25 gedachten over “Greta begint met terugvechten , volg haar voorbeeld !!!”

 1. Ik denk dat het de hoogste tijd is geworden om de overspannen, reactionaire provocateur A.E. met zijn immer walgelijke stukjes terug te gegeven aan de instanties in Iran. Die weten daar wel raad mee. Desnoods helpt Joey, hoe laat het ook is, met het inpakken van zijn koffers.

 2. Mijn steun heeft ze volledig. Die modder gooien in haar richting heeft heel erg lang geduurd.
  Succes Greta!

 3. Ze heeft gelijk. Rechters zijn er niet alleen om te knippen & te buigen voor het gechloreerde Bleekhoofd.

 4. Ik mag Gretta Duisenberg en Ashfin Elian geen van beiden. Gretta Duisenberg heeft met haar grapje over 6 miljoen handtekeningen en andere dubieuze opmerkingen minimaal een nogal verkeerde indruk gewekt. Ik ben geneigd te geloven dat zij wel degenlijk iets tegen Joden in het algemeen heeft en niet alleen tegen Israelisch wanbeleid ageert. Daarnaast kan ze niet tegen kritiek. Luuk Koelman heeft moeten doorprocederen om een satirische column die hij over haar had geschreven weer op zijn website te mogen plaatsen.

  Ashfin Elian beledigt en belastert anderen aan de lopende band dus het was een kwestie van tijd voor hij iemand zou uitkiezen die wel terug slaat. Als hij op zijn bek gaat dan zie ik hem liever gevloerd door een sympathieker persoon, maar ach hij verdient zowiezo een afstraffing binnen de kaders van onze rechtstaat.

 5. Gretta Duisenberg heeft met haar grapje over 6 miljoen handtekeningen en andere dubieuze opmerkingen minimaal een nogal verkeerde indruk gewekt.
  Sorry hoor maar ik vond het een puntige Witz. Moet kunnen. Het getal zes miljoen is juridisch onaantastbaar verklaard onder Zionistische druk. Discussies over het getal zijn sindsdien redenen tot strafrechterlijke vervolgingen. Toch heeft zelfs een Lech Walesa, rechtser dan de paus, het aantal in de jaren negentig met anderhalf miljoen naar beneden bijgesteld, wat de Holocaust niet minder tragisch maakt, overigens.
  Over de megamiljoenen burgerslachtoffers onder Stalin of onder Pol Pot mag óók vrijelijk worden gespeculeerd, dus zie ik niet in waarom er voor de Holocaust een uitzondering moet worden gemaakt.
  Bovendien hoor ik nooit iemand over óf en hoe hoe het dodenaantal moet worden betwist van: communisten, vrijmetselaars, zwakzinnigen, zigeuners, kleurlingen, andersdenkenden etc, die precies hetzelfde lot ondergingen als Joden.

 6. Bekende truuk van die Ashfin Elian. Probeert met zulke zwartmakerij de tegenstander monddood te maken. De vrijheid die hij zichzelf toeeigent, geldt niet voor andersdenkenden.

 7. Het is sowieso tijd om niet langer van anti semitisme te worden beschuldigd als men het gedrag van de staat van Israel afkeurt.
  Onze wereld holt hard achteruit wat betreft godsdienstig geente oorlogs retorieken, deze op het media geo politieke vlak van betreffende machthebbers weer volop uitgevoerd.
  Christenen,Joodse staat als erfgrechtelijk godsdienstig gebied, de Islam, kortom het komt mij allemaal de onderdrukkings en uitbuitings strot uit.
  Onze financiele wereld stort van corruptie in elkaar, terug naar af, godsdienst als beproefd oorlogs middel en rentmeesterschap ipv van zelf denken en zorgdragen dan maar.

 8. @Abdul Alhazred
  Lech Walesa is geen wetenschappelijk onderzoeker maar een politicus dus zijn bijstelling van het aantal Joodse slachtoffers van de Holocaust neem ik niet bijster serieus. Rechtser dan de Paus vindt ik evenmin een aanbeveling. Polen heeft gigantisch boter op diens hoofd wat betreft diens rol in de Holocaust en de behandeling van Joden voor en na de oorlog. Dat land heeft hele goede politieke redenen om dat cijfer naar beneden bij te stellen.

  @Katja

  Ik ben uiteraard tegen Israelische mensenrechten schendingen. Ik noem mensen geen antisemiet omdat ze kritiek hebben op Israel. Dat heb ik zelf namelijk ook.

  Die “6 miljoen handtekeningen” opmerking van Gretta Duisenberg was opzettelijke kwetsend. Daar stond ze bij te grijnzen. Als je dat soort dingen zegt en erger dan moet je niet janken als mensen je antisemiet noemen. Dan moet je maar geen grappen maken over massamoord.

