Geef niet op!

2014-11-26 Arib diep zinken

Gezellig poseren met een nazi...
Gezellig poseren met een nazi…

Nadat gisteren de fascistische smurf Machiel de Graaf in opdracht van zijn Führer en in navolging van Kees van der Staaij en Leon de Winter de baarmoeder als oorzaak van allerlei onheil heeft ontdekt, leden van de Tweede Kamer als Khadija Arib van de partij die eergisteren zonder omhaal van wegen omwille van het in stand houden van Bruin II de levens van tweehonderdvijftig Syrische vluchtelingen in de waagschaal stelde en warm voorstander is van herinvoering van de Neurenberger Rassenwetten zich daarover even plichtmatig geschokt hebben getoond middels – zoals bij die hypocriete pluchekleefster die ik net noemde – een pathetisch en vooral misselijkmakend heshtekje #hoediepkunjezinken, is er vandaag een nieuwe golf diarree over het land gesproeid. Wat moet je wel voor een onmens zijn als je vindt dat mensen ’te humaan’ behandeld worden….Denk daar maar eens over na.

Maar even over dat heshtekje van mevrouw Arib: inderdaad, hoe diep kun je zinken? Hoe diep kun je zinken als je honderden wanhopige vluchtelingen botweg hulp weigert onder Janmaat’s noemer ‘vol is vol’?
Mevrouw Arib kunnen we het net zo goed niet vragen want die gaat – zoals we eerder hebben gezien – discussie uit de weg en bovendien hecht ik ook geen enkele waarde verder aan wat ze eruit kramen daar in die vergaarbak van fascisten, wannabe massamoordenaars, racisten en ander moreel volkomen ontspoord geteisem.
Ze hebben allemaal eraan meegeholpen de nazi’s in dit land inmiddels angstwekkend groot te maken met hun geouwehoer over ‘in gesprek blijven’, ‘volstrekt normale partij met volstrekt normale standpunten’ en de riedel die ik gisteren in dit verband op noemde.
Er aan mee geholpen door de andere kant op te kijken, door hypocrisie tot welhaast een ware kunst te verheffen.

En waarom? Ik denk dat ik er niet ver naast zit als ik zeg dat de meeste van die lui het eigenlijk wel met Wilders eens zijn maar het om een of andere reden nog niet hardop durven te zeggen.
Het is dan ook daarom dat ik de oproep aan het adres van de leden van de Tweede Kamer van de hand van mijn zeer gewaardeerde mede-schrijver Jan Zwaaneveld alhier om eindelijk eens serieus in de tegenaanval te gaan ten einde de nazi’s te stoppen, weinig kans geef.
De gang van zaken bij de partij van de etnisch monopolisten met betrekking tot de twee TK-leden Öztürk en Kuzu laat precies zien hoe het er – en niet alleen bij de PvdA – voor staat: zolang de bruintjes braaf, zoals Ahmed Marcouch, flink meebrullen en joelen met wat de blanke onderbuik ingeeft, meedoen met het op hoge toon eisen dat moslims afstand nemen van elke scheet die aan de andere kant van de wereld wordt gelaten, elke dag wel weer luidruchtig vinden dat dit of dat dan wel deze of genen (als ze tenminste ‘een tintje’ hebben) keihard moeten worden aangepakt, dan is er niks aan de hand.
Maar o wee als de braaf afgerichte bruintjes ineens tóch een eigen mening blijken te hebben en dan ook nog eentje die niet in het straatje past van de schedelmetende blanke baasjes, dan is het land vrijwel letterlijk te klein.

Dus wat kunnen we wel doen om te pogen het steeds verder opkomende fascisme in dit land te stoppen?
Veel. Een korte en hele kleine greep uit heel veel. Het aantal mogelijkheden tot verzet wordt slechts beperkt door je fantasie en voorstellingsvermogen want er zijn er welhaast eindeloos veel. Een paar dan.
Je kinderen om te beginnen uitleggen waarom Wilders gevaarlijk is. Ze vertellen over landen als Irak, Turkije en Marokko: over hoe mooi die landen zijn ondanks alle oorlogsgeweld in sommigen. Vertellen over de cultuur en de gebruiken van anderen. Neem eens een boek uit de bieb mee over Afrika of Azië. Koop eens wat bij de islamitische slagerij in je stad of bij dat leuke Russische winkeltje. Kortom: zorg dat je inderdaad contact hebt, in aanraking komt met die ander en merk hoe verrijkend en mooi dat is!
Geef boeken als bijvoorbeeld dat van Hassnae Bouazza getiteld ‘Arabieren kijken’ eens cadeau in plaats van het zoveelste soort lullige prullaria. Eis het ontslag van schooljuffen die iets teveel tegen Wilders aanschurken met hun gejengel over een racistische karikatuur en anders je kinderen maar van die school halen. Breken met familieleden, vrienden en collega’s die blijven volharden in het achterna lopen van de tweedekansnazi’s. Boycotten van bedrijven die adverteren op dreksites als GeenStijl en het nazi-blog van Bert-‘rifapen’- Brussen. Als islamitische moeders hun kinderen naar school brengen, ze begeleiden als ze eerdaags bedreigd of lastig gevallen worden.
Geen zaken doen met loodgietertjes plus aangetrouwd spul dat vindt dat moslims aan bomen horen te hangen.
Niet meer naar van die bol van de vreemdelingenhaat staande troep als ‘Pauw’ en ‘Arena’ kijken. Laat het NOS-journaal, SBS en al die andere tokkiezenders in godsnaam ook voor wat het is want je wordt voorgelogen en belazerd waar je bij staat.
Tijdschriften als ‘Libelle’ waarin nazi’s als Annabel Nanninga worden voorgesteld als aardige poezenmevrouwen, aan de kant doen.
Vraag of je eens een moskee van binnen mag bekijken.
Moskeeën bewaken tegen vandalisme en vernieling. En zo Wilders ooit zijn zin zou krijgen en moskeeën gesloten worden van overheidswege, de zegels verbreken ten einde ze te heropenen en anders je huis openstellen als gebedsruimte.
Vervolgde asielzoekers helpen omdat onze mensen verachtende staat dat weigert en dat laatste met instemming en ondersteuning van hypocriete types als die Arib (met haar om te kotsen zijnde goedkope heshtekje. Gadverdamme wat een weerzinwekkend hypocriet wijf is dat).
Demonstraties organiseren tegen het fascisme, waar politici verschijnen voor spreekbeurten en werkbezoeken luidruchtig laten weten dat de tijden van een slappe houding tegenover Wilders voorbij zijn en dat haatpaleis Het Binnenhof niet hetzelfde is als Nederland.
Zalenverhuurcentra waar fascisten bijeenkomen boycotten en aan de schandpaal nagelen.
Spuug (ja, ja: in overdrachtelijke zin) op je PVV stemmende buurman en laat je islamitische overbuurman merken dat je hem waardeert.
Laten we samen duidelijk maken dat er voor fascisten in dit land geen plaats is.
En daartoe hebben we sites en media nodig als Krapuul, Ravotr, Frontaal Naakt, mensen als Flip van Dyke die echte informatie geven en duiden en het weblog van Rob van Kan.
Dus: geef niet op! Geef nooit op.

2 gedachten over “Geef niet op!”

  1. Pingback: Laat me niet alleen | Krapuul

  2. Pingback: GA DOOR!!! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.