Mijn weledelgestrenge vrienden weten wat goed voor het land is in 120 woorden

– Kan mijn weledelgestrenge vriend er voor zorgen dat de levering van kattenbakkorrels aan de leden van mijn kiesdistrict weer behoorlijk op gang komt? Dit zijn de dingen die er toe doen, de dingen die hij moet presteren voor ons land.
– Ik dank mijn weledelgestrenge vriendin en ze heeft volkomen gelijk: het gaat om de aanvoer van kattenbakkorrels en het voorbereiden van een oorlog tegen Vládemir Poetten. En zij daar aan de overkant doen alsof de kattenbakkorrels en een frisse vrolijke oorlog helemaal niet belangrijk zijn.

Dit is de samenvatting van hoe de opgeblazen pias die premier van het Verenigd Koninkrijk speelt zich staande hield met betrekking tot zijn dronkenmanspartijen in coronatijd.

– Uitgelichte afbeelding: Door FvS – Eigen werk, Publiek domein, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=659421