Humor om te lachen met de PVV

Louis Bontes (PVV) probeerde gisteren twee paar geitenwollen sokken aan te bieden aan minister Opstelten (VVD) en staatssecretaris Teeven (VVD).

Bontes vond dat minister Ivo Opstelten en staatssecretaris Fred Teeven de sokken wel zouden passen, omdat ze een in zijn ogen slap verhaal hadden afgestoken

Deze actie vond plaats in navolging van het enorme succes dat Barry Madlener (PVV) reeds eerder in het Europarlement boekte met het aanbieden van een cartoon aan een Turkse collegaparlementariër. Madlener, die gisteren trouwens ook weer een klaterend succes boekte met het beledigen van Turkije en Albanië, die hij respectievelijk onder controle van de islamitische maffia staande en een islamitisch boevennest noemde.

Tot zover deze partij sekte die in elk geval tot voor kort als volstrekt normale partij met volstrekt normale mensen werd beschouwd door Mark Rutte.

4 gedachten over “Humor om te lachen met de PVV”

  1. Ik heb respect voor Alexander Pechtold die overal gematigd en beleefd wil uitkomen, doch in deze situatie lijkt hij op de man die nadat de dijken doorgebroken zijn en alles onder water zit, staat te beraden hoe zullen we de dijken gaan versterken. Het kwaad is gedaan. De geest kwam uit de fles nog in de periode van de opkomst van PVV/WIlders toen niemand, inclusief de voorzitter van de Tweede Kamer durfde maar een woord tegen Gert Wilders tijdens zijn betogen dwars te zeggen. Kopvodden, beledigingen enzovoort, zover dat de Nederlandse Rechter heeft vastgesteld dat wij Nederlandse burgers, Pechtold inclusie, moeten de recht van de vrije meningsuiting van PVV respecteren.

    Wat Pechtold nu doet is mosterd na de maaltijd.

    Inderdaad mogen we Turkije niet beledigen want belangrijk handelspartner.

    “Albanië een ‘islamitisch boevennest’ noemen is net wat anders want dit zou je letterlijk kunnen overgenomen zijn uit de onderzoeken van Interpol, Europol en politie en inlichtingendiensten die deze draaischijf van de Europese criminaliteit op het gebied van drugs, zware criminaliteit, prostitutie hebben onderzocht en de feiten vastgelegd.

    Het gaat om onomstotelijk bewezen feiten, maakt niet uit dat de Internationale Hof in Den Haag uit zuiver politieke redenen hier geen rekening mee wil houden en verklaart de ene na de andere zware crimineel uit dit gebied voor onschuldig.

  2. De grootste gotspe is dat het sokken waren uit de boedel van de DSB ,het waren scheringa zijn broodnodige verschoninkjes vanwege de zweetvoeten die hij kreeg vanwege al die boze klanten .

Reacties zijn gesloten.