De aangiftes ‘heren’, hoe staat het ermee?

Dus, dreigdwerg en beroepsettertje met kabouter Plop microfoon Jan Roos van de racistische hufteromroep POWNed (u weet wel, die omroep door minister van ‘niets voor mekaar krijgen en andere kostbare mislukkingen’ Plasterk gelegaliseerd is destijds. Die van konijntje Castricum die zo smadelijk afging toen ie mevrouw Tahir wel even ongestraft te kunnen treiteren, die van ettertje Ghosen die een paar klappen op zijn smoel kreeg omdat een ambassadeur het gezuig wel genoeg vond.) gaat aangifte doen tegen Quinsy Gario.
Nou, nou, nu heeft de moedige man die in het tokkie-kalifaat van Roos en zijn medezwakzinnigen tegen alle verdrukking in een racistische karikatuur consequent aan de kaak stelde reden om bezorgd te zijn zeg.
Het gaat om deze tweet die de steen des aanstoots zou zijn:
2014-11-03 Quinsy Gario

Laten wij van onze kant de rechter dit in overweging geven bij de vast en zeker komende rechtszaak (yeah, right!):
2014-06-23 POWNed over Annouk 2

en deze over Tofik Dibi:

2014-09-30 Homofobe Roos POWNed

terwijl ook Fatima Elatik zich kan ‘verheugen’ in de belangstelling van die PowNed-maniak:

 

2014-09-30 Roos Elatik

En hier kun je dan lezen hoe een zekere Cris Meiser Elatik en Dibi uitmaakt voor apen en een zekere Valentine deze twee mensen die haar nog nooit iets gedaan hebben ‘zou willen slachten.’
Zo gaat dat nog een tijdje door naar aanleiding van de ‘lolligheden’ van die POWNed-gek Roos zonder dat Roos een keer ingrijpt en mensen als die Valentine een keer tot de orde roept en aanzegt niet gewelddadig te worden of mensen voor beesten uit te maken.
Wie zwijgt stemt toe? Ik denk het, de reputatie van die hufter een beetje kennende, eerlijk gezegd wel.

En hoe deze bedoeld is, ik heb wel zo’n vermoeden:

2014-10-29 Klas Jan Roos

zo heb ik ook het sterke vermoeden dat Roos en zijn mede-racisten nog niet voor het geringste beetje in de schaduw kunnen staan van al die getalenteerde jongens en meisjes uit die klas.

Tot slot nog deze van de hand van die zwakbegaafde die er overigens ook niet voor terugdeinst mensen te bedreigen zoals bijvoorbeeld Peter Breedveld heeft ondervonden:

2014-08-14 Roos haatneger

Het lijkt mij dat de rechter – als het er al van komt dat Roos het risico van een complete afgang wil lopen – net als ik zal vinden dat Gario zich in elk geval geen zorgen hoeft te maken.
Laat ik verder nog een keer de mening uitspreken dat POWNed en het schorem, Roos met die malle microfoon incluis, dat er rondloopt toch wel heel erg sterk op de SA van weleer lijkt: slijmen naar boven, trappen naar beneden naar de weerlozen en janken als er tegengas komt.
Roos kan hier trouwens nog even lezen wat anderen van zijn walgelijkheden vinden al zal één en ander daar wel te hoog gegrepen zijn voor die domrechtse sukkel.

Trouwens, ik wacht nog steeds op een aangifte van die nazi van POWNed, Jan Bennink en één onzer hier wacht nog op eentje van het massamoordverheerlijker annex #ikbenenjoodjankertje Bart Schut.
Hoe staat het ermee ‘heren?’
Weet wel dat wij ons niet laten intimideren door het laffe geteisem dat bij het eerste de beste beetje tegengas begint te janken, te snotteren en wil muilkorven.
Ik voorspel u dan ook dat we ook van Roos zijn aangiftetje (als die al heeft plaatsgevonden) net als van die andere twee nul komma nul meer zullen vernemen.

1 gedachte over “De aangiftes ‘heren’, hoe staat het ermee?”

  1. Pingback: Vrouwen betekenen gewoon feitelijk niks | Krapuul

Reacties zijn gesloten.