CU-jongeren kiezen Fleur Agema (PVV) tot ‘Engel van het Jaar’

Fleur Agema (PVV) is door Perspectief, het blad voor jongeren van de Christen Unie uitgeroepen tot ‘Engel van het Jaar‘. Agema kwam al eerder in het nieuws en onder de aandacht van de CU door haar strijd tegen abortus & zedenloosheid. Eerdere winnaars waren Job Cohen (PvdA), Hans van Baalen (VVD), Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Jeroen Dijselbloem (PvdA) en Hans Wiegel (VVD).

Agema pleitte in juli 2010 ervoor van overheidswege geen abortus meer te vergoeden, omdat volgens haar vrouwen zwanger raken door hun losbandigheid en zelf de schuld maar moesten dragen. Om de zedenloosheid in onze samenleving terug te dringen moet bovendien de grens voor zwangerschapsonderbreking worden teruggebracht naar acht weken.

Dus mocht u dit lezen na te zijn ontvoerd, mishandeld en verkracht, om daarna als prostituee te worden aangeboden en ongewenst zwanger raken, kan u wat Agema en de PVV betreft op geen enkel medelijden rekenen, laat staan op hulp of steun. En al helemaal niet als u oorspronkelijk uit het buitenland komt.

Wij vermoeden dat de standpunten en voorstellen van Agema bedoeld zijn om haar onzindelijkheid te camoufleren. Geleid door het licht op Stormfront vond zij na een korte LPF-carrière het pad naar de vrijheid door zich te onderwerpen aan Wilders om hem tot het einde der dagen als beschermster van de goede zeden te mogen dienen.

26 gedachten over “CU-jongeren kiezen Fleur Agema (PVV) tot ‘Engel van het Jaar’”

 1. Fleur Agema is inderdaad een Engel. Zo’n rancuneus exemplaar dat kort voor de zondeval uit de hemel werd gezet.

  Nederland heeft een heel laag abortuspeil. Voordat Rechts de Rutger Stichting weg bezuinigde was dat zelfs nog lager. Ongewenste zwangerschappen voorkom je met voorlichting en toegang tot betaalbare betrouwbare voorbehoedsmiddelen.

  Dat kan een bepaald soort Christenen helaas niet schelen. Seks puur en alleen voor het plezier moet immers verboden worden. Alle seks buiten het huwelijk is stout en alle seks die niet tot voortplanting leidt is een gruwel. Vrouwen die niet kuis blijven tot in het huwelijk moeten dan maar lijden ook als de seks in kwestie niet hun idee was.

 2. Fleur Agema, Tofic Dibi noemde haar eens Morticia. Maar Morticia is veel leuker dan Fleur. Overigens zijn er pvv ers die het niet eens zijn met Fleur, maar omdat er een ‘oorlog’ in Nederland woedt, nemen ze haar standpunt maar voor lief. Yup, het wordt druk als de knop om in de inrichting.

 3. meharis Schreef:

  Fleur Agema, Tofic Dibi noemde haar eens Morticia. (…)

  Oh, ik was dus niet de enige met die associatie? 😀

 4. Ze komt vanavond trouwens in beeld, zometeen om 20.25 op 2 Vara-Uitgesproken) als ik het goed heb begrepen uit de voorfilmpjes zonet, een frette, gezien de tandjes. Brr.

 5. Abdul Alhazred Schreef:

  Ze komt vanavond trouwens in beeld, zometeen om 20.25 op 2 Vara-Uitgesproken) als ik het goed heb begrepen uit de voorfilmpjes zonet, een frette, gezien de tandjes. Brr.

  EN bij 24 uur met Wilfried de Jong, zag ik toevallig.

 6. 36 en #8 Ik kan dat niet opbrengen, misschien een van jullie wel, doe veel voor het goede doel maar er zijn grenzen. 😎

 7. Laurent #8 `met Wilfried de Jong’ , zal dat wel zijn want zonet op Vara niks over haar.

  Keira #9 Er zijn grenzen inderdaad, zij die zich Fleur noemt is echt heel erg, nog erger dan de dochter van Le Pen. Vroeger dacht ik namelijk dat vrouwen racistisch en multicultureel gezien milder waren dan mannen. Sinds de `Fleur’ denk ik daar toch beduidend anders over. De Beëlzebub van de perversiteit.
  (teiltje) *braak* Zijn de kotssmileys op?

 8. Update: Vooralsnog heeft Fleur niets te melden, alleen maar dat ze bang is voor de Islam en mensen die het niet met haar eens zijn.

 9. Job Cohen (PvdA), Hans van Baalen (VVD), Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Jeroen Dijselbloem (PvdA) en Hans Wiegel (VVD).
  Eerdere engelen – geef toe, eenzijdig zijn ze niet.

