De Tamme Turk van het CDA krijgt ook al PVV-trekjes

Coşkun Çörüz, het CDA kamerlid dat zo’n prachtig staaltje partijtoewijding heeft laten zien op het congres in Arnhem, heeft een leuke maatregel bedacht. Mensen aan de hedendaagse schandpaal nagelen. Niet betalen en je komt op TV. Lijkt leuk bedacht maar heb er toch mijn bedenkingen bij en zeker als ik het volgende commentaar lees, word ik heel naar en heel erg boos.

Hier had moeten staan:
Mensen die twee maanden hun ziekenkostenverzekering vergeten zijn te betalen, moeten aan de schandpaal genageld worden. Dit vindt althans CDA-Kamerlid Coşkun Çörüz, die filmpjes van de wanbetalers op de regionale televisie wil uitzenden. 

Prof. Akkermans | 23-11-10 | 21:46 |

Laat me eerst zeggen, tanken en wegrijden zonder te betalen, dat is diefstal. Voor zover ik weet hangen er camera’s op die stations en kan de politie hier mee aan het werk. Maar daar zal ik wel weer een argeloze burger voor zijn, die denkt dat de politie hier iets mee doet.

Weet iemand iets van de bewering in dat commentaar? Zo ja, laat het me dan weten svp. Ook als het niet waar is.

6 gedachten over “De Tamme Turk van het CDA krijgt ook al PVV-trekjes”

 1. Waarin het CDA een recht christelijke partij blijkt te zijn: wie uwer zonder zonde is – o, wacht even…

 2. Wat een ingewikkelde manier om zo alsnog subsidie te kunnen geven aan de locale televisiezender van Amsterdam AT5, want op een stad van laten we zeggen 250.000 huishouders, waarvan een niet gering deel onder de armoedegrens leeft, zullen er elke maand toch wel enkele schandpaalklantjes te vinden zijn.
  Dat wordt elke maand minstens een thema-avond!
  Zo krijgt iedereen alsnog zijn vijftien minuten roem! Hoera!

 3. Wat is er mis met de maatregel bestuursrechtelijke dwang 💡 💡 💡 , waarbij door het CJIB bij wanbetalers een maatregel wordt opgelegd waar ze niet omheen kunnen, omdat het CJIB beslag legt op inkomsten, waarbij de wanbetaler alsnog gedwongen wordt zijn ziektekostenverzekering te betalen? En oja de wanbetaler wordt in dat geval volledig gedekt. Voor zijn eigen gezondheid betaalt hij geen nominale premie meer, maar wordt hij aanvullend gedekt omdat hij een risico vormt voor zichzelf. http://www.bsenf.nl/Handreiking%20bestuursrechtelijke%20premieheffing%20V2.pdf

 4. Tibaert Schreef:

  Eindelijk een aangepaste Turk.

  Ze zijn er volop , dwazen die met Mustapha Kemal ( ook bekent als Atatürk) dwepen , zich wel Moslim noemen maar extreem seculier zijn … Vraag me af of die “leuke poster “van die grote grijze wolf met de turkse vlag in Coşkun’s geheime kamertje hangt…

 5. Is die man toevallig pomphouder? Kan me voorstellen dat nu CDA aandelen in Shell gekocht heeft.

Reacties zijn gesloten.