Der Untergang VVD-proletenpartij live op TV

Het is nog een beetje vroeg voor een pilsje en een zak chips erbij, maar afgezien daarvan zou het VVD-congres (vandaag om 10:20 op Politiek24) wel degelijk onderhoudend kunnen zijn. Onder andere om eens te kijken of Markio nu daadwerkelijk het nivelleringsoproer bedwongen heeft, en verder natuurlijk om te zien wie er nu het hardst kan liegen bij de firma List & Bedrog. Ook zijn we benieuwd naar het sprookjesverhaal van Markio Ruttio over wat hij allemaal bereikt heeft met zijn geladen pistool op de mislukte EU-top.

Vele VVD-leden vinden nu dat zij directe inspraak moeten kunnen hebben bij de beslissing van de fractie over te sluiten regeerakkoorden, terwijl het toch echt die laatsten zijn die een mandaat van de kiezer hebben gekregen, niet het legioen van brallende blauwe blazers in den lande.

Daar komt nog bij dat het hoofdbestuur recht tegenover vele leden, inclusief Hans Wiegel, staat waar ’t het gunnen van spreektijd aan de JOVD betreft. Kortom, we kunnen weer diverse paars aangelopen, zich in hun financieel-liberale kruis getast voelende middenstanders, ondernemers en andere zelfbenoemde liberalen aan de interruptiemicrofoon verwachten.

1 gedachte over “Der Untergang VVD-proletenpartij live op TV”

  1. En wiegel en nijpels gooien ook nog even olie op het vuur ,door met een leugenachtige verkramtheid te vertellen dat ja de leden en de jovd mogen hun ongenoegen spuien ,ja ja .Deleden ,zowel de jovd kunnen weten dat ook deze partij dragonders liegen als of het gedrukt staat .Maar van de jovd had ik eigenlijk vewacht dat zij dit konden weten gezien dat liegen op het doctrine schooltje van de vvd als eerste geleerd word .Zeker even niet opgelet ,rutte gaf zeker les die dag

Reacties zijn gesloten.