Ex-PVV’er Arnoud van Doorn bekeerd tot islam?

Het schijnt dat ex-PVV raadslid Arnoud van Doorn ineens tot de islam bekeerd is, althans volgens zijn eigen twitteraccount. Op Joop hebben ze het nog even telefonisch nagetrokken om te controleren of zijn twitteraccount niet gehackt was, maar nee dus. Ik weet het niet hoor. Is het niet een of andere stunt om aan te tonen dat het helemaal de spuigaten uitloopt met de islamisering of iets dergelijks?

Het is nogal een achtbaanrit, met die Van Doorn. Eerst was er gerotzooi met de boekhouding en werd hij dus ex-PVV-lid, toen werd er weer een alarmpistool in zijn huis aangetroffen en bleek hij een soort van privé-undercoverdrugsoperatie begonnen te zijn, en dan nu ineens moslim geworden?

Me dunkt dat Arnoud eens even rustig met een pilletje op bed moet gaan liggen.

26 gedachten over “Ex-PVV’er Arnoud van Doorn bekeerd tot islam?”

 1. Bij de PVV’ers is per definitie een steekje los. Slechts bij de een wat meer dan bij de ander.

 2. Gefeliciteerd met deze byzonder goede stap. Moge de Almachtige je rijkelijk zegenen.En breng vooral nu de boodschap over aan allen die nog diep slapen

 3. Wilders komt nu pas in actie tegen “rechtse” hobbies. Alleen nu ineens benoemd hij niks meer omdat het om slecht rechts beleid gaat. (is er goed rechts beleid ? Nee)

  Gisteren bij nieuwsuur zag je hem weer een monoloog houden over hoe hij tegen dit kabinet is.

  Dat is prima want dat ben ik ook. Alleen had hij dat idee gejat van de SP zoals veleandere zaken.

  Maar om nog even terug te komen op Wilders bij nieuwsuur kan je gewoon zien aan die hele Geert dat hij volkomen mesjokken is. Hij gelooft echt dat hij de enige is in dit land die wat doet…. Dus dat deze PVVer moslim is geworden verbaasd me ook niks. Ze zijn allemaal volkomen geschift.

  Verder was er een of andere pafferig PVV ventje die zich versprak dat in zijn partij ook mensen zaten uit de onderwereld daarna zei hij dat hij bedoelde uit het onderwijs. Maar we weten allemaal wel beter hij bedoelde gewoon wat hij zei. Mensen uit de onderwereld.

  PVV = tokkie dom
  VVD = elitair dom

  En daar zitten wij als volk tussen gegijzeld en nu met medewerking van een verrechts PVDA.

 4. Ik heb destijds als voorzitter van de LPF selectiecommissie van Doorn gescreend en afgewezen
  omdat hij me onbetrouwbaar voorkwam..

 5. @7 Goeiendag, dat moet dan toch wel heel opzichtig zijn geweest, als je zag wat er alsnog tussendoor glipte bij de LPF (ik noem een Philomena Bijlhout en een Winnie de Jong en een Wijnschenk en een…) 😈

 6. Machaallah, Zo zie je maar weer. Eerst PVV- er en nu Moslim. Ik zie in de toekomst meer PVV-er moslims worden, omdat zij zich dan meer in de islam gaan verdiepen en komen erachter dat de Islam het waar geloof is. dat zouden meer mensen is moeten doen 🙂

 7. @9 Overigens heeft de radio mij verkeerd voorgelicht (wat wil je, BNR) en dit is geen grap van powned. Die hadden blijkbaar account van Krol gehacked.

 8. @14, Inderdaad dat hebben ze bij Powned gedaan in een poging om Krol tot het Islam te doen bekeren. 🙂

 9. Nog even doorborduren. Dit is de preview bij Google News bij de link in @6. Zijn er handige internetters die de rest kunnen terugtoveren? Ik ben zo benieuwd wat voor een draai DDS hier weer an geeft. De laatste zin is veelbelovend.

  ” Arnoud van Doorn, voormalig lid van de fractie van de Partij voor de Vrijheid in Den Haag, uit de fractie gezet vanwege het rommelen met het fractiebudget, blijkt zich te hebben bekeerd tot het mohammedanisme! Arnoud heeft zich wellicht als infiltrant ooit … “

 10. @18 Bij As Soennah ??? dus meteen maar Salafi ook ?? van het varkenskot naar het hok vol zieke schapen ???

 11. @18 @19 Ik denk dat de salafi’s van As Soennah eerder een overwinning willen claimen, die ze niet gehaald hebben.

 12. Gefeliciteerd met het betreden van het ware geloof!! Welkom in de wereld van de waarheid. Hopelijk zullen meer slapende mensen snel genoeg wakker worden..

Reacties zijn gesloten.