  Gretta Duisenberg is wat mij betreft niet beter dan Geert Wilders. Zelf wil ze aan de lopende band mensen kunnen kwetsen, maar als mensen daar wat op te zeggen hebben dan wil ze hen met juridische middelen de mond snoeren.

 9. #10 Sofie van der Linde

  Ik ben domweg te weinig op de hoogte van de in en outs over Greta Duisenberg, handtekeningen,kwetsingen en dies meer.
  Het blijft feit dat kritiek op het gedrag van Israel gelijk aan anti semitisme is.
  Vandaaruit deel ik je mening niet dat Duisenberg vergelijkbaar met Wilders is.
  En dit om de eenvoudige reden dat dit MO conflict als Europees conflict dienst hoort te doen.
  Ook al is het allang een een geimporteerd en export product.
  De EU landen, 27 lidstaten hebben dusdanig veel eigen etnisch cultureel geente geschiedenis waarvan de markt denkt dat deze zichzelf als fabeljte uit zal zoeken, terwijl het MO media platte hoordrol speelt.
  Op het moment dat Liduk zich hier met een fora discussie over Wilders, Eurpa en Nederland bemoeit is mijn antwoord,Mind your own bussiness
  De Staat van Israel voert vanaf haar stichting de rol van een MO vuurspugende vernietigende draak, ze is in het bezit van met 1 van werelds grootste legers terwijl die ze er zelf niet bij gebaat is om haar MO oorlogs rol nog verder uit te voeren.

  Ik begrijp daarbij dat watervoorziening ook een rol zou spelen.Hoe dit in elkaar zit weet ik niet goed maar ik kan me wel voorstellen dat eindeloze hoeveelheid overvliegende neerstortende water tanks hieraan voor Isreal en toenoemend wereld watertekort kunnen doen?

 10. Correcitie:
  “‘En dit om de eenvoudige reden dat dit MO conflict als Europees conflict dienst hoort te doen””.
  Moet zijn dat dit MO conflict Geen dienst hoort te doen cq omwille van gegeven EU eigen niet vergelijkbare culturele diversiteit..

 11. @10
  Het getal zes miljoen kan ook verwijzen naar het aantal Poolse slachtoffers in WOII. Het is een goedkope en makkelijke truc van Westeuropse racisten om de Polen medeplichtig te verklaren aan de kampen die in hun land werden ingericht. Vooral populair in een land waar negentig procent van de joodse bevolking is uitgemoord dankzij de voortreffelijke bevolkingsregistratie en de voorbeeldige medewerking van velen met den bezetter.
  Met dit getal zijn we weer on topic.
  De helft van “deze” zes miljoen hoort dan weer bij die “andere” zes miljoen.

 12. Het is natuurlijk allemaal lulkoek. De heren en dames parlementariërs van deze wereld maken de dienst uit en daar zijn gewone burgers de klos van. Mevrouw Duisenberg gooit daar nog een schepje bovenop, door zich als een olifant in een porceleinkast de bewegen. Ze loopt in demonstraties mee, waarvan de deelnemers niets anders kunnen doen dan sissen. Vervolgens keurt ze het niet af, sterker nog, tijdens deze demonstratie kon ze haar lachen niet inhouden en kon zij zich met moeite bedwingen ook niet te gaan sissen. In haar geval had er trouwens niemand iets over kunnen zeggen: een slang sist nu eenmaal.
  En verder denken velen hier de wijsheid in pacht te hebben, maar overige oorlogsslachtoffers vergelijken met de slachtoffers van de holocaust is walgelijk en getuigt niet van enig besef van wat er voor en tijdens WOII is gebeurd.
  Genocide noemen wij dat ook wel in normaal Nederlands, wat onverlet laat, dat elke dode tijdens deze oorlog te betreuren valt.

 13. @ 16 Wat is er antisemitisch aan het roepen van intifada en stop de bezetting? Je moet anti-zionisme en antisemitisme niet door elkaar halen.

 14. Gretta Duisenberg praat over Joden op ongeveer dezelfde manier als een PVV-er over Moslims. Het is de Joden dit en de Joden dat.

  Het is niet: de Israëlische regering, het Israëlische leger, een groot deel van de Israëliërs of Israël. Nee, loopt vroeger of later altijd uit op de Joden dit de Joden dat. Dat is mijn probleem met haar en een aantal van haar medestanders.

  Als Israël kritiek onmiddellijk wordt gevolgd door alle Joden overal ter wereld te vereenzelvigen met Israëlische wandaden, ja dan ben je wel anti-Joods bezig. Net als die PVV-er die over mensenrechtenschendingen in Islamitische landen begint en dat onmiddellijk op alle Moslims betrekt.

