Zijn ze bij GL nu helemaal van de Borghoutspot gerukt?

Een gastbijdrage van SusscrofaD

Alles overziend staat niets een kandidatuur van Borghouts in de weg. Zo, waarom kijken we daar van op. als Groenlinks nog enige sympathie op links wil houden moet ze vooral Harry Borghouts op de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer zetten. Of worden Senaat en de kiezers niet meer serieus genomen door het Groenlinks van Jolande Sap?
Lees verder….

2 gedachten over “Zijn ze bij GL nu helemaal van de Borghoutspot gerukt?”

  1. Een maffiotisch stelsel werkt altijd op die manier: uit een besloten poel van tevoren uitverkoren mensen word altijd iemand voor de volgende functie uitgepikt, ongeacht wat heeft hij er op de vorige uitgespookt.
    Het is besloten gemeenschap van ons-kent-ons.
    Maffia. 😈

  2. Nou… het is nog niet zover. Er zijn meer kandidaten voor de beschikbare plaatsen, en er zal op het congres moeten worden gestemd voor een plek in blok Twee.
    Ik heb dat vorig jaar gezien: lang niet iedereen die de kandidatencommissie en het partijbestuur wilde, kwam erin hoor! Iemand die ze enorm aan het pushen waren, kwam uiteindelijk op plek 14 terecht.
    Borghouts zou zo maar eens pijnlijk buiten de boot kunnen vallen. Net als Marijke Vos. Want er staan voldoende andere kandidaten klaar.

Reacties zijn gesloten.