Geerts prioriteiten zijn duidelijk

wilders_2Een zeer ruime kamermeerderheid steunt Pink Army in zijn streven om de Amerikaanse oud-generaal Sheehan aan te klagen. Grote afwezige bij deze meerderheid: de PVV. Het CDA doet wel mee. Kennelijk is het militaire apparaat van Amerika Geert te dierbaar om op te komen voor homorechten. Je moet kiezen, he?

4 gedachten over “Geerts prioriteiten zijn duidelijk”

  1. Tuurlijk moet Geert niet meedoen in een zoveelste kramp van gutmenschlig denken. Die Amerikaanse generaal gaf gewoon zijn mening.
    Wie voelt zich hier nu eigenlijk “beledigd”, het Hollandsche Leger of de homo’s?

  2. @ mercator: het laat gewoon zien dat de PVV alleen maar zegt dat ze pro-homo zijn, maar als puntje bij paaltje komt, laten ze homo’s in de stront zakken. Behalve als het toevallig een generaal uit een islamitisch land zou zijn geweest.

  3. Ziehier de invloed van de geldschieters van de PVV. In de (Nederlandse) media een grote mond over homorechten, maar in de praktijk doen ze precies het tegenovergestelde. Eng…

  4. @ 2 : 1 op de 20 mannen is homo, dus zal 1 op de 20 Hollandse of Amerikaanse soldaten homo zijn, so what ?
    Tuurlijk lulde die Amerikaanse generaal uit zijn nek, het probleem van de Hollandse militaire prestaties is van een heel andere orde dan het feit of ze nu voor de vrouwtjes of de mannetjes zijn.

Reacties zijn gesloten.