Een ideetje voor PVV-fractie en stadscommandos: T-shirts “Don’t Mess with the Mossad”

Eén van de weinige belangwekkende informaties die de HP-undercover bij de PVV-fractie opleverde, was de waarneming dat één van de fractieleden (gelijk te stellen aan werknemers zonder zeggenschap) van Wilders in de Tweede Kamer, op zijn werk een Israëlisch leger-T-shirt droeg.

Don't mess with the MossadHet kan Dion Graus geweest zijn, in het kader van de zorg die het IDF heeft betoond voor de dierentuin in Gaza. Maar ik heb geen zin om op te zoeken wie het was.
Vandaag kreeg ik in mijn mailbox een geweldig aanbod van de Jerusalem Post Store. Mossad-T-shirts voor $11,95 in plaats van $22,95 (exclusief verzendkosten). En wat voor T-Shirts!

Zoals bekend, voerde de Mossad onlangs een moord-missie uit in Dubai. Doelwit: Een hoge Hamas-functionaris. Operatie geslaagd, maar heel wat “collaterale schade”. De Dubaise politie kwam er snel achter, wie de 27 (!) agenten waren die, voorzien van valse Britse-, Ierse-, Oostenrijkse- en Franse paspoorten, aan het werk waren geweest. Ze staan nu allemaal op de opsporingsfotos van Interpol. De -meest Israëlische- staatsburgers van wie de westerse paspoorten waren gekopieerd en/of vervalst, zijn aan represailles blootgesteld. Bevriende regeringen zijn boos. En de tot nu toe redelijke Israëlisch-Dubaise relaties behoorlijk verzuurd.

Getuigt de opzet van de Mossad-operatie al van onderschatting (en minachting) van zowel de tegenstander als van de in verlegenheid gebrachte vrienden van Israel, de behandeling van de nasleep ervan, gooit er nog een tandje bij. In plaats van zich te schamen en de zaak “sportief” te sussen, zoals men nog in 1997 in een dergelijk geval met Jordanië had gedaan, gaat zegedronken Israëlisch uiterst rechts er nu wel heel wereldvreemd tegenaan….

Meer lezen bij De Lage Landen

6 gedachten over “Een ideetje voor PVV-fractie en stadscommandos: T-shirts “Don’t Mess with the Mossad””

 1. De naam van de IDF man van Wilders is Bosma als ik me goed herinner. De fractieleden van Wilders dienen tegelijkertijd als lijfwachten van de leider, voor zover ze ueberhaupt ergens anders toe dienen.

 2. Bosma en Drinkman dus. 👿
  Graus is er voor de Dieren. Maar uitsluitend voor Dieren die slachtoffer zijn van Islamitisch slachten. 😈

 3. Is het niet g-dgeklaagd, dat de huidige Israelische regering erop mikt, om ons via Wilders en zijn niet-erkende racistische milities onder druk te zetten?

 4. @huib, intimidatie en pogingen tot intimidatie zijn vaste kenmerken van het fascisme. Daar hebben ze pest aan vrije denken en dat hebben ze allang praktisch bewezen. Wat je krijgt tussen je e-mail verbaasd me dan niet. het zegt alleen een heleboel over de geheime diensten die toezicht houden op het internet verkeer.

  Bodem line is – of je je laat intimideren en onder indruk raken. Ze willen je controleren.

 5. Racistische milities? Zoals die Palestijnese en andere terreurorganisaties die alle Joden uit willen roeien (Hamas, Fatah, Hezbollah)?

  Na WO 2 zijn er nog diverse pogingen tot holocaust geweest. In 1948, 1967 en 1973 maar dan door de Arabische landen in plaats van door de nazi’s. Daarnaast ook continu met terrorisme zoals de poging tot holocaust met zelfmoordterroristen en katchuska raketjes.

  Is het vreemd om met een T-shirt rond te lopen van het leger van een bevriend land, westerse democratie en bondgenoot?
  Er zijn heel veel mensen die rondlopen met een T-shirt van US Army (liggen hele dumpzaken mee vol).
  De IDF staat aan dezelfde kant als wij, we bevechten beide het terrorisme van de radicale islam.

  Als iemand nou rondloopt met een T-shirt van een vijand (Rusland, China, Al Qaeda, Hezbollah, Hamas, Iran enz.) dan vindt ik het pas een probleem. Dan wordt het landverraad.

  Wilders zou de IDF als voorbeeld kunnen nemen voor de Nederlandse krijgsmacht maar hij wil bezuinigen op defensie. Als de islam zo gevaarlijk is als hij zegt dan zou er juist heel veel meer geld naar Defensie moeten. Laat hem de IDF als voorbeeld nemen voor de krijgsmacht van Nederland.

Reacties zijn gesloten.