Jetta Klijnsma? Geen idee!

Europese lidstaten storten geld in een gezamenlijke pot waaruit armoede in de EU kan worden bestreden. De EU heeft talloze potjes voor talloze doelen. Wie herinnert zich niet de Poolse geluidschermen die gefinancierd met Europees geld in Polen verrezen? De Poolse overheid maakte gebruik van de mogelijkheden die de EU bood en biedt.

Nederland doet dat ook. De polders zijn deels ingericht met Europees geld, fietspaden zijn betaald met Europees geld en zo zijn er nog heel veel andere projecten in Nederland gefinancierd met geld dat uit potjes van de EU afkomstig is. Daar is nooit iets op tegen geweest, want daarvoor is er nu juist de Europese Unie.

Dat geldt voor Nederland niet als het om mensen gaat en dan met name om mensen die om welke reden ook afhankelijk zijn geworden van een van de 150 voedselbanken die Nederland rijk is. Wekelijks maken 70.000 huishoudens daar gebruik van en er zijn wachtlijsten. Er zijn in Nederland mensen die niet in staat zijn in hun eerste levensbehoeften te voorzien en die maanden op een wachtlijst staan. Wat er in die wachtperiode met die mensen gebeurt is nauwelijks voor te stellen. Gaan ze bedelen? Of stelen? Gaan ze dood of weg? ………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Jakob Java

4 gedachten over “Jetta Klijnsma? Geen idee!”

  1. Nee natuurlijk niet ,zij laat daar over geen enkel onderzoek of vraagstelling richting Brussel gaan .Ben je gek daar zit zij niet voor ,ze heeft een postje waarin ze mag opzitten en pootjes geven op commando .van zowel haar gevoelloze leider met grote eigendunk en die andere lege huls die zich MP mag noemen .Met al haar zogenaamde sociale gevoeligheid helpt zij gaarne met de afbraak en tweedeling in Nederland .Zolang zij zelf net als de rest van haar graai partij maar lekker hun zakken kunnen vullen over de rug van de rest van Nederland .Voor haar en haar partij genoten geen voedselbank zij lijden geen honger ,nee zij niet .

  2. Laat Nederland willens en wetens Europees geld liggen? Dat op zich is al mismanagement. En zou dat geld bestemd zijn voor de armsten onder de armen? Dan heb ik voor het beleid geen woorden meer.

  3. Het beleid klopt toch al van geen kanten meer. Meneer rutte beweerde dat er geen armoede bestaat, hoe kan het dan zijn dat er steeds meer aanvragen zijn bij de voedselbank?? Dat komt niet alleen maar door de mensen zelf maar door het beleid wat er gevoerd wordt. Nederland wordt kapot bezuinigd. Ook al had Brussel ons meer tijd gegeven om niet in een keer te bezuinigen. Wat eet meneer rutte vanavond? of morgen? Zou hij een keer willen ruilen met mijn maaltijd??

  4. @3 Nina dat is hele simpel te verklaren.

    Rutten zijn wereld bestaat uit het binnenhof, het torentje (waar hij zich al maandenlang schijnt te verstoppen), het gooi, en theedrinken bij de nieuwe keuning…

    Hij denkt dat al het personeel dat daar rondloopt het volk is en die hebben toch allemaal een baan. Portier, tuinman, obers, koks, stalmeester, boekhouder, koffiejuf. En niemand is ziek … altijd schijnt de zon.

    Ik maak er een soort grapje van maar het trieste is dit is gewoon waar. Rutte leeft in een cocon maar een mooie vlinder wordt hij nooit. Een liefdeloze bloedzuigende daas dat is wat hij is. Net als zijn vader Wiegel met zijn 7 millioen.

Reacties zijn gesloten.