovenstaande twee is Ibrahim Touré (27) uit Ivoorkust levensgevaarlijk gewond geraakt. Onthoudt de gezichten van het kwaad want vandaag of morgen betekenen ze jouw ongeluk of – nog erger – dood. Wie zwijgt en zich niet uitspreekt en verzet tegen dit kwaad maakt zich medeplichtig als er straks nog meer vluchtelingen door ellendelingen als bovenstaande twee de dood ingejaagd worden.

6 gedachten over “Moordenaars!”

  1. Zou je hier bovenop ook de foto van Schippers niet moeten plaatsen omdat ze de behandeltrajecten vanuit de visie van de verzekeraars wil inkorten ivm kostenbesparing?

  2. Joke, dank! Ik kende dit artikel nog niet maar het laat zien dat E. van der Laan inderdaad notoir onbetrouwbaar is….

  3. @Joke en Ralph, het artikel gelezen hebbende rijst bij toch wel de vraag over hoe de achterban van PvdA over dit wanbeleid van van der Laan denkt. Types zoals Sander Terphuis, zeg maar.

  4. @Marc, die vinden dat m.i. prima…anders waren ze al lang in opstand gekomen tegen de eigen PvdA-leiding en waren ze überhaupt nooit met die VVD-fascisten in zee gedaan…

  5. Ralph,

    Aangezien jij zo begaan ben met de vluchtelingen kan jij ze misschien uitleggen wat het woord uitgeprocedeerd betekend, en dat de overheid geen veiligheid kan garanderen voor panden die ze zelf kraken, en dat elkaar doodslaan niet de manier is hoe wij hier met elkaar omgaan, zelfs niet als je in een situatie verkeerd die je niet verkiest, en dat nou precies eens een reden kan zijn dat vluchtelingen hier geen asiel krijgen.

    Succes!

Reacties zijn gesloten.