Haters kunnen ook heel gevoelig zijn over diertjes, hoor

Poetelepoetelepoessiemauw poessiemauw. Het is dierendag, en dus krijgt poeteltje tonijntje van baasje Geert.

Geen betoog over de herkomst en achtergrond van dierendag, de onzinnigheid van 1 dag in het jaar die zo weggezet wordt, laat staan over de hypocrisie van plofkipeters over Korban (Eid al-Adha), dat toevallig op 4 oktober valt dit jaar, kan hier tegen op. Nou ja, René Krewinkel voorzag het al.

De bijna uitgeroeide tonijn op het menu van poeteltje.
Het Nationale Volksgevoel in een twiet uitgedrukt.

7 gedachten over “Haters kunnen ook heel gevoelig zijn over diertjes, hoor”

  1. Maar nazi’s zijn toch heel vaak erg begaan met dieren? Hitler hield heel erg van zijn hond. Annabel Nanninga die lacht om vluchtelingen die een vreselijke dood sterven staat met een poes op de arm in de Libelle, Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed (waarvan een zeer gewelddadige Jan Roos naar ik begrepen heb mensen op Twitter bedreigd) was in elk geval en is misschien nog lid van de Partij voor de Dieren….

  2. Nee, gelukkig is die Bennink geen lid, laat staan prominent (o ja, daar liet hij zich wel op voorstaan). Bij de EU-verkiezingen steunde hij een klein fascistenclubje dat het niet gehaald heeft. Maar dol op woefeleblaffie, dat wel natuurlijk.

  3. Al dat soort tuig staat of met kinderen of dieren op de foto of film. Om ons gerust te stellen dat ze best ok zijn.

  4. Op dierendag, en altijd, is het al heel wat dat mensen begrijpen dat zij de enige ‘diersoort” zijn, die zelfs met hun hooggeprezen beperkte verstand en beperkte vrije wil onder de menselijke maat kunnen geraken. Hopelijk beseffen ze dan ook meteen dat dieren dat niet kan overkomen. Allee mensen zijn instaat on dieren niet slechts onmenselijk te behandelen, maar zelfs tot ondieren te maken. En mensen worden ook dan niet dierlijk, maar gewoon onmenselijk!

  5. Ik vrees dat jij een van de weinigen bent die wat tegenstrijdigs ziet in die tweet. Want ja tonijn, ach dat is toch maar een vis.

  6. Daarom moeten af en toe zombies ook met dieren in hun handen posieren om voor korte tijd nog als mensen te kunnen doorgaan.

Reacties zijn gesloten.