,,Ik laat me maar door één man uitkleden en dat is mijn eigen man.”

Judeo-christelijk hoofddoekje, waargenomen op 12 km afstand van het gemeentehuis van Almere
Judeo-christelijk hoofddoekje, waargenomen op 12 km afstand van het gemeentehuis van Almere

Almeerse moslima doet aangifte tegen PVV

 

De Almeerse moslima Ayse Bayrak-de Jager doet maandagochtend aangifte tegen PVV-lijsttrekker Raymond de Roon wegens discriminatie en haat zaaien. ,,Mijn hoofddoek is een deel van mijn identiteit en ik doe hem dan ook zeker niet af.”

Als het aan de PVV ligt, worden hoofddoekjes in het gemeentehuis en gesubsidieerde instellingen verboden. Bayrak-de Jager: ,,Ik ben moslim geworden en ik heb er zelf voor gekozen om een hoofddoek te dragen.” En dat zal de Almeerse moslima blijven doen. ,,Ik laat me maar door één man uitkleden en dat is mijn eigen man.”

Het is nog maar de vraag of zo’n hoofddoekjesverbod er komt. De Roon staakte vorige week de collegeonderhandelingen, omdat geen enkele andere politieke fractie de PVV op dit punt wilde steunen.

Bron: http://www.depers.nl/binnenland/464787/Aangifte-moslima-tegen-PVV.html

59 gedachten over “,,Ik laat me maar door één man uitkleden en dat is mijn eigen man.””

 1. #1. mercator dat je nooit vies wordt van je eigen gedachten die je hier aan het spuien bent.

  het gaat over Nederland. als goed in Vlaanderen?

  mooi weer en genoeg aan het krapuul op 1 gehad. fijne dag verder.

 2. Beste Mercator,

  Wat een gevatte opmerking! U bent mij er ééntje! Vindt u de Koran (net als velen) ook zoveel achterlijker dan de Bijbel?

  “Toen zeide Juda tot Onan: Ga tot uws broeders vrouw, sluit met haar het zwagerhuwelijk en verwek voor uw broeder nakroost.” [Gen.38:8]

  “Wanneer broeders tezamen wonen, en één van hen sterft zonder een zoon na te laten, dan zal de vrouw van den gestorvene niet buiten de familie de vrouw van een vreemden man mogen worden; haar zwager zal gemeenschap met haar hebben, haar tot vrouw nemen en zo het zwagerhuwelijk met haar sluiten.” [Deut.25:5-6]

  Iets heel anders: Wist u, dat koning Willem III op 18 juni 1839 met zijn volle nicht Sophie van Württemberg trouwde?

  Met vriendelijke groet,

  Martin Harlaar

 3. Kom, laten we dat hoofddoeken-debat s van een meer practische kant bekijken:

  VOORDELEN van de hoofddoek:

  -geen koude oortjes in de winter
  -geen zonneslag in de zomer
  -je kan er een gsm in klemmen zodat je Arabisch kan ratelen en toch de handen vrij hebt om de kinderwagen te duwen
  -ev. ongedierte blijft op je eigen kop

  NADELEN van de hoofddoek:

  -slechts 1: iedereen met wat hersens in de kop kan je herkennen als een totaal achterlijk en gestoord vrouwtje en zal dat mss nog laten blijken ook.
  😡

  @4: wat in Torah en Bijbel staat is natuurlijk even achterlijk als de Koran dus wat wil je daar nu mee bedoelen?

 4. #5. mercator – en u draagt niet eens een “hoofddoek” en bent al te herkennen als totaal achterlijk en gestoord.

 5. @info: Daarom heeft het ook helemaal geen zin om met mercator in discussie te gaan. Gewoon lekker laten gaan. 😉

 6. #7. Zwartschapie – je hebt gelijk. maar het bederft mijn dag soms zo.

  vergelijkbaar met “mooi weer en het leven is wel leuk” en dan trap je in een hoop stront. verbale/schriftelijke dan.

  wat is de zin ervan dat Mercator hier zijn diarree kan verspreiden?

  natuurlijk ik hoef het niet te lezen. maar ik ben gewend om te lezen. en het maakt mij treurig. wat een ongelukkige mensen lopen er toch rond, zo bezig met het verspreiden van stront en negatieve ellende. hersenloos bezig zijn met een boek, of boeken. en dat andere opdringen. als “de waarheid”.

  ik denk steeds “ik ga maar met grote vakantie”, waarom deze shit tegenkomen?

