He’ll be back… ‘voor volk en vaderland’

Goed, twee zich van nazi-vocabulaire bedienende pathologische leugenaars en criminelen uit de regeringsmacht zijn weg.
Dat is op zich goed nieuws. Het kan dus wel: stukken papier boven water krijgen als de journalistiek er echt werk van maakt in plaats van de wereld slechts te bezien vanuit de endeldarm.
Hopelijk moet ook de van oorlogsmisdaden verdachte Balkenende zich alsnog ernstig zorgen maken aangezien er nog steeds zoiets zoek schijnt te zijn als het beruchte ‘for your eyes only’: een brief van oorlogsmisdadiger Blair exclusief aan toenmalig premier Balkenende waarin de leugens over de massavernietigingswapens en de 45 minuten waarin ze gebruikt konden worden werden opgesomd ter rechtvaardiging van de voorgenomen illegale oorlog tegen Irak en die diende om te proberen Nederland bij die oorlog te betrekken.

Wellicht dat ook Frans Timmermans ooit nog eens op een voor hem uiterst onaangename manier herinnerd zal worden aan zijn expliciete leugen in zijn hoedanigheid als Minister van Buitenlandse Zaken over een trouwring in zijn poging om al dansend op de lijken van de slachtoffers van MH17 Rusland te framen als schuldige terwijl daar nu, driekwart jaar later, toch steeds meer twijfel over is.
Maar ook in deze beide laatste voorbeelden betekent het wel dat ‘de journalistiek’ meer te doen heeft dan slechts de subsidie opstrijken van haar broodheren hetgeen waarschijnlijk betekent dat mijn hoop ter zake ijdel zal blijken te zijn.
Oorlog, schaliegas en olie zijn van een andere orde van grootte dan een bonnetje voor een crimineel die een nette jongen is in vergelijking met de heren die ik net noemde: Blair, De Hoop Scheffer, Balkenende en Timmermans.

Ook voor de talloze uiteen gerukte gezinnen van vluchtelingen, degenen die in de wat eufemistisch heet ‘detentiecentra’ op Schiphol en elders in de hel van Teeven zuchten maakt het weinig verschil of deze Schreibtischmörder er nog zit of niet. Voor de nabestaanden van de omgekomen Alexander Dolmatov en anderen die de misdaden niet overleefd hebben welke gepleegd zijn en nog worden door de staat maakt het aftreden van het gezicht van die misdaden weinig of niets uit. Het hen aangedane leed kan nooit meer goed gemaakt worden en de doden komen nooit meer terug.
Het inherent misdadige systeem wordt namelijk niet geraakt of veranderd door het opstappen van de verantwoordelijke minister of staatssecretaris: hetzelfde racisme, dezelfde misdadigheid en onmenselijkheid en dezelfde gewetenloze, hersendode zombies die het uitvoeren krachtens dat andere nazi-adagium geheten ‘Befehl ist Befehl.’

Dus ik neem aan dat ook de criminele deportatiewinsten voor bedrijven als KLM en G4S met het aftreden van Teeven geen moment in gevaar waren of zullen zijn. Laat staan dat ze ooit een keer teruggevorderd zullen worden in het kader van een of andere variant van de ‘pluk ze’ wetgeving inzake het op criminele wijze verkrijgen van geld.
De misdadigheid stopt pas als degenen in wier naam men zegt het uit te voeren in het geweer komen en dat systeem compleet de nek omdraaien.
En dat zal nog wel even duren want het valt te verwachten dat de VVD – die eigenlijk veel liever met de nazi’s van Wilders regeert – er een heleboel zetels bij krijgt.
Rutte die het ‘hele normale standpunt’ verkondigt dat jongelui maar dood moeten is goed voor een aantal zetels erbij in de peilingen zo begreep ik het afgelopen weekend. Het is verder al langer bekend dat in de ogen van een groot deel van dit NSB-volk dat de wereld graag beziet vanachter de gordijnen met de telefoon onder handbereik om een belletje te plegen en voor wie de beschaving niet snel genoeg afgebroken kan worden Bruin II eigenlijk maar een stel linkse rakkers en softies is.
Dus er staat ons nog wat te wachten vrees ik: als het tegen zit zou het heel best kunnen dat Fred Teeven ‘voor volk en vaderland’ nog een keer terugkomt als Reichsminister voor deportatiezaken en etnische zuivering in een regime-Wilders.

1 gedachte over “He’ll be back… ‘voor volk en vaderland’”

  1. Pingback: Terug ‘voor volk en vaderland’ | Krapuul

Reacties zijn gesloten.