Flos is zelfs Baâdoud te erg

Ahmed Baâdoud (PvdA), stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Nieuw-West, vindt preventief fouilleren geen goed idee. Robert Flos, VVD-fractievoorzitter in de Amsterdamse gemeenteraad, had dat voorgesteld na de recente schietpartijen met dodelijke afloop in het stadsdeel.

Baâdoud vraagt zich hardop af wat de VVD de afgelopen jaren heeft gedaan om de veiligheid in Nieuw West te bevorderen en wil bewoners geen valse hoop wil geven met de illusie van veiligheid door preventief fouilleren. (AmsterdamFM)

Normaal zou het geen nieuws zijn dat Baâdoud tegen een dergelijke schending van de mensenrechten is. Maar met deze stadsdeelvoorzitter weet je het nooit. In november was screening wel een optie: Ahmed Baâdoud screent nieuwe bewoners op veiligheid.

1 gedachte over “Flos is zelfs Baâdoud te erg”

  1. Baadoud heeft het natuurlijk fout.

    Ik ben er voor preventief fouilleren op zoek naar verduisterde gelden en maffiapraktijken in Nederland van elke VVD-er of degene die door een anonieme melding op de “VVDmeldpunt.nl” als VVD-er aangemerkt kan worden. Als je niets te verbergen hebt, heb je ook het preventief fouilleren van VVD-ers niet te vrezen, toch?

Reacties zijn gesloten.