Mark Rutte spreekt niet namens mij

Er zijn inmiddels naast heel veel gevoelige, hartverwarmende reacties ook veel walgelijke reacties geweest op de afschuwelijke moordpartij in Parijs. Een groot aantal van degenen die zelf tot de goegemeente behoren van de massamoordapologeten – zo lang die massamoorden maar beperkt blijven tot moslims, bootvluchtelingen en ‘links tuig’ – en die meenden de wereld gisteren kond te moeten doen van hun opvattingen hebben het over ‘de doodscultuur van moslims’ maar stonden afgelopen zomer te juichen en te klappen dat het een lieve lust was toen ‘bevriende’ genocide staat Israël tekeer ging in het getto van Gaza (Bijna giechelend: ‘ze mikken beter dan Hamas’ en over de zoveelste bombardementen van de VS op de veelgeplaagde landen van het Midden-Oosten: ‘Burn, motherfuckers, burn!’ In gedachten zag je bij het misbaksel dat de auteur is van het hier geciteerde het kwijl over zijn tronie lopen van opwinding).
Maar ik wil hier even ingaan op de naar mijn idee twee meest weerzinwekkende reacties tot nu toe.
Weet u het nog: de charlatan die bij massamoordapologeet Andries Knevel mocht vertellen dat de Holocaust een moslim dingetje was pleitte een paar jaar geleden voor doodseskaders.
Het lijkt erop dat ie nu steun krijgt van dit stuk drek (vanaf 11.22 min). Jort Kelder, de totale non valeur pleit alsof het de normaalste zaak van de wereld is in het uur dat elk normaal mens kotst van dood en terreur voor… meer dood en terreur.
Realiseert u zich dat dit een vriendje is van de ‘premier van alle Nederlanders’ die vindt dat degenen die de mening toegedaan zijn dat het nu ‘oorlog’ is ‘volstrekt normale mensen met normale standpunten’ zijn.
Waar was de ‘premier van alle Nederlanders’ met zijn ‘dit raakt ons allemaal’ van gisteren enkele uren na de tragedie in Parijs eigenlijk op 22 Juli 2011, de datum waarop Anders Breivik zijn baarmoederproblematiek meende te moeten oplossen en tachtig kinderen doodschoot en hij regeringsleider was van het eerste fascistische regime sinds 1945?
Was ie toen niet aan het dansen?
Daarom vind ik zijn ‘dit raakt ons allemaal’ van gisteren van een niet te beschrijven ranzigheid. Het enige dat gepast is is dat die klootzak zijn bek houdt.
Mijn premier is ie niet en hij spreekt niet namens mij.

Rutte aussi
Rutte aussi