Heeft Verdaas (PvdA) wel recht op 3 jaar en 3 maanden wachtgeld?

Volgens de regeling wel. Volgens Hans Spekman (PvdA) moeten PvdA-leden terughoudend omgaan met de wachtgeldregeling. Tja, wat zal ik er van zeggen. Verdaas zal toch wel gebruik maken van die regeling? De mogelijkheid is er, er is geen wet die het verbiedt, sterker nog er is een regeling voor die het mogelijk maakt. Omdat politicus zijn zo’n onzeker beroep is, is er een leuke wachtgeldregeling in het leven geroepen (die wel in 2002 wat versoberd is), maar die nog steeds veel leuker is dan de WW voor ‘gewone’ werkende mensen.

Kortom, door een blunderende giechelpremier, kan de komende 3 jaar en 3 maanden een deel van ons belastinggeld naar Co Verdaas van de PvdA, als hij aanspraak maakt op de regeling. En waarom zou hij het niet doen?

7 gedachten over “Heeft Verdaas (PvdA) wel recht op 3 jaar en 3 maanden wachtgeld?”

 1. John-Boy heeft een sollicitatieplicht dus hij zal zich uiterlijk maandag a.s. moeten melden bij de UWV van zijn woonplaats welke dat ook is. Voor iemand die op de meest eervolle wijze is ontslagen onder dankzegging voor de vele gewichtige diensten den lande bewezen, liggen de banen voor het rapen. Iets in de zorg, het onderwijs dan wel de muziek. http://www.youtube.com/watch?v=-MW_h3EFj04 Een mogelijk onderzoek naar een strafbaar handelen is daarbij vanzelfsprekend geen enkel probleem voor iemand die als PvdA’er bekend stond als de derde VVD’er in het College van GS in Gelderland.

 2. Rechtse graaiers hebben nergens recht op. Ze hebben nu de kans gehad. En nu tijd voor SP!

  Nu weer een VVDer in het nieuws met de schijn tegen zich. Maak van die schijn gerust dat het gewoon zo is.

  VVD daar ga je bij als je crimineel bent. PVDA iets minder maar ook niet deugdelijk meer.

 3. Spekman,laat weer even van zich horen .Het roeptoeteren is hij nog niet verleerd ,alleen moet hij nu van zijn baasjes ,even de aandacht afleiden van verdere maatregelen om nederland af te breken .Wanneer worden we eens wakker .

 4. We kunnen alleen maar hopen dat na een paar van dit soort gevallen er versneld draagvlak ontstaat voor een soberder regeling. Bij de burger is dat draagvlak er vermoedelijk al, nu nog bij politici…

 5. @4: Roland:

  Je zou ook kunnen redeneren dat er een hele goede regeling moet komen voor iedereen, afgezien van een rechtvaardiger verdelen van de middelen waarbij dat soort salarissen niet meer bestaan, genoeg=genoeg, voor iedereen geldig.

 6. Wat een waardeloze vent die verdaas ,schandalig om daar nog een euro aan uit te geven ,schop onder ze pvda reet ,en terug betalen wat hij heeft gestolen van ons .

Reacties zijn gesloten.