Corrupte VVD’er du Jour: Ruud Nederveen

Beetje laat maar ook deze corrupte VVD’er moet nog in het archief. Ruud Nederveen, burgemeester van Bloemendaal:

Het speelt allemaal halverwege jaren negentig, maar komt nu aan het licht door het conflict rondom landgoed Elswoutshoek in Bloemendaal. Klanten van toen herkennen hem en zien tot hun verbazing dat hij burgemeester van Bloemendaal is geworden (‘Burgemeester Bloemendaal is een oplichter´ Gemeente.nu).

En nog meer fraais. Maar dat is dus recenter.

5 gedachten over “Corrupte VVD’er du Jour: Ruud Nederveen”

 1. Dat is zeker geen kattepis, wat deze Ruud Nederveen heeft geflikt. De links in ‘gerelateerd nieuws’ geven een prima inkijkje in de verdere (“mogelijke”) criminele handelingen van deze “burgemeester”.

  En die is vandaag de dag dus nog steeds in functie. Meerdere lopende justitiële onderzoeken.

  Typische VVD’er, weer eens.

 2. Hiermee wordt voor de zoveelste keer het feit bevestigd dat VVD een partij van corruptofielen is.
  Hoe ziet dan een land uit die steeds door corruptofielen bestuurd wordt?

  Jahoor, eindeloze bezuinigingen voor da laagste inkomens en middeninkomens en enkel opstapelende voordelen voor de allerrijksten.

  Wie benoemt deze man tot burgemeester?
  Hoe loopt zo’n interne VVD corruptofiele aangelegenheid met betrekking tot de selectie en benoeming van corrupte burgemeesters?
  (“Ons-kent-ons, he?”)

 3. De VVD de meest geliefde partij van Nederland. De partij voor iedereen…..

  Wat is Rutte toch een daadkrachtig mens …..

  Werkelijk het beste wat NL is overkomen….

  Heerlijk man rijk worden over mensen die zich niet kunnen verdedigen zoals bejaarden, WWers WWBers gehandicapten kinderen en chronisch zieken.

  En milieu…. milieu is om te worden geëxploiteerd zonder enig rem of restrictie want zeg nou zelf. De shit erna is voor het plebs en daarom is de VVD er voor iedereen. 1% alle lusten 99% alle lasten. Prima toch ?

 4. Wat ik ook typisch vind aan VVD tuig want dat is het. Dat weet IEDEREEN.

  Nu Nederlanders volkomen terecht klagen vanwege die rechtse wanbeleid dat het slechter gaat. Gaan die lui ineens wijzen naar Afrika. Van jullie hebben het goed want daar is het pas slecht en armoe troef….

  OHH!! valt rechts NL daar eventjes WEER door de mand. DUS TOCH!! Jullie (rechts tuig) kunnen ineens Afrika wel weten te vinden! Dus blijkbaar weten jullie dat het daar OOK door rechts wanbeleid door de eeuwen heen slecht gaat.

  Nee moet je ze horen janken over ontwikkelingshulp. En als de sociaal bewogen mensen zich dan in willen zetten voor een beter NL hier omdat Rutte alles hier afbreekt dan kan dat ook ineens niet en moeten we naar Afrika kijken en ons daar maar aan optrekken.

  Nee rechts valt altijd in zijn eigen zwaard en schiet in de eigen voet. Mooi weer pijnlijk in beeld gebracht de kronkels van dat tuig.

 5. Pingback: Burgemeester Bloemendaal (VVD uiteraard) alsnog weg wegens corruptieaffaire | Krapuul

Reacties zijn gesloten.