De vriendjes van Geert

Ooit gehoord van de EDL , The English Defence League ?? Het zijn vriendjes van Geert , die al hele demonstraties hebben gehouden om hem te steunen in zijn strijd tegen “Islamitisering “. Nu heeft de Britse krant the Guardian een undercover journalist bij deze”vriendjes van Geert” laten meelopen . En wat blijkt , Deze “Vriendjes van Geert” zijn druk bezig hun demonstraties zo te plannen dat het wel op rassenrellen uit moet lopen.

De goede vriendin van Geert, Pamela Geller , een van zijn financiele steunpilaren en door Amerikaanse anti-facisten beschreven als “De geschiftste blogger aller tijden “ is in haar blog “Atlas Shrugs” haast net zo hyperventalatief  enthousiast over deze EDL als over Geert..

Wat mij ook zorgen baarde in dit artikel is de claim van het EDL veel leden te hebben in de Britse strijdkrachten , dit staat niet alleen , ook binnen de Amerikaanse strijdkrachten tiert de Moslimhaat weelderig .

Jammer dat we in Nederland geen kwaliteitskranten van het Guardian niveau hebben  …

1 gedachte over “De vriendjes van Geert”

  1. Haha! Dat filmpje met Wilders en Geller is geniaal! Zou zo een sketch van Jiskefet kunnen zijn. Dat ongemakkelijke lachje van Wilders als dat gekke mens aan het woord is.

Reacties zijn gesloten.