Monica Nunes (Forza! N-H) maakt een punt

De vlag kan uit bij de Fortuynistische Oproep tot Realistische Zakelijke Aanpak.
Dankzij de vroegere stormfrontster en fractievriendin van Hero Brinkman, Statenlid Monica Nunes (Forza! N-H), die deze keer in plaats van te krijsen geheel zelfstandig een paar vragen heeft gesteld, weten we nu dat de provincie Noord-Holland mogelijk 11,6 miljoen euro misloopt uit IJsland als een ongunstige wisselkoers wordt gehanteerd. Let wel: mogelijk en als.

Hulde voor het bruinrechtse politieke zwaargewicht van Forza! voor IJslandgate

Als IJsland een ongunstige wisselkoers gaat berekenen, komt er mogelijk 28 procent minder terug van de 41,7 miljoen euro die Noord-Holland nog retour moet krijgen. De vaste wisselkoers die zou worden berekend, staat ter discussie, omdat andere schuldeisers dit bij de rechter aanvechten. Als de rechter hen gelijk geeft, kan de provincie er bij de huidige wisselkoers 28 procent bij inschieten. De provincie kreeg al eerder een bedrag van 41,6 miljoen euro terug. Daarvan was 1,7 miljoen euro koerswinst en 3,4 miljoen rente.

Overigens wel grappig dat bij Fortuynistische Oproep tot Realistische Zakelijke Aanpak geen bericht te vinden is van Monica Nunes’ IJslandgate. Zou het kunnen zijn dat het niet helemaal meer botert tussen Forza! voorman Paul Meijer en Monica? Weer een nieuwe partij voor Monica?

Op 10 juli 2012 maakte de partij bekend dat Statenlid Monica Nunes, woonachtig in Haarlemmermeer, zich aan zou sluiten bij Forza!. Daarmee krijgt, in de optiek van Forza!, deze partij een vertegenwoordiger in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Nunes was namens de PVV verkozen in de Staten, maar verliet die partij om samen met Hero Brinkman en Gerton van Unnik de Onafhankelijke Burger Partij te vormen. Vervolgens braken de andere twee in juni met Brinkman, met het verwijt dat deze solistisch optrad. Nunes is omstreden omdat ze op de extreemrechtse website Stormfront actief was geweest.

bron: wikipedia

Monica Nunes Statenlid

7 gedachten over “Monica Nunes (Forza! N-H) maakt een punt”

 1. @Amstel, hierna en citaat van Le Roi van onder een ander onderwerp, dat ik de vrijheid heb genomen te herhalen:

  “Man man man, kijk toch eens wat verder dan naar dat geld.”

 2. @1: Nexus:

  Daar rust copyright op, gaat je geld kosten Nexus, rekening komt eraan ; )

 3. @1 Tja, waar kijk ik liever naar?
  Naar die 28% van 41,7 miljoen euro; een slordige
  € 11.676.000,- of naar Monica Forza! Nunes.
  Daar vraag je me wat.

 4. @4, het hart wil altijd wat Amstel.
  Luister meer naar je hart, zou ik zeggen.
  Kijk ’s naar die mooie vrouw.
  Geld wordt makkelijk geprint. 🙂

 5. @6 dankzij jou nexus m. heb ik de hele middag naar mijn hart zitten luisteren. Mijn fantasieën de vrije loop gegeven tussen een begerenswaardige hoeveelheid geld en seksuele ontmoetingen met Nazi soldate – ‘Allo ‘Allo!- Helga Geerhart. Ik ben er nog niet uit moet ik bekennen.

Reacties zijn gesloten.