“Ik ben Charlie en ik faciliteer fascisme”

Als er iets duidelijk is geworden afgelopen dagen, is het wel dat het nooit meer goed komt met de Nederlandse media.
Ik dacht dat ze allemaal na de afgang van de voormalige verzetskrant waarvoor tientallen mensen in de duinen kapotgeschoten zijn en hun pathologische leugenaar Ramesar de waffel vol hadden over ‘leren.’ En dan leren in de zin van beter doen: feiten en geen leugens. Geen stemming meer maken jegens deze of gene.
Mis. Twee voorbeelden die m.i. treffend illustreren dat Nederland met dergelijke media als in dit land op een hele bedenkelijke weg is, en dat overigens niet sinds woensdag. Eerst de Volksche Haat – & Lasterbode. Die laat een gore nazi aan het woord over dat het oorlog zou zijn en dat er geen onschuldige moslims zouden bestaan. Ook Heinrich Himmler dacht zo over mensen: ofschoon elke Duitser wel een ‘anständige Jude’ kende, moest men niet de illusie koesteren dat er onschuldige joden bestaan. De gelijkenissen tussen de hedendaagse nazi’s en die van hun voorbeelden van weleer zijn inderdaad treffend. Die poezenmevrouw die de nazi’s van Hitler ophemelde moest eens weten wat oorlog en massamoord werkelijk zijn en hoe genocide ontstaat. Al betwijfel ik het dat het dat loeder ook maar een fluit interesseert.
Ik wil er niet naar linken of er een screenshot van plaatsen van wat dat wijf afgelopen week er in die krant uitgekraamd heeft want het is te goor voor woorden.
Goed, tot zover de eerste kloon van de ‘Völkischer Beobachter’ dan wel ‘der Stürmer.’

De tweede kloon van die nazikrant is die van die xenbofobe asshole Peter Vandermeersch. Die kwam vandaag met dit:

Stemmingmakerij
Stemmingmakerij

Bovenstaand gaat vast niet over de moslims in ons land die bespot, beschimpt, gecriminaliseerd en bedreigd worden al sinds ver voor ‘Parijs.’
Die bang moeten zijn dat ze bij de supermarkt haatdragende kutopmerkingen van de ‘je suis Charlie’-tokkies die tot woensdag nog nooit van ‘Charlie Hebdo’ gehoord hadden naar het hoofd geslingerd krijgen, die bang moeten zijn dat hun gebedshuizen vandaag of morgen inderdaad de fik in gaan omdat het volgens de ‘je suis Charlie’-nazi’s immers ‘oorlog’ is.
Als het ‘je suis Charlie’ ooit iets goeds, iets nobels en moedigs heeft betekend, is het door toedoen van types als dat naziwijf in de Volkskrant die ik net noemde en een vleesgeworden gotspe als Aboutaleb volkomen geperverteerd.
Wat die kutkrant van Vandermeersch dus doet is niks anders dan stemming trappen tegen mensen die in geen enkel opzicht wie ook ooit wat misdaan hebben.
Als dit soort praktijken je aanstaat, heb je niet alleen een moreel probleem maar kun je verder net zo goed dat andere hetzeblad lezen dat in 1942 schreef over ‘het joodsche vraagstuk’:

De Telegraaf 1942

Nog even tot slot nog terug naar die eerste kloon van de media uit het Derde Rijk waar ene Sheila Sitalsing over de (op zich al trouwens volkomen onzinnige) vraag ‘of ‘we’ bang moeten zijn’ schrijft:

“Nee natuurlijk niet, is het antwoord. Niet omdat ‘we’ zo dapper zijn, maar omdat het vrije woord hier uitstekend wordt beschermd.

Wie werd onlangs ook alweer voor ‘graaipiet’ uitgemaakt door één of ander zwijn en door een radiozender voor ‘de grootste klootzak van het jaar’ uitgemaakt omdat ie voor zijn mening uitkwam? Ik bedoel maar.
Dan vraag je je toch af op wat voor een planeet dat mens eigenlijk leeft.

Laat ik het er maar op houden dat de berichtgeving in de media (in Nieuwsuur gisteren roddeltante en synagogen-leugenaarster Voet van genocidestaat Israël’s Propaganda Kompagnie CIDI. Ook zo’n gotspe zoals je ze net als die eerder genoemde zelden erger meemaakt. Als ik dan toch iets moet ‘je suien’, is het de meer dan vijfhonderd kinderen die door Voet’s genocidale vriendjes zijn afgeslacht deze zomer) over het drama in Parijs niks anders was dan meer van hetzelfde, meer van hetzelfde dat het al bijna twintig jaar is: fascisme faciliteren.

2 gedachten over ““Ik ben Charlie en ik faciliteer fascisme””

  1. Pingback: Arme Charlie | Krapuul

  2. Pingback: ‘Nou Babette van de NOS: dan vergas je dat zooitje toch gewoon?’ | Krapuul

Reacties zijn gesloten.