24 gedachten over “Kameraden 2”

 1. Grootmeester, ik ben lid van de PvdD.
  Kan ook een potje over gemeierd worden: congressen niet toegankelijk voor De Media.
  Censuur!
  Aan het werk.

 2. Ik zit me nog steeds af te vragen wat het punt is. Misschien wil je me dat uitleggen Aenima. Ik begrijp je echt niet.

 3. @Aenima Je vorige post is verwijderd omdat je hem hebt geplaatst uit pure frustratie over het feit andere mensen hier wel eens iets over Groen Links zeggen wat jou niet bevalt. Verder bevatte je bericht 0 inhoud en 0 eigen inbreng.

  Hetzelfde als bij deze post.

  Deze post gaat over “censuur” bij de SP in 2007.

  Deze heb jij geplaatst om moeilijk te doen. Niet omdat je er iets over te melden hebt want dat doe je namelijk niet.

  Ik heb onlangs een lange “discussie” met jou gevoerd hier op deze site die er ook op neer kwam dat jij moeilijk aan het doen was en verder niks te melden had.

  Het is niet toevallig dat jij plotseling (je bent hier al een jaar) een probleem hebt met de censuur bij de SP in 2007 sinds hier wel eens (onderbouwde en beargumenteerde) kritiek verschijnt op Femke Halsema.

  Kritiek waar je zelf notabene van hebt gezegd dat mensen daarmee op moeten houden.

  Als jij zelf iets te vertellen hebt over de SP dan ben je van harte welkom om daar iets over te schrijven op een fatsoenlijke manier en niet op een puberale manier zonder iets te melden en alleen maar wat linkjes dumpen om te kijken hoever jij kunt gaan met de boel te saboteren.

  Als je denkt dat ik deze site in de lucht hou (en betaal) om iedereen het recht te geven om de boel naar eigen goeddunken te verkloten dan heb je het mis.

 4. Als het zo is als in #15 door jvdh beschreven dan vind ik het beschamend. Ik zie het zo. Dit is jvdh zijn huis, dat hij open stelt aan anderen om er allerlei gedachtenspinsels mee te kunnen delen met de wereld (waarbij ons ook nog eens geen strobreed in de weg wordt gelegd, mits we binnen de grenzen van de wet blijven en dat is logisch). Dan ben je gast en op visite en heb je je te gedragen. Als je het bezoek niet leuk meer vindt, ga je weg, dan ga je niet het interieur van je gastheer bekliederen of het huis slopen. Of ruzie lopen zoeken met de gastheer of de buren. Gewoon weggaan en grote vent/meid zijn en eventueel eigen website opzetten. Naar goed Nederlands gebruik van de afsplitsingen.

 5. Als het een vers artikel was zou ik het trouwens heel toepassenlijk vinden het hier te plaatsen ,,, Dus Aemina .. vind iets leuk actueels … ๐Ÿ˜›
  En geachte collegajes , Als Aenima aan boord van de Groen Titanic onder Kaptein Halsema wil blijven ๐Ÿ™ terwijl die straks het schip op de klippen aan de rechterzijde van de PvdA laat lopen ….is dat haar goed recht …, straks is het zo ver weg dat haar roeibootje het Linkse Piratenschip krapuul niet meer kan berijken .. Dan zwaaien we nog ff ๐Ÿ˜ฎ
  (

 6. @15jvdh en @keira prachtig verwoord. ๐Ÿ˜›

  Het probleem van Aenima is het mentaliteit probleem van een bepaalde groep mensen. Oftewel een opvoedingsprobleem, maar goed: succes Aenima of doe normaal.

 7. Maar zullen we nu weer normaal doen ! ?

  Wat moeten andere bezoekers van dit Forum wel niet denken van ons. Waarschijnlijk zoiets van: och och, kijk die linkschmensen eens onderling verdeeld met elkaar overhoop liggen. Geen wonder dat onfatsoenlijk rechts in opmars is. Met stupide bekvechterij onder links winnen ze zeker.

  Dus…..

  Aenima moet wat realistischer zijn over de onzinnige koers van Groen Links en beter gefundeerde en actuele stukken plaatsen, en de site-eigenaar van Krapuul, jvdh, moet niet zo heetgebakerd reageren op futaliteiten. Dit is welliswaar zijn site, maar toch geen bolwerk van zwaar partijdig censurerende moderaters zoals bij Elsevier, Telegraaf, PVV, ….en de SP ? ( ik heb zelf drie keer ervaren dat mijn fatsoenlijke SP-kritische posts op het SP-forum werden gewist. Lijkt mij niet bijdragen aan hun geloofwaardigheid, het is eerder een teken van zwakte als een site geen enkele kritiek jegens hen acepteerd ).

  Zo, dat was dat. En nu weer verder met het zinnig bestrijden van onfatsoenlijk rechts.

 8. Iemand zei hier ooit eens dat er geen pricipieel verschil was tussen linkse en rechtse partijen slechts een graduele. Dat waren wijze woorden die ik ook deel. Ook op linkse partijen (zoals de S.P.) is het nodige aan te merken, ook linkse partijen hebben de neiging om (als het gaat over zaken als immigratie en integratie) mee te huilen met de rechtse wolven en ik heb gemerkt dat ze de laatste tijd bezig zijn om op te schuiven naar rechts (dat doen vooral partijen als PvdA en Groen-sLinks)
  Goed onderbouwde kritiek op linkse partijen (waaronder de S.P.) kan ik dus zeker waarderen want ik wantrouw ALLE politici.

 9. Persoonlijk verwijt ik de SP bijvoorbeeld dat zij de monarchie aanvaard hebben, dat zij de NAVO aanvaard hebben en daarmee in feite de Roeping van de Noordatlantische Wereld: er opslaan overal in de islamitische wereld (een consequentie die men nog niet helemaal begrepen heeft – misschien noemt mw. Halsema hen daarom conservatief).

  Maar denk maar niet dat ze bij GroenLinks op kritische opmerkingen zitten te wachten, om een niet geheel willekeurig ander voorbeeld te noemen.

Reacties zijn gesloten.