Hoe lang blijft het nog stil in Nederland?

Wanneer gaat de onredelijkheid van de maatregelen van dit kabinet voor de rijken gezien worden door mensen die het niet meer pikken? Wanneer is het genoeg wat dit boevenkabinet tot stand wil brengen? Eigen zakken vullen, zoveel als het kan, zorgen dat ze een leuke baan krijgen straks als ze uit de politiek gaan/ Iedereen tegen elkaar uitspelen en alles lachend wegwuiven. Niet één probleem van MENSEN serieus nemen, maar alleen maar cijfermatig alles op orde willen brengen (wat ze ook niet gaat lukken). Dit hartzakkerige gedrag gaat Nederland veel kosten, heel veel! Het wordt een arm land in alle opzichten. Geen cultuur meer, geen onderwijs meer voor iedereen, geen zorg meer voor mensen die het nodig hebben, niets.
Mensen worden tegen elkaar uitgespeeld en zo interesseert het niemand iets wat een ander overkomt, want ‘ikke’ moet eerst komen.

Met dank aan een bevolking die het geen reet interesseert wat een ander overkomt. Het volk krijgt wat het verdient. Maar ik zie het wel met lede ogen aan.

6 gedachten over “Hoe lang blijft het nog stil in Nederland?”

 1. En als je via de WOB het naadje van de kous wilt weten, dan kan dat niet meer. En als je naar de rechter wilt is dat niet te betalen.

 2. Keira, zie http://dutchrevolution.eu (of .org). Morgen, 5 juni, gaan in heel Europa mensen de straat op tegen hetzelfde soort afbraakbeleid. In ieder geval Groningen en Amsterdam doen morgen mee. 9 juni sluit Tilburg zich aan. En 11 juni begint een wekenlange campagne op het Frederiksplein in Amsterdam, specifiek op Nederland gericht, maar zeker niet los van de internationale golf van acties zoals in Spanje. Dit is het moment om de stilte te verbreken.

 3. De verzorgings- staat? Who cares?
  Geen hoofddoeken in de bus, koran verbieden en geen moskee er meer bij. Daarna zullen alle problemen opgelost zijn.
  Toch?

 4. Grutte Pier Schreef:

  De verzorgings- staat? Who cares?
  Geen hoofddoeken in de bus, koran verbieden en geen moskee er meer bij. Daarna zullen alle problemen opgelost zijn.
  Toch?

  en als opa Wilders sterft aan gruwelijke doorligplekken omdat hij geen hoofddoekje bij zijn bed wilde , krijgt hij waar hij om gevraagd heeft …

 5. ik ben al weken verdrietig van de houding van dit kabinet en de CDA/VVD-kamerleden ten opzichte van mensen met een ziekte, handicap of beperking, zowel fysiek als psychisch. Een ziekte is iets dat je overkomt. Niet iets waar je voor moet boeten, mijnheer Rutte, mevrouw Uitslag en mevrouw Schippers!

Reacties zijn gesloten.