  Joden zijn een vrij kleine minderheid in Nederland. Ja, ze zijn soms een tikje overgevoelig. Dat is wel eens irritant. Is die overgevoeligheid gezien hun geschiedenis niet minimaal een beetje begrijpelijk?

 15. @16 LN Hou toch op. Men is tegenwoordig al antisemiet volgens lui van jouw slag als men zich hardop afvraagt waarom Holocaustkampementen meer kostten dan ze opleverden.

 16. Sofia van der Linde Schreef:

  Lech Walesa is geen wetenschappelijk onderzoeker maar een politicus dus zijn bijstelling van het aantal Joodse slachtoffers van de Holocaust neem ik niet bijster serieus.

  @Sofie, ik lees je bijdragen altijd met interesse, maar deze keer vind ik dat je net te veel een kant kleurt.

  Deze man Lech Walesa, dat ik zelf ook te rechts vind, heeft het lef gehad om tegen een van de sterkste totalitaristische systemen op te staan en vast te houden. Hij heeft zijn bijdrage voor de Europese eenwording met moed geleverd. Ook zonder dat hij wetenschapper is.
  Ik neem hem daarom altijd zeer serieus, ook zou ik zelf niet met hem eens zijn.

  En als je zo op getallen uit ben – weet je nog dat Hitler de oorzaak is dat 20 miljoen russen tijdens WOII gestorven zijn? Is dit nu weer antisemitisch?

 17. #22 Nexus
  Het topic is niet Lech Walesa maar Gretta Duisenberg.

  Jij haalt er eerst Lech Walesa en nu weer de Soviet doden bij, Ik spot niet met Holocaust slachtoffers Gretta Duisenberg wel. Ik probeer de cijfers van enkele groep naar beneden bij te stellen. Dat deed jij.

  Ze is gewoon een Jodenhater. Dat vind ik erg jammer, omdat we lid zijn van dezelfde partij maar ik ga het niet ontkennen.

  Ja, er zijn zat mensen die kritiek op Israël hebben zonder dat ze een hekel hebben aan Joden in het algemeen maar Gretta Duisenberg behoort domweg niet tot die groep. Het Linkse kamp heeft ook zeer onaangename kostgangers en daar is Gretta Duisenberg er wat mij betreft een van.

 18. correctie: Ik probeer de cijfers van geen enkele groep naar beneden bij te stellen.

  Er zijn zat zaken waar je Israël terecht keihard mee om de oren kan slaan. Vriend en vijand moeten eens leren de Holocaust er gewoon eens lekker buiten te houden.

  Waarom niet gewoon zeggen dat je op 16 of 17 miljoen handtekeningen hoopt? Dat is de hele Nederlandse bevolking. Die steun wil ze vast wel en dan heeft het CIDI niks te zeiken, maar, nee, Gretta Duisenberg wilde gewoon een rel want daar kickt ze op.

  Ik kan zat pro-Palestijnse activisten die behoorlijk van haar balen. Zelf Anja Meulenbelt heeft dat verkapt toegegeven.

 19. @20 LN `Veel van haar uitspraken zijn antisemitisch volgens de antisemitisme definitie van de Europese Unie’.
  Dikke bruine bullshit! Gretta D’berg werd al antisemitiste verklaard door de Telegraaf vanaf .de dag dat ze Palestijnse vlag aan haar balkon buiten hing, een dikke tien jaar geleden. Ik zie nog de krantenkoppen. Haar man Wim kwam er zelfs door in een lastig parket. Nog voordat ze één woord had gezegd, want in zijn functie als topbankfuctionaris had hij meteen wel op kunnen krassen als zijn vrouw iets daadwerkelijk antisemitisch had verteld aan de media.
  En dat is wat ik zelf ook om me heen zie: zogauw men de Palestijnen ook wat gunt wordt de antisemitismeknuppel tevoorschijn gehaald! 😥

  Overigens zijn semieten (lees zionisten) en amerikanen de enige twee volken ter wereld die anti-hèn als wapen gebruiken zogauw men kritiek op ze heeft. Ooit iemand over anti-Russisch horen mutsen? Of een Turk over anti-ottomanisme? Of een Afrikaan over anti-negroïde ressentimenten? Een Zuid-Amerikaan over anti-latinisme? Get a life!
  Tot slot: Zijn we na sinterklaas ook met z’n allen antisemietisch als onze nationale zionistische trekpop Wilders z’n toespraakje in Tel Aviv heeft gehouden en wij daar een andere mening over hebben?

Reacties zijn gesloten.