Corrupte VVD’er du jour: Jaap Nawijn

Jawel, we hebben er weer een, want een dag zonder corrupte VVD’er is een dag niet geleefd, nietwaar? Dus nog ééntje voor het weekend, om het af te leren:

HOLLANDS KROON – Burgemeester Jaap Nawijn van de gemeente Hollands Kroon wordt stevig op de korrel genomen door de inwoners van zijn gemeente nu uit onderzoek blijkt dat hij nauwelijks in zijn door de gemeente betaalde woonboot te vinden is. (Telegraaf)

Er staat nog een woning van hem voor een miljoentje te koop, en hij reist op kosten van de gemeente heen en weer naar zijn partner in Ouderkerk aan de Amstel. Eerder bleek hij ook al eens 3700 euro ten onrechte gedeclareerd te hebben. Succes is een keuze.

Ze staan er altijd zo opgewekt bij hè, die VVD’ers? Maar dat zou u ook doen als u net weer even schaterlachend naar de bank heen en weer was geweest

12 gedachten over “Corrupte VVD’er du jour: Jaap Nawijn”

 1. Ik ben Gandhi niet. Maar hij kwam wel mooi in de buurt van de PVV. Heeft er nog lang op mogen staan btw.

 2. het gaat weer in de doofpot,zoals zoveel dingen!!
  gaat goed in hollands kroon! doorgaan zou je denken,wat moeten we er mee?
  gemeenteraads verkiezingen; waar moet je in hemelsnaam op stemmen?

 3. @Soda, je zou ‘es kunnen beginnen met te kijken waar je lokale partijen zoal voor (willen) staan én stonden?

 4. Iemand op een ander forum zei het heel mooi.

  Op het onderwerp dat inkomensverschillen die toenemen en dat vooraanstaande Economen zich daarover zorgen maken. (Volkomen TERECHT!)

  Het gegraai door de top bij de banken, in de semi-publieke sector, de wooncorporaties, zorg-, energie- en OV-wereld, met salarissen van drie ton tot meerdere miljoenen, de mallotig hoge handdrukken zoals laatst weer bij Ziggo voor een CEO die nauwelijks was ingewerkt, waar contractueel niet op valt in te breken: dat moet wettelijk in 1x worden verboden! Maar daar is de VVD niet toe bereid, want dan verliezen ze de laatste groep die nog uit overtuiging op Halen-Hebben-Houden stemt!

 5. Ik heb het trouwens makkelijk met stemmen. Niet stemmen. Er zit enkel eigenbelang in de gemeente. Rechts, Rechtser, Extreem Rechts. Dus ik heb niks te kiezen. Mooi land…

 6. Je kan er altijd voor kiezen om zelf politiek actief te worden. Hetzij met een eenmanspartij, of met een groep(je) ‘gelijkgestemden’. Te druk met X-Y of Z is geen argument. Iets met verbeter de wereld, begin bij jezelf.

 7. Pingback: Volksman voor Vrijheid en Democratie van de dag: Jaap Nawijn | Krapuul

Reacties zijn gesloten.