Internet is geweldig! (4)

>>> ‘Wilders wil als enige onze cultuur behouden en dus stem ik voor hem.’ <<<

 

In de vorige aflevering meldde ik, dat sinds 9 maart 2010 op de weblog van Geert Wilders een artikel staat onder de kop Is Geert Wilders the new William of Orange? Wie wordt er met William of Orange bedoeld? Niet de protestantse Willem van Oranje alias Willem de Zwijger die door de katholieke Fransman Balthasar Gérard in 1584 werd vermoord, nadat de katholieke koning Filips II Willem van Oranje vogelvrij had verklaard. Een katholieke fatwa, zullen we maar zeggen. In die tijd bestond er nog geen gevangenisstraf met TBS en Balthasar Gérard kreeg de zwaarste lijfstraf.

vierendelen“Zijn rechterhand waarmee hij het moorddadige feit gepleegd heeft, zal met een gloeiende tang afgeknepen worden; vervolgens zal men met gloeiende tangen op verscheidene plaatsen op zijn lichaam het vlees afknijpen tot op het bot. Vervolgens vierendele men hem levend waarna het hart uit zijn borstkas gesneden en hem in het gezicht geworpen zal worden. Tenslotte zal men zijn hoofd afhakken waarna zijn vier uiteengetrokken delen op de Haagpoort, Oostpoort, Ketelpoort en de Waterslootsepoort tentoongesteld dienen te worden. Zijn hoofd moet op een staak gespietst en vervolgens bij het voormalige huis van de prins geplaatst worden.”
[http://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_van_Oranje#Moord_en_terechtstelling_van_de_moordenaar] Ja, dat waren nog eens tijden. Niks geen gepamper en proefverlof.

De William of Orange waaraan gerefereerd wordt, was de protestante stadhouder Willem III van Oranje die in 1677 trouwde met zijn volle nicht Maria Stuart, de oudste dochter van de katholieke koning Jacobus II van Engeland. In 1688 viel Willem met een groot leger Engeland binnen en versloeg het leger van zijn oom. In 1689 werd Willem gekroond tot koning van Engeland, Schotland en Ierland. Voor de protestanten in Noord-Ierland is King Billy nog altijd een held. Elk jaar trekken deze orangisten als provocatie door katholieke buurten, de beruchte oranjemarsen die vaak met ongeregeldheden gepaard gaan. William of Orange kwam in 1702 jammerlijk aan zijn eind. Het paard waar hij op zat struikelde over een molshoop. Willem brak een sleutelbeen en kreeg daarbij longontsteking waaraan hij overleed. Het is dus met deze William of Orange, dat Geert Wilders werd vergeleken door een journalist van de conservatieve Telegraph..

Geert Wilders is bezig met zijn heilige strijd tegen de Islam en hij heeft vele enthousiaste aanhangers. Vrees voor vreemdelingen heet xenofobie, angst voor de Islam noemen we Islamofobie. Waar zijn zoveel ‘autochtone’ Nederlanders bang voor? ‘Marokkaans straattuig’? Schotelantennes? Moskeeën? Hoofddoekjes? Als je in een buurt woont waar Marokkaanse jongens de boel terroriseren, dan lijkt mij angst heel begrijpelijk. Een flat vol ‘allochtone’ schotelantennes vind ik persoonlijk niet fraai, net zo min als ik ‘autochtone’ grafitti fraai vind. Waarom hebben mensen een probleem met moskeeën en hoofddoekjes? Geen autochtone Nederlander wordt gedwongen om naar de moskee te gaan, geen autochtone Nederlandse wordt gedwongen een hoofddoekje te dragen. Laten we ons even beperken tot het hoofddoekje.

