De rotzooi en het antisemitisme van een PVV-minister

Er is een jonge generatie die thuis Arabische zenders heeft opstaan waarop allerlei rotzooi kan binnenkomen.

Aldus PVV minister van schedelmeetzaken namens de partij van het ‘etnisch monopolie’, ‘vol is vol’ en ‘vernederen voor de eigen groep’ in Bruin 2 Lodewijk Asscher in dit interview.

Er is ook een generatie die thuis de EO op heeft staan waarop allerlei rotzooi niet alleen kán binnenkomen maar ook daadwerkelijk binnenkomt (Alleen de vraag al stellen of grenzen gesloten moeten worden voor mensen in doodsnood getuigt van een niet te beschrijven perversiteit). Of die POWNed op heeft staan waarop allerlei rotzooi binnenkomt. Er is een generatie die AT5 erop heeft staan waarop allerlei rotzooi binnenkomt. Of die ‘Politiek24’ erop heeft waarmee allerlei rotzooi binnenkomt:

Hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier en ga zo nog maar een hele tijd door.

Morgen is het precies zeventig jaar geleden dat Auschwitz door de Sovjet-Unie bevrijd is.
Het is bizar dat een minister in een bruin regime (namens een partij die er ook nog eens met allerlei intriges flink aan bijgedragen heeft dat er thans opnieuw nazi’s moordend en brandschattend door Oekraïne trekken) het voortdurend heeft over ‘antisemitisme’, dat ‘Auschwitz’ nooit weer mag gebeuren en tegelijkertijd voortdurend stemming loopt te trappen tegen anderen, treiterwetjes opstelt om geldverkeer (dat plaatsvindt overeenkomstig opgestelde verdragen) te saboteren die zijn ingegeven door niks anders dan bruine sentimenten, varianten van de Ariër – en niet-jood verklaringen herintroduceert etc. De hypocriete, eenzijdige en stemming makende houding die Lodewijk Asscher – die verder over mensen spreekt in termen van ‘dijkdoorbraken’ zoals een wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar mensen dehumaniseert door te spreken over een ’tsunami’ – gedurende zijn hele periode als minister aan de dag heeft gelegd, riekt naar mijn idee daarom naar antisemitisme.
Wie heeft deze minister klip en klaar en luid en duidelijk bijvoorbeeld horen veroordelen dat bij wat zo langzamerhand een tweede nazi-omroep naast POWNed is geworden een ‘failed human being’ die van mening is dat moslims aan bomen moeten bungelen haar diarree de vrije loop kon laten?

Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel bruine rotzooi de huiskamer binnenkomt.
Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt.

2 gedachten over “De rotzooi en het antisemitisme van een PVV-minister”

  1. Pingback: Elsevier: leverancier van rotzooi | Krapuul

  2. Pingback: Voor zwijgen is nooit een excuus | Krapuul

Reacties zijn gesloten.