 10. Alle gekheid op een stokje. Abortus is voor niemand een pretje.

  Hier een video van een ongelukkige aanstaande vader die zijn zwangere vrouw bij een abortus kliniek bracht voor de abortus van hun stervende 16-weken oude baby/foetus. Ze werden uitgescholden door twee prosterende dames, maar deze man sprak ze later aan op hun harteloze en onbedachtzame beschuldigingen.

  De video: http://www.youtube.com/watch?v=jEFWDYB0rWo

  In de informatie sectie kun je doorklikken naar zijn blog en achtergrond informatie.

 11. In de Islamitische Mystiek barst het van de engelen .. Maar een “Engel van het kwade “ontbreekt het zelfs dáár aan .

  De zonde van Iblis/ Lucifer ( geen Engel trouwens maar een Djinn ) was trouwens hubris en discrimininatie “Waarom zou ik , een wezen geschapen uit vuur , buigen voor een wezen geschapen uit klei …. “

 12. Hiermee geven CU jongeren onmiskenbaar aan dat ze Duivel-aanbieders zijn. Tevens bieden ze tot een papieren God, uit een boekje vol levensloze letters, niet de levende echte GOD die Liefde is en niets met haters als de PVV en Fleur Agema wil hebben.

  Alles is goed te gebruiken in de Nationaal-Chauvinistische Oorlog tegen Moslims en buitenlanders.

 13. #10 Abdul, ach niets menselijks is vrouwen ook vreemd. Niet allemaal hebben ze compassie, net als dat niet alle mannen dat niet hebben. Denk aan de vrouwen uit de Tweede Wereldoorlog, daar waren er genoeg die Hitler aanbaden 😥 In Nederland hadden we mevrouw Rost van Tonningen, lekker ding 😥

 14. Op zich is het natuurlijk prijzenswaardig dat Fleur A. zich zo inzet voor ouderen en gezondheidszorg, maar haar anatomische kennis laat duidelijk te wensen over, gezien de volgende uitspraak:

  “Vaak wordt de kut van een meisje ergens in de woestijn zonder verdoving geamputeerd.” (2004, LPF-forum)
  http://gstest.release.steylloos.nl/mt/archieven/2006/08/post_224.html

  Vrouwenbesnijdenis is natuurlijk zo fout als het maar kan, maar ik vermoed dat Ayaan de zaken een béétje tegen je overdreven heeft, Fleurtje! 😛

 15. DarkSkywise Schreef:

  “Vaak wordt de kut van een meisje ergens in de woestijn zonder verdoving geamputeerd.” (2004, LPF-Op zich is het natuurlijk prijzenswaardig dat Fleur A. zich zo inzet voor ouderen en gezondheidszorg, maar haar anatomische kennis laat duidelijk te wensen over, gezien de volgende uitspraak:forum)
  http://gstest.release.steylloos.nl/mt/archieven/2006/08/post_224.html
  Vrouwenbesnijdenis is natuurlijk zo fout als het maar kan, maar ik vermoed dat Ayaan de zaken een béétje tegen je overdreven heeft, Fleurtje!

  Hahahaha… ik lig dubbel hier! “…haar anatomische kennis”… amputatie! hahaha

 16. @#19 De meest erge vorm van vrouwelijke genitale verminking komt hier ongeveer op neer. Alles aan de buitenkant wordt weggesneden en de vagina wordt dichtgenaaid. “Vulva amputatie” zou dan echter correcter zijn.
  —————————
  Jammer dat de CU jeugd zo kortzichtig is. Ik ben het van ze gewend maar toch…

 17. Dark Skywise 19 `….maar ik vermoed dat Ayaan de zaken een béétje tegen je overdreven heeft, Fleurtje! ‘

  Hahaha, dan zie ik spontaan die naar de US Republikeinen overgelopen gelukszoekster Hirsi Ayaan zo’n zuinig Amerikaans gristenfundobekje trekken, met bijbehorende lichaamstaal uit zo’n lullig Amerkaans tien-stappenplan positivoboekje. 😀

 18. Ayaan Hirsi Ali ook weer zo’n opportunist die voor iedere rechtse organisatie wil werken die goed betaald.

  Fleur Agema hoeft als rechtse excuustruus niet veel concurrentie te vrezen. In een linkse partij zou ze als vrouw wat minder zeldzaam zijn en dus minder aandacht krijgen.

 19. @23: Dat viel nog best wel tegen… die Amerikanen waren al snel een stuk minder blij toen ze ontdekten dat ze iemand in huis hadden gehaald die niet alleen fel anti-Islam, maar ook anti-Christendom was. 😛

Reacties zijn gesloten.