Massamoordverheerlijker: nazi’s geen extremisten

In het weekend dat Ewout Klei de nazi’s van het internet op een PvdA-politicus afstuurt die iets geretweet heeft dat volkomen juist is en bovendien haar goed recht is (en Klei zijn verantwoordelijkheid tracht te ontlopen voor de bedreigende situatie die hij voor die politica veroorzaakt heeft), nazi’s en joodse-begraafplaatsvernielers zich wederrechtelijk ophielden op het dak van een moskee en op internet massaal toegejuicht werden en worden door nog meer van dat bruine geteisem dat joelt en krijst dat het een lieve lust is om brandstichting en het levend verbranden van mensen die hun godsdienst willen belijden, wil deze gek de wereld laten weten dat die toegejuichte ‘flinkerds’ met hun spandoekje beslist geen ‘extremisten’ zijn:

2015-02-08 Nazi's geen extremisten

En die Schut heeft – als ik mij een moment van cynisme mag veroorloven – gelijk: de nazi’s zijn al lang niet meer een curieus verschijnsel met verlangen naar tijden van weleer aan de periferie en de extremen van de maatschappij. Na meer dan anderhalf decennium haatpropaganda waar de auteur van die opmerking eveneens flink aan bijgedragen heeft, zijn ze met hun mensen verachtende ideeën mainstream geworden en bepalen zij zo langzamerhand de norm in dit fucking Ku Klux Klan Land.

Bekladde joodse begraafplaats: met de groeten van het Identiair Verzet welke geen extremisten zijn.
Bekladde joodse begraafplaats: met de groeten van het Identiair Verzet die geen extremisten zijn.

Overigens, die sokpop van Sarah Palin kent zijn zaken niet. Die Peter de Graaf en zijn nazi-bende onder de naam ‘Identitair Verzet’ zijn wel degelijk een bedreiging voor de rechtsorde of wat daar nog van over is:

Het nieuws dat Van der G. vervroegd vrijkomt leverde een stroom aan bedreigingen van Fortuyn-aanhangers op. Op internet werd openlijk opgeroepen Van der G. op te sporen. Peter de Graaf van de extreemrechtse actiegroep Identitair Verzet vertelde aan NRC sinds 2002 geld in te zamelen voor een wraakactie. Volgens De Graaf liggen er al concrete plannen voor uitvoering van de actie. Een neonaziband plaatste op YouTube het nummer ‘Volkert moet dood’.

Bron.

Trouwens, wat moet je wel niet voor een ongelooflijk immorele bak stront à la SS-verheerlijkster Annabel -‘dobbernegers’- Nanninga zijn als je met je zogenaamde gevatheden die je voortdurend uit je onderbuik op Twitter laat stromen vluchtelingen op één hoop veegt met nazi’s.

1 gedachte over “Massamoordverheerlijker: nazi’s geen extremisten”

  1. Pingback: Massamoordverheerlijker propagandaminister regime kanselier Wilders/ vice-kanselier Asscher | Krapuul

Reacties zijn gesloten.