Op 25 februari 2010 kondigde Geert Wilders in een speech op een PVV-bijeenkomst aan, dat de PVV in Den Haag en Almere het dragen van hoofddoekjes bij gemeentelijke instellingen en bij alle stichtingen en verenigingen die subsidie krijgen van de gemeente wil verbieden. We kunnen ons afvragen, of het mogelijk is om een dergelijk verbod te handhaven, maar we moeten ons vooral afvragen voor welk probleem een hoofddoekjesverbod de oplossing is. Ik denk, dat er bij de PVV twee belangrijke drijfveren voor een dergelijk verbod zijn. De eerste is het laten zien ‘wie de baas is’ in Nederland. De tweede is om de PVV-aanhang tegemoet te komen. Die aanhang is natuurlijk niet bang voor hoofddoekjes op zich, maar voor wat er allemaal in de toekomst nog zou kunnen gebeuren en dat is niet gering, als we uitlatingen op internet mogen geloven. Op 14 augustus 2009 stond er een artikeltje in de Telegraaf op internet met als kop: Man mag vrouw uithongeren als ze seks weigert. De mensenrechtenorganisatie Human Right Watch had gemeld, dat er in Afghanistan een wet was goedgekeurd die het de sjiitische minderheid toestond dat een man zijn echtgenote voedsel onthield, als zij geen seks wilde hebben. Ik citeer hieronder enkele lezersreacties.

Ook in NEDERLAND komt dit voor. Wij zijn te druk en zien niets. De vrouwen die helemaal verpakt rondlopen zitten soms onder de blauwe plekken. Onze wetgeving heeft geen invloed op hun cultuur. Uit pure angst durft de vrouw niet te klagen uit angst. En het kwaad bloeit en groeit verder. Wilders wil als enige onze cultuur behouden en dus stem ik voor hem.

zo gaat dat bij de islaam, vandaag daar, morgen hier! ingrijpen wilders.. niet meer van dat ongerelde zooitje in ons mooie land!

als de islamisering in Nederland zo doorgaat, hebben wij over twee jaar deze wetten hier ook, daar kun je op wachten, maar hier mag en kan alles, wij zijn rijp voor een gematigde dictatuur

Als het aan de pvda, groenlinks en sp zou liggen wordt deze regel ook zo snel mogelijk in Nederland ingevoerd en een goed keurend knikje krijgen van de sgp , want deze vrouw onvriendelijke partij is ook totaal de weg kwijt. Ik denk dat je beter realist kan zijn dan in een sprookje geloven,maar helaas discriminatie van vrouwen is aan de orde van de dag en is middeleeuws. Het gelijk van Geert.

Blijf ik me toch afvragen… waar ligt dit aan? De religie of de cultuur? En ik blijf erbij dat beide verwerpelijk zijn in onze samenleving. Maar ja, je dat mag je in dit land niet zeggen van de politiek correcte linkse bende. En zolang dat niet hardop mag worden gezegd en deze cultuur en religie dit land worden ingehaald, zal ik, en velen met mij PVV blijven stemmen. En nee ik ben niet dom of laag opgeleid.

Het is duidelijk, dat ‘Nederland’ bang en boos is. Ik had ook nog aandacht willen besteden aan de vraag waarom mensen vooroordelen hebben, maar dat moet tot een volgende keer wachten.

3 gedachten over “Internet is geweldig! (4)”

  1. Het valt me op dat Wilders zich in zijn buitenlandse optredens altijd spiegelt aan Churchill: ‘ Yes Ladies and Gentlemen: These words are from none other than Winston Sjurschill. Sjurschill wrote this in his book ‘The River War’ from 1899. Yes, Ladies and Gentlemen: Sjurschill was right ‘.

    Dat hij citaten van Churchill uit z’n verband rukt doet er helemaal niet toe, bij zijn aanhang is weer de indruk gewekt dat hier een Staatsman staat van kaliber.

  2. inderdaad en de dooie staatsman heeft ook geen moeite met het misbruik van de heer indo Wilders.

  3. net 2 maatjes

    (gedver, dat schrijf je over haring, maar goed. in dit geval. het aanhalen van Wilders en het uit het verband rukken “stinkt” wèl).

Reacties zijn gesloten.