Geert Wilders (PVV) – Wij allen zijn Israël

De geachte – door u en mij betaalde – afgevaardigde Geert Wilders (PVV) is samen met nog twee door ons betaalde geachte afgevaardigden – beiden ook van de PVV, afgereisd naar Israël plus bewakers (stuk of 6?). Ongetwijfeld allemaal voor rekening van u en mij.

Vervolgens gaat hij daar dingen staan debiteren die mijn verstand te boven gaan en die mijn haren ten berge doen rijzen. Palestijnen moeten zich vrij in Jordanië kunnen vestigen, zegt dien koloniale Nederlander (het is geen ‘Ollander, maar een Limburger, maar blijkbaar maakt dat voor VOC mentaliteit niet uit). Geachte afgevaardigde Wilders gaat zich even met de politiek in een andere regio bemoeien.

Stel dat er iemand uit het Midden Oosten, uit het Verre Oosten of voor mijn part uit het Verre Westen hierheen komt en zegt dat België’s probleem zo is opgelost, alle Vlamingen moeten maar naar Nederland vertrekken. Nederland heeft de plicht om ze op te nemen en voor te zorgen. Dan zeggen wij toch ook: Pardon?! Gaat u zich even met uw eigen zaken bemoeien, gaat heen en vermenigvuldigt u niet!

Ben benieuwd wat Rosenthal hier op gaat zeggen, want Geert beweert dat hij officieel is ontvangen wat zou impliceren dat het een officieel staatsbezoek is. Typisch weer zo’n ongeleide Geert Wilders actie.

10 gedachten over “Geert Wilders (PVV) – Wij allen zijn Israël”

 1. Vinden de Jordaniers dat ook? Ik meen mij te kunnen herinneren dat er in de jaren 70 van de vorige eeuw Jordanie met Palestijnen een oorlog heeft uitgevochten. Liep niet zo goed af voor de Palestijnen.

  Voor meer informatie zie: nl.wikipedia.org/wiki/Jordanië

 2. Rutte & Verhagen hadden kunnen weten dat Wilders dit soort rotgeintjes ging uithalen. Veel succes met afstand nemen. Iedereen ter wereld weet dat Wilders wel degelijk deel uitmaakt van de regering.

 3. Wat ik mij nu afvraag: nu Hurt in Israël is, met zijn entourage, weet Sinterklaas dan wel waar hij met zijn cadeautjes heen moet? 🙁

  (wilde een keer die smiley gebruiken)

 4. Wilders is helaas geen ONgeleid-, maar een GEleid projectiel. 😈
  Geleid door 2 dingen:
  1. Vertellen, wat Israelisch rechts niet kan, mag of durft te zeggen, namelijk, dat de Palestijnen, hoe dan ook weg moeten.
  2. De Palestijnen gelijkstellen aan “niet-westerse” immigranten in Europa en daarmee onderbouwen, dat Israël zogenaamd het front is tegen de misdadige ideologie die Islam heet.
  1. en 2. samen vormen de onderbouwing voor 3., namelijk, dat massadeportatie van moslims uit Europa de oplossing zou zijn voor het lijden van Henk en Ingrid.
  En als gehele of gedeeltelijke mislukking van die opzet ertoe leidt, dat Henk en Ingrid nog banger worden, dan is dat uiteraard de schuld van “links”.
  Intussen likken Rutte en Verhagen zich de vingers af.
  “Na ons, de zondvloed”
  cu in 2013.
  – Kan het niet flink wat eerder? :mrgreen:

 5. Het is natuurlijk merkwaardig dat Palestijnse vluchtelingen, hun kinderen, hun kleinkinderen en hun achterkleinkinderen niet de nationaliteiten van de landen mogen aannemen waar ze al generaties wonen.
  Nee, ze moeten opgesloten blijven in vluchtelingenkampen.

  In het geval van Jordanie is dat nog vreemder, aangezien dat ook deel uitmaakte van het mandaatgebied Palestina.

 6. Likoed Nederland Schreef:

  Het is natuurlijk merkwaardig dat Palestijnse vluchtelingen, hun kinderen, hun kleinkinderen en hun achterkleinkinderen niet de nationaliteiten van de landen mogen aannemen waar ze al generaties wonen.
  Nee, ze moeten opgesloten blijven in vluchtelingenkampen.
  In het geval van Jordanie is dat nog vreemder, aangezien dat ook deel uitmaakte van het mandaatgebied Palestina.

  Volgend jaar in Al Quds !!!

 7. @7
  De vaste jijbak. De rover die de Barmhartige Smaritaan vermanend toespreekt dat hij niet barmhartig is.
  En waarom zouden de van hun land beroofde Palestijnen nou juist niet de nationaliteeti van hun land van herkomst mogen hebben? Wie houdt dat tegen?

 8. Palestijnen hebben van de VN een status aparte gekregen. Zij zijn de enigen ter wereld die vluchtelingschap kunnen erven. Daarom wordt dat vluchtelingenprobleem ook steeds groter.

  Wat mij betreft wordt die status afgeschaft. Palestijnen zijn niet beter dan andere vluchtelingen wat mij betreft. Ik zie niet in waarom er nu zelf achterkleinkinderen zijn van Palestijnen uit ’48 met een vluchtelingstatus. Dat is net zoiets als dat Nederland nog altijd de Molukkers in kampen zou laten wonen in afwachting van de Molukse staat die Indonesie uiteraard niet wil.

  Israel gaat geen meer dan miljoen Palestijnen opnemen. Geen enkel land ter wereld zou dat doen. Je kan roepen dat het zo gemeen is wat er in ’48 is gebeurd maar dat zal niks veranderen.

  Nederland is geen Israel. We hebben een andere geschiedenis met andere onaangename kantjes. Wilders probeert ons nu mee te sleuren in dit onaangename conflict. Rutte en Verhagen zijn gek dat ze dit hun beloop laten.

Reacties zijn gesloten.