 7. Ik was nog een voordeel vergeten: bij “bad hair day” of algemene achteruitgang van de haargroei, gewoon Islam-vod erover en het probleem is opgelost 😎 .

 8. @ 6 : wie zegt dat ik geen kopvod draag? 😉

  En vergis je niet, ik ben helemààl niet voor een hoofddoekenverbod, sterker nog, ik zou die lap VERPLICHT willen maken voor alle moslima’s, ook zij die hem niet willen dragen.Dan kunnen we ze in één oogopslag herkennen als moslims.
  En de mannetjes zetten we terug een fez op hun kop(zoals Tommy Cooper), zoals in Turkije voor dat door Ataturk verboden werd.

 9. Dat moslimwijf laat zich dus wel door vrouwen uitkleden maar niet door andere mannen? Als ze zich maar niet als lesbo “out” want dan komt er zo een Marokkaanse gebedsgenezer om die vieze djinn uit te drijven met WC-ontstopper en kokend water, daar is onlangs zo een moslima in Antwerpen aan gestorven 😡

 10. Mercator, je hebt vast een rotleven. Je komt de straat op, je ziet heel veel moslims, je herkent je eigen stad niet meer en dat komt beangstigend over. En die moslims gaan ook niet meer weg ! Wat nu ?

  Gelukkig kun je op internet afreageren. Verlicht dat de frustratie een beetje ?

 11. @ 14: waar ik woon valt het met die moslimplaag nog best mee. Alleen als ik in grote(re) steden kom erger ik me wel aan dat volkje. Hoewel, ergeren…het is eigenlijk dubbel, ze wekken een mix van gevoelens op, ergernis, medelijden ook wel een beetje, walg, verbazing…maar ook en wel degelijk de lachlust, die lui lijken te denken dat het hier elke dag carnaval is!
  En aan het sjagrijnige smoelwerk van al die moslims die ik tegenkom te zien, leiden ZIJ eerder een rotleven.

 12. @ 13: nee ze moeten naakt rondlopen zodat we kunnen zien dat ze besneden zijn. Poedelnaakt maar met fez of hoofddoek, dat lijkt me wel wat.

 13. @ 14: ik zie wel wat je bedoelt , en je hebt ergens gelijk wel ook, het aanschouwen van al die geïmporteerde achterlijkheid komt mijn levenskwaliteit niet ten goede, dat is waar, en dat is spijtig.
  Maar “angst” voor moslims heb ik niet, alleen weerzin en agressie. Ik denk dat ik ze zo een beetje beschouw als de Palestijnen de Joden beschouwen, als ongewenste indringers.

 14. Mercator, uit nr. 15 blijkt dat je een ordinaire racist bent. Nee, moslims zijn geen “ras” maar je baseert je oordeel wel op uiterlijkheden. Zoals je zelf al meerdere malen zei, moslims zijn lang niet altijd als zodanig herkenbaar: jij uit je negatief over mensen met een Noord-Afrikaans of een ander niet-Europees uiterlijk. Een racist ben je dus.

  En in nr. 16 lezen we waar je hart vol van is.

  Je bent een racist met erotische fantasieën over de mensen waarvoor je een afkeer hebt. Vertel me niet dat dat géén rotleven is.

 15. @17

  Nee je kijkt niet naar moslims zoals Palestijnen naar joden kijken (moslims houden je niet aan bij checkpoints en drijven niet je huis uit), jij kijkt naar moslims zoals Duitsers in de jaren dertig naar joden keken.

 16. Laat die man…

  De enige identiteit die zo iemand aan zijn lege persoon ontleent is het feit dat hij moslims haat..

  Vanachter een pctje een beetje stoer lopen doen..
  Hahaha..:)

  Leuke site trouwens nogmaals

 17. Mercator is hier onlangs nog met veel poeha vertrokken. Vraag me af waarom hij weer terug is. Heeft hij ons misschien gemist?

 18. @ 22: jullie hebben me gemist, kom geef maar toe 😉 !
  ik zou ook niet meer gereageerd hebben maar toen ik die hilarische titel zag van “slechts 1 man mag mij uitkleden etc.” kon ik mij niet bedwingen.

  En nu even héél erg on topic: waar gaat dat gelul in Almere nu over, Wilders wil de moslimvod verbieden in de openbare dienst-waar moslims door mentale achterstand en gebrekkige opleiding toch nauwelijks terecht zullen komen-en nergens anders, dus ze mogen toch volop met vod van de Aldi naar de moskee en de sociale dienst trekken, dat recht wil de Adonis van Venlo hen toch helemaal niet ontzeggen?

 19. @ 21: ach ach eindelijk een échte moslim tussen de half-moslims…zou je niet alvast gaan sparen voor de hadj, wat gaan rondwandelen bij die maffe zwarte steen? Beetje elkaar doodtrappelen?

 20. @ 19: jij gelooft in die fabeltjes van de arme onderdrukte Pallies….die komen niets te kort daar hoor, ze vreten zich vol aan de ontwikkelingshulp en ze planten zich als konijnen voort.
  Wel grappig te weten dat de Joden heel dat Pallie gebied in een paar minutenmet de grond gelijk kunnen maken 😎

 21. @24

  Ik vind je vermakelijk. Ga je nog meer blootgeven over jezelf ? Zwakzinnigheid, racisme en perversiteit heb je al laten zien. Wat is er nog meer ? Je kan vast nog lager zakken.

 22. @25

  Ik had al geconstateerd dat je zwakzinnig bent en dus een verkeerd realiteitsbesef hebt. Jouw visie op de situatie van de Palestijnen is dus niks waard.

 23. @ Moslim
  Het is nu nog vanachter de pc (gelukkig), ik ben bang dat dit wel eens heel snel zou kunnen veranderen.
  \
  @ Mercator…..get a life man!!

 24. @ 19: wat er met de Pallies gebeurt kan me niet verdommen, als het daar in het Midden Oosten tot een oorlog komt tussen de Volkeren van het Boek zeg ik gewoon maar: “dat de sterkste moge winnen,” en we weten dus allemaal wie dat zal zijn.
  Maar feit is dat de Palezwijnen daar in luxe en ledigheid leven dank zij de royale ontwikkelingshulp die ze onterecht krijgen.

 25. Jos, waar haal jij uit dat ik racistisch zou zijn? Die doekjespoes in Almere is toch een geboren en getogen Hollandse? Daar voel ik nog meer weerzin voor dan voor een invoer-moslim die is opgegroeid in een Marokkaanse grot temidden van geiten en Koranversjes.

 26. Maar feit is dat de Palezwijnen daar in luxe en ledigheid leven dank zij de royale ontwikkelingshulp die ze onterecht krijgen.

  Luxe en ledigheid.. Toe maar! Ik stel voor dat je even een bezoekje pleegt aan de Gazastrook om te zien wat “luxe en ledigheid” in houdt. Je weet niet waar je over praat, en je maakt je alleen maar meer belachelijk met je anti-sociale statements op dit forum.

  Voor mensen zoals jij zou een lesje respect geen overbodige luxe zijn. Helaas is elke poging tot discussie een tevergeefse, dus ik wens je veel sterkte met dat grote ego…

 27. Dat de Palezwijnen daar als haringen in een ton zitten is hun eigen schuld, ze richten geen klap werk uit en fokken als konijnen.

 28. #32. Mercator – je bent ook doorlopend off topic.

  schrijf een boek. mooie titel zou zijn. “de zwijnerij van Mercator en meer viezigheid”.

 29. ok on topic dan, de hoofddoek etc. en het zich alleen door het eigen mannetje willen laten uitkleden:
  Geen normaal denkend man zal idd zo’n in zwarte vodden ingepakte vetbuidel willen uitkleden, dus onze tent-moslima’s hoeven zich helemaal geen zorgen te maken.

 30. #34. mercator.

  ik zou maar voor dat boek gaan. u heeft een rijke en smerige fantasie. daar heeft altijd wel een gek belangstelling voor.

  maar hier wordt het vervelend (vind ik).

 31. Weet je wat, ik ben VOOR kopvodden, VOOR burka’s en kamelenhoedersjurken en pluisbaarden tot op de door Allah verminkte penis, VOOR eerwraak, seniging, klauwen afhakken en stokslagen en alle mogelijke Ali Baba ongein, op voorwaarde dat ze dat allemaal op elkaar uitvoeren.
  Wat zou ik graag gekruisigde moslims in onze straten zien omdat ze alcohol hadden gedronken, handjes publiek afgehakt, moslimvrouwtjes gestenigd…is toch lekker hun KOELTOER, heb ik alle respect voor hoor 😎

 32. #36. Mercator – u braakt maar een end in de ruimte. 😎

  dat geluk uw deel moge zijn. 😎 😎 😎

 33. #38. Mercator – een verwijzing zou op zijn plaats zijn voor u. is er in Vlaanderen een GGZ? u behoeft hulp, en snel ook. u draait compleet door.

 34. En maar blijven provoceren. Het is namelijk veel te moeilijk om op de inhoud te reageren… Aandacht te kort? Bezoek eens een moskee of een kerk en je zult genoeg aandacht krijgen.

 35. #41. jos

  duidelijk.

  misschien moet iemand hem eens een link doorgeven waar hij kan vinden wat hij zoekt. porno en smerigheid zat op internet. daar hoeft hij geen Wilders volger voor te zijn.

 36. #43. EZ ja, handig met al die kou. je zou zo maar een blaasontsteking oplopen.

  wat bedoel je verder?

 37. @40: ik HEB al op de inhoud gereageerd: het gedrein van Fatima Albayrak is helemaal niet aan de orde, het Wilders voorstel gaat over de kopvod in openbare diensten, niet in een privé patates-friteskraam of een halal-sexshop.

  2 zaken: moslims horen helemaal NIET thuis in openbare diensten omdat ze de seculiere wetten niet erkennen, met of zonder vod.
  En elke privé-ondernemer staat het vrij om moslims al dan niet aan te nemen.
  Ik ben ondernemer en een moslim mag niet bij mij in de zaak komen werken, met of zonder vod.

 38. #45. mercator – u en inhoud?

  nu nog even oefenen op normaal taalgebruik. misschien dat u dan gelezen wordt en antwoord krijgt.

 39. Het stadium van een “inhoudelijke” discussie over/met Islam was eigenlijk al voorbij in de middeleeuwen; zinloos om daar telkens weer op terug te komen. Moslims zijn het slechtste nieuws voor onze Westerse beschaving sinds de Zwarte Pest in de 14de eeuw. De échte inhoudelijke discussie zou erover moeten gaan hoe we die dreiging nog kunnen neutraliseren.
  De oplossing van Geert Wilders is een goede aanzet, maar “to little to late”.
  Zo vind ik het zinloos om een discussie over het al dan niet dragen van de hoofddoek te gaan voeren terwijl de dragers van die doek hier helemaal niet horen te zijn.

 40. Harlaar met het mocro-kapsel, altijd maar opnieuw wordt ik lastig gevallen door Stormfront-aantijgingen van linkse kant, ik heb daar blijkbaar veel minder mee dan jullie want neo nazi toestanden interesseren mij blijkbaar veel minder dan jullie. Is normaal ook, want de nazi’s waren even links als Groen Links, Fatima Halsema en andere cultuurverraders.

  Ja ik ga een aangenaam weekend hebben, maak je maar geen zorgen, die vunzige moslims zijn voor mij even zo zeer een bron van lachlust als van ergernis.

  Ik neem aan dat de afspraak aangaande dinsdag in Antwerpen doorgaat?

 41. “Mercator” verbergt zich ook al achter een niet bestaande website. En maar schelden, beledigen en discrimineren. Gratis en voor niks. Ga toch eens wereldkaarten tekenen. Zul je zien, dat je waarheid maar een vinger lang is.

 42. Beste Mercator,

  Dinsdag kan wat mij betreft zeker doorgaan. De Rui om 5 uur? Stuur wel eerst even een portretfotootje van jezelf naar voorhetvolk@gmail.com, dan wordt hij wel naar mij doorgestuurd. Dan kan ik jou tennminste ook herkennen. Het zou ook aardig zijn, als je je echte naam gaf. Al dat geheimzinnige gedoe vind ik zo’n onzin.

  Met vriendelijke groet,

  Martin Harlaar

 43. @ 50: een typisch fenomeen in hetl inkse welzijnsdenken is de “plaatsvervangende belediging”. Dat werkt zo: iemand noemt de profeet Mohammed een pedofiel-wat niet eens een belediging is maar een feit-en alle moslims lopen als door een wesp gestoken schuimbekkend de straat op. Dat is nog te begrijpen. Maar ook de likse denkers, die helemaal niets met Islam en het Ali Babaïsme te maken hebben, zijn ooook zo verontwaardigd! Denk maar aan de dames Kant en Halalsema, ze “springen in de bres” voor de beledigde moslims.
  Als ik iemand naast mij hoor schelden op hottentotten en zoeloes neem ik dat voor kennisgeving aan, maar meer ook niet. Dat is de juiste weg ook.

  Tot zover die zogezegde beledigingen. En discrimineren doe ik al helemaal niet, ik heb bij mijn weten nog nooit een moslim een haar gekrenkt of een poets gebakken, die lui interesseren me gewoon niet, ze hebben hier niets te zoeken.
  Maar ook dàt noem ik eerder een nuchtere vaststelling dan een “discriminatie”.

 44. @ 53: ja idd ik zie het nu ook. Zal een nare streek vanwege fundamentalistische moslims zijn. Niet klikken dus maar.
  In Amsterdam is er wel een Mercatorplein. Maar niet in een erg aangename buurt heb ik me laten vertellen.

 45. @ 48: op uw aanraden heb ik s naar stormfront gekeken, ik moet zeggen dat ik er niet veel mee heb. Ik zie veel babbeltjes over Amerika maar niets over Holland en Vlaanderen.
  Het lijkt mij meer iets voor jongere mensen.

 46. @53 die “niet bestaande website” dat is bij iedereen die geen website heeft ingevuld. Vind ik ook niks inderdaad moet ik nog eens veranderen.

  @56 dan heb je de bloeiende gemeenschap van NL en Vlaanderen gemist. Ik geloof dat dat de grootste afdeling is na de UK.

 47. @ 57: ik heb op jouw advies s naar de Dietse afdeling van Stormfront gekeken, maar toen ik las dat “Arische Wolf” vroeg waar hij(of zij) ergens een Hitlerjugend-dolk(het mocht ook een replica zijn) kon kopen heb ik niet echt verder gelezen. Het komt nogal kolderachtig over.
  Doet me zelfs qua niveau aan een moslimsite als maroc.nl denken.

 48. Wat me ineens te binnen schiet…Wilders spreekt zichzelf tegen, enerzijds wil hij een kopvoddentaks(een prima idee overigens), anderzijds wil hij het dragen van de schaamhaarlap verbieden. Wat is het nu? De staatskas kan toch alleen maar beneficiëren van het dagen van die zelf-verklaarde variant van de Joden-ster?

  Ten gronde is het dragen van de kopvod gewoon een “hobby”, oncomfortabel ok, maar dat kiezen die vrouwelijke hobbyisten zelf. En voor een hobby mag/moet betaald worden, zoals voor gaan vissen of jagen.

  Willen de moslims apartheid zoals in Zuid Afrika toen het daar nog een beetje goed ging? Prima, maar dan mogen ze daar ook voor betalen. Dan vloeit er tenminste een beetje geld terug van Zuid naar Noord.

Reacties zijn gesloten.