De AbvaKabo kickt G4S uit het systeem, net als Groen Links

De bond ABVAKABO heeft het bewakingscontract met G4S in het kantoor in Utrecht opgezegd. Ook GroenLinks heeft de bewaking door deze corporatie beëindigd met ingang van 1 januari 2014.
Wat belangrijk is in deze zaak is de reden waarom de beide organisaties besloten hebben dit fascistenbedrijf de wacht aan te zeggen. G4S is namelijk nogal actief in de door Israël bezette Palestijnse gebieden  en gedraagt zich daar niet al te best.

4 gedachten over “De AbvaKabo kickt G4S uit het systeem, net als Groen Links”

  1. Mooi! En dan is het machtsmisbruik door die G4S psychopaten niet eens beperkt tot de wederrechtelijk bezette Palestijnse gebieden. Want ook de gang van zaken in Zuid Afrika en het VK schreeuwt om een diepgaand onderzoek en vooral een verbod en ontmanteling van dat kutbedrijf waar de Burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma op zit te soppen en van klaarkomt:
    https://krapuul.nl/overig/blog/130197/g4s-almere-kijk-hooligans-brandblussers/#sthash.w0HNtAlI.dpbs

  2. Dan moeten nou de pensioenfondsen van de mensen die bij de Abva-kabo georganiseerd zijn, het ABP en Zorg en Welzijn,ook maar hun aandelen in G4S verkopen.

  3. Abva-kabo , het ABP en Zorg en Welzijn,horen überhaupt geen aandelen in G4S te hebben, al was het alleen maar vanwege hun personeelsbeleid.

  4. beste al bakrastani, voormelde organisaties zyn toch links en dan is alles wat ze doen toch altyd goed???
    overigens hadden in het verleden bepaalde vakbonden ook aandelen in wapenproduktie.
    waakzaamheid blyft geboden

Reacties zijn gesloten.