Het duistere bestaan van Machiel de Graaf (PVV)

Machiel het Licht
En dan nu een kwestie in de categorie van Zaken die de PVV in zijn Hol kan Steken, namelijk de gloeilamp. Staatssecretaris Mansveld (PvdA) van Milieu is namelijk niet van zins in opdracht van Machiel de Graaf (PVV) compleet voor schut te gaan in Europa en daar de terugkeer van de gloeilamp te gaan bepleiten.

Volgens Mansveld is de gloeilamp om goede redenen afgeschaft, onder meer omdat slechts 15 procent van de energie wordt omgezet in licht.

Het is zelfs maar 5%; in feite is de gloeilamp een straalkachel die ook nog licht geeft. Maar voorlopig heeft Machiel de Graaf Het Licht nog niet gezien.

Tot zover de berichtgeving over Zaken die de PVV in zijn Hol kan Steken. Het wachten is nu op de afschaffing van de TL-buis.

7 gedachten over “Het duistere bestaan van Machiel de Graaf (PVV)”

  1. Ze zijn wel veel te duur die led-dingen, geeft niet als je veel geld hebt, maar bijstandtrekkers hebben echt geen 20 euro per lamp te makken.

    Goedkoper maken die dingen, 2 euro vind ik wel genoeg.

  2. Ik heb geen enkele sympathie voor de PVV, diens leider en/of diens volgelingen. Machiel de Graaf heeft aangegeven dat de gloeilamp om de verkeerde redenen is verbannen. Hij vindt dat het verbod alleen maar is voortgekomen uit groen-socialistische argumenten om mensen hun vrijheid af te nemen. Ook zou uit onderzoeken blijken dat de vervangende led-lampen en spaarlampen helemaal niet goed zijn voor het milieu.

    Grappig! De “groen-socialistische” Milieudefensie waarschuwde al in 2007 voor de “Twijfelachtige milieuvoordelen” en de “Schaduwkanten van de spaarlamp”: http://www.milieudefensie.nl/publicaties/down-to-earth-magazine/2007/augustus-2007/spaarlamp-pdf/at_download/file

    Michiel heeft dus gelijk, maar hij heeft het ook mis.

  3. Maar het overgaan naar spaarlampen ,heeft wel tot een sluiting geleid van een gloeilampen fabriek van philips .MAAR DAAR GAAT MEN AAN VOORBIJ .

Reacties zijn gesloten.