1 gedachte over “Het Nederlanderschap volgens Piet Hein Donner”

 1. Wat Donner allemaal wilt ‘invoeren’ bestaat volgens mij al.
  M.b.t. het minimumloon vereiste, 1 v.d. vereisten voor naturalisatie is dat je een vast inkomen moet hebben, daarvoor heb je dus een baan nodig. Als buitenlanders in NL legaal willen werken dan hebben ze een tewerkstellingsvergunning (twv) nodig die aangevraagd moet worden door de werkgever. Om een tewerkstellingsvergunning te krijgen moet o.a. tenminste het minimumloon betaald te worden.
  M.b.t. de beheersing v.d. NLse taal, daar hadden we toch al de verplichte inburgeringscursus voor.
  Ook moesten buitenlanders willen ze in aanmerking komen voor naturalisatie hun vorige nationaliteit opgeven (uitzondering voor diegene bij wie dat niet kon zoals bijv. marokkanen), ook dat is dus niets nieuws.
  M.b.t. de eis van twee jaar werkervaring of een beroepsopleiding, om voor naturalisatie in aanmerking te komen moet een buitenlanders ten minste 5 jaren legaal in NL hebben gewoond, bovendien kost die procedure ook nog wat tijd dus de eis van 2 jaar werkervaring of een beroepsopleiding zal heel snel vervuld worden.
  Kortom, Donner zit te lullen dat zijn eisen een verscherping zijn want al die zogenaamde nieuwe eisen bestaan al. Ik denk dat hij gewoon zand in de ogen zit te strooien van xenofoob rechts NL en dat hij probeert om ze blij te maken met een dooie mus.

Reacties zijn